tiistai 20. joulukuuta 2011

Todetaan, että...

... vetinen ja lämmin talvi on tosiasia. Siitä ei pääse yli, ympäri eikä varsinkaan karkuun. Prkele!! Totean minä. Pontevasti.

... kamera (se järeämpi) on huollossa. Yhä. Edelleen. Prkele!! Totean minä. Pontevasti. Rinta kaarella.

... kissanpennut ovat kamalia. Ei enempää. Sillä ne ovat. Kauheita riiviöitä. Juurikin semmoisia konsulttikollien tekosia ja Nemon etäsiittämiä kiusanhenkiä. Nyt ne pomppivat yläpystyä!! Prkele jne. Pontevasti.

... pukkaa vähitellen kiirettä Jouluvalmistelujen suhteen. Arki vie ihmisestä mehut, tehot ja kaamos heittää niskapersus -otteella naamalleen, lätäkköön. Alistus.

... tää nyt vaan on tämmöinen viikko. Huoh. Onneksi lauantaina on Jouluaatto ja elämän parhaus kirkastaa kauniit kasvonsa. Sää on kuitenkin kaikille sama ja Joulupukki näkee rumat sanat. Myös blogeista. Häpeys.

Tälläerää tässä kaikki.
Ihmiset, hevoset ja muut kulkijat tällä tontilla ovat sentään terveitä, ei syysflunssia. Toistaiseksi. Eikä kyllä tarvitakaan.

Ja Joulupukille tiedoksi. Minä siivosin tänään marttakerhon hengessä jääkaapin. Sen ison.
Poistin, lajittelin, putsasin ja kaadoin kompostiämpäriin kaiken mahdollisen. Tuotos näytti ylösnousseelta pääsiäisbrunssilta mutta kelpaa kompostiin. Jääkaappiin tuli tilaa kinkuille sun muille joulunherkuille.

Että ollaan täällä välillä ihan pontevanakin...5 kommenttia:

 1. Ihanaa joulunodotusta sinne punaisen torpan väelle ja kiitos muistamisesta :)

  Kyllä tämä tästä iloksi ja valoksi muuttuu, eipä lannistuta.

  Aamulla Kyrsälä sai tomusokerikuorutteen, joka todennäköisesti sulaa pian pois, mutta nyt näyttää valoisalta.

  Ilta(kin) menee työnteon merkeissä. SjundeÅ äänestänee toistamiseen Lojon kanssa yhdistymisestä...

  On se. Jännää ; )

  VastaaPoista
 2. Voimaa ja jaksamista Torpalle! Sä tarvit delegointia ja priorisointia. Niillä selviää kummasti eteenpäin. Luulisin. Kumpaakaan en ole osannut itse käyttää... mutta luulisin puhuvani viisaita :P

  Vitosluokkalaisen joulujuhla on nyt ohi. Se pidettiin koulun pihalla. Olipa hienoja esityksiä - varsinkin pimeässä tehty lyhtykulkue panhuilumusiikin säestämänä oli tosi hieno!

  Uusi tietokone odottaa asentamistaan. Se on aina yhtä työlästä puuhaa. Sain jo koneen nostettua pois paketistaan ja kissat riemuitsevat pahvilaatikon kanssa.

  VastaaPoista
 3. Tein kans parille vuorokautta tehokasta työlistaa. Jostain syystä jääkaapin siivous pääsi kärkisijoille. Siis ensi yönä. ASAP. Kuvauksesi kompostiin päätyneistä oli sangen... realistinen.

  Niin ja uusi tietokone pelittää. Lapset valtasivat sen SIMS-peleineen. En ehtinyt edes Office-pakettia tyrkkiä koneeseen, mutta senhän ehtii.

  VastaaPoista
 4. Tita, se siivous jääkaappiosastolla on äärimmäisen avartava kokemus. Kompostipönttö rykii pari seuraavaa viikkoa mutta kyllä se siitä mullaksi muuttuu.

  Siivosin myös maustekaapin. Luulisin, että parasta ennen 12/2007 Rosmariini on antinsa antanut... ja ne kymmenen muuta purnukkaa.

  Nita, loppuuko Sjundeå nyt olemasta? Tuleeko joku Suur-Lohja???
  Miten mä sitten suunnistan? Ulkomuisti ei toimi enää... Voi näitä ahtaita aikoja :-/ Onko Inkoo pariutumassa Suur-Raaseporiin?

  VastaaPoista
 5. Suur-Lojoa ovat busaamassa. Eilen jälleen äänesteltiin, myönteinen päätös jäi voimaan. Toistaiseksi.

  Hallinto-oikeudessa muhii asian tiimoilta kolme valitusta eli jos sieltä käsin päätöksentekopsodeluurista löydetään jotain häikkää niin, dadaa; äänestetään vielä kolmannen kerran !

  Että näin meillä. Tai siis heillä : )

  Ja Ingå ei mihinkään rivirauniokylään liity ! Nih.

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com