lauantai 30. huhtikuuta 2011

Kevään parhautta

Poikavoimaa kuvasi kummipoika MW

Se olisi sitten vappuaatto!
Aamukuudelta maa oli kuurassa ja kattiveljekset nostelivat tavanomaista hölmömmän näköisinä pitkiä koipiaan pihalle syöksyttyään. Elli Höntteröinen sipsutti perästä eikö viiksikarvakaan värähtänyt vaikka tassu tapasikin jäätä. Niin outo kissa. Niin outo.

Kissat ovat löytäneet jo yhden sisiliskonkin, onneksi liskorukka ehdittiin pelastamaan koe-eläimeksi joutumisesta.

Se tässä kevään ihmettelyssä onkin niin hienoa ja parasta kun päivittäin tapaa uusia, talventakaisia tuttuja. On se vaan niin mukavaa kun lakanapyykki paukkuu navakassa kevättuulessa, kukkapenkeistä punnertaa väkeä pintaan ja tinttikuoroon ilmestyy jos ei päivittäin niin viikottain uusia solisteja. Yleensäkin äänimaailma muuttuu talven hiljaisuudesta huimaan pauhuun. Surinaa ja sirkutusta, sitä on kevät.


Kevääseen kuuluu näköjään sekin, että välillä joutuu kyntämään syvissä vesissä.
Tänään kyntäköön kuka mitäkin, se on vappuaatto ja kevään karnevaalit!

Tämä simasuu pistää kohta kustannuspaikan ovet poseen ja karauttaa aikuisten simakaupan kautta torpalle. Päivän ohjelmassa on kaikenlaista pientä remppapuuhaa ja tulevien projektien suunnittelua. Tipuset ja Gaddafikukko muuttivat kesäresidenssiin, yritän räpsiä kuvia. Pitkästä aikaa tekee mieli katsella asioita linssin läpi. Oli vähän angstia silläkin saralla.

Tämmöttis tänään.  Sulaa se munkkisokeri äksynkin suussa ;-)
Viisaasti Wappuna!

5 kommenttia:

 1. Joo... rusinat voi heittää sitten skumpan perästä :D

  Hyvää Vappua! Kuohuviini odottaa kylmässä. Luvassa on skumpan kilistystä kotikuusen juurella ilta-auringonlaskussa.d

  VastaaPoista
 2. Sulaa sulaa ja saattaa sulattaa äksyyenki, ellei ny pois ni ainaki lievemmäks.

  VastaaPoista
 3. Huhuu, Nemppa huhuilee ja toivottaa Hauskaa ja kuplivaa Vappua Torpalle ja lukijoille! Skumpan jäähdyttämisessä ei ole ongelmia, koska ulkona sataa RÄNTÄÄ ja tuulee. Taidankin keskittyä tutkimaan matkavarauksia. Soitellaan Hirnakka, hugs! Ensi maanantaina Nemppa kurvaa Pohjois-Karjalaan!

  VastaaPoista
 4. Jeesjees, nyt alkaa virallinen krapulapäivä kääntyä lopuilleen. Lätkämatsi se vain valvottaa, ei ole liskojen yötä luvassa. Kun ei ollut krapulaakaan. Niska sen sijaan tuottaa harmia, parkua ja tuskaa. Kun on jumi niin on jumi. Onneksi se on "vain"niskajumi eikä mikään katala tupajumi.

  Pohjoistuuli oli lämmin kuin äitipuolen henkäys mutta silti on harjattu hevoset, perilliset olleet ratsastustunneillaan ja ensimmäisen ikioman hevosaitauksen materiaalitarpeet mitattu. 165 metriä on se mitta millä aitausta tehdään. Ensi alkuun.

  Naapuri lupasi kesälaitumeksi nätin metsänreunan suikaleen, perinnebiotooppi tykkää laiduntamisesta. Ensin sinne pannaan pitkänaamat ja bäbättimet hoitavat viimeistelytrimmauksen.
  Kesälaitumen mittoja ei ole vasta kuin arvailtu, piiiiiiitkä pätkä se on. Ja hyvä niin. Aitaustalkoita pukkaa, vapaaehtoiset voivat ottaa jonotusnumeronsa. Kaikille riittää!

  Nyt vielä viimeiset peliminuutit ja sitten unta. Uusi viikko olkoon viisaampi ja parempi.

  VastaaPoista
 5. Jännittyneenä tulin katsomaan kuinka monta vapaaehtoista talkoolaista on jo ilmoittautunut.... huti meni ;-)

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com