tiistai 6. joulukuuta 2011

Sinistä ja valkoista

Hyvää Itsenäisyyspäivää!


5 kommenttia:

 1. Upeat kuvat upean päivän kunniaksi!
  Onnittelut, suomalainen!

  VastaaPoista
 2. Tooosi hienot kuvat! Mitenkäs kätöset jaksavat? Niin... saunaan ei kannata lähteä tommoisten käsien kanssa. Ehkä jos ottaa viereen vadillisen kylmää vettä ja pitää tassut siellä löylyn ajan. Eli tarvii sitten löylyheittäjän...

  Toipumista ja Hyvää Itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 3. Onpas ollut mukava päivä. Hyvähän se on itsenäisen maan kansalaisen kuljeskella, kukaan ei papereita tai oikeutta liikkumiseen kysele. Ja naisena saa pukeutua ihan vapaasti, ei tarvitse kysellä keneltäkään lupia touhopöksypukuun. Vaikka on ne mun touhot niin rumat, että luvanvaraista niissä liikkuminen kyllä pitäisi olla :D

  Iso-J tuli tallimestariksi ja ulkoisti hevoset aamulla. Samaan syssyyn huitaistiin karsinat puhtaaksi ja hoidettiin kaikki tallihommat, vesiä ja heiniä myöten valmiiksi. Minä lähinnä kuljin _kirjaimellisesti_tumput_suorina_ ohjeistamassa.

  Päivällä oli aikaa nukkua päiväunet, lepäillä ja laiskotella. Lisäksi ehdittiin vähän jumpattelemaan hevosia. Minä otin tuntumaa isänmaahan ihan perskohtaisesti kun Suomi-Norja maaottelussa sinnittelin hevosvoimaa vastaan. Voitin kamppailun ja nuori norjanpoika nöyrtyi pahan sisun edessä. Oli kuuliainen sen jälkeen. Eikä mun tarvinnut edes ärräpäitä hälle opettaa, katsoin pahasti ja se riitti. Hyvä minä!!

  Lunta tuli maahan juhlapäivän kunniaksi nätti kuorrutuskerros. Näyttää oikeasti aivan talviselta.

  Tassut alkavat parantua ihan hyvin, oikea käsi on jo ilman muumiokääreitä ja se on arka. Mutta noin 70 % käyttökelpoinen. Vasen tassu on hetki hetkeltä nuhruisemmassa rättikääreessä ja hygieniasyistä se on syytä poistaa viimeistään aamulla. Rasvahaude kuitenkin toimii.

  Hyvää itsenäisyyspäivän iltaa! Linnan juhlien kanava on jo valmiina.

  VastaaPoista
 4. Heipatus... hengissä ollaan lapsiperheen arjessa ja sen tuomissa hektisissä tapahtumissa. Niin varmaan sielläkin...

  VastaaPoista
 5. Juu, hengissä ollaan. Olin vain tekemässä päiväkirjamerkintää.
  Näistä neljästä sinivalkoisesta kuvasta minä tykkään mahdottomasti. Eka kuva, lippukuva, on muuten sisareni otos. En kehu omakseni kun en ole onnistunut tuommoista pontevaa lippukuvaa nappaamaan. Piio on taitava!

  Kiva kun tekin kuvista tykkäätte. Nuo ovat niitä sokean kanan jyväsiä. Muikean makeita osumia.

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com