sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Etävirvottu!


Virvon varvon, tuoreeks terveeks. Tulevaks vuodeks, rikkahaks, rakkahaks. Sulle vitsa mulle palkka.

Liput liehuvat vapaan valtion vaalipäivän kunniaksi kevättuulessa. Aurinko helottaa heleimmillään ja keväällä on nyt tilanne päällä, kirjaimellisesti. Pihakeinuun pääsee melkein kuivin reinoin mutta tuuli vaatisi muutakin vaatetusta kuin pyjaman ja villanutun. Siis aamukahvin mukavaa nautiskelua ajatellen.

Sain nukkua pitkään, nuorempi perillinen väsäsi aamiaista ja pyöritti kyökkiä. Ihan on päivä mennyt vetelehtiessä. Äitikulta tarjosi lounaan ja helppohan se on valmiiseen pöytään istahtaa.

Lumet lähtevät nyt sellaisella töhinällä että kohta pitää varmaankin jotain suojaturpeita levitellä pioninsilmujen peitoksi. Yöpakkaset voivat vielä yllättää ja tekevät katalaa jälkeä. 

Nyt on niin ainutlaatuinen tilaisuus heittäytyä soffalle pariksi tunniksi, että tyhmä olen jos jätän sen hyödyntämättä. Koirat kuivattelevat takakuistilla tassujaan ja ovat kerrankin melkein asiallisia. Tupaterrieri toki on aina asiallinen mutta tuo nuorempi on varsinainen hökelöitsijä. Aina jostain täpinässään.

Perilliset viihtyvät sunnuntaiseen tapaan heppakerhossa, Iso-J jossain päin Tuurin kyläkauppaa ja kissatkin päivälevollaan. Veli Winston juuttui taas kerran puuhun. Toisella puolella samaa salavaa jumitti orava. Kumpikin kyttäsi toistaan ja huojui tuulen viemänä kiikkerillä oksillaan. Tyhmä orava, tyhmä kissa. 

Minä en ole tyhmä, rojautan itseni soffaan joka ei ole kiikkerä eikä tuulinen. Illan ohjelmaan kuuluu lisää soffaloikoilua, vaalitulos lienee mielenkiintoista seurattavaa.

Leppoisaa Palmusunnuntaita! 

6 kommenttia:

 1. Toi on just oikee asenne lepopäivälle. Ja hyvä sit on oikeestikki lepäillä eikä aina vaa painaa töitä.
  Nimim: Ex työhullu.

  VastaaPoista
 2. Kadettaa vain ihan vähän letkeä lepo... mutta työpäivän lisäksi olen saanut nauttia ihanasta taimien purkittamisesta. Darwin Plantsin valikoimista tuli "kaikkea kivaa" ja isoja juurakoita. Toistekin voisin hankkia sieltä, jos joku kimppaaa joskus järkkää. Hinnan kiroissa noi plantut ei tosiaankaan olleet.

  Kevät harppoo kamalaa vauhtia! Lumet sulaa ja aina uutta, vihreää löydöst löytyy joka päivä! Mageeta..!

  VastaaPoista
 3. Maanantaita! Hyvällä alulla tämä viikko ja alkoi muuten tosi mukavissa merkeissä. Vetäisin kurahousut ylleni ja karautin tallille, Metsänpojan oppikoulu alkoi ajoharjoituksilla.

  Tänään tosin laitettiin vain remelit selkään ja käytiin ohjasajamassa kaksi kiekkaa tallin maisemissa. Taitava hevosenpoikanen. Jolle itseasiassa tuommoinen "ajaminen" ei ole mitään uutta. Käytiin kuitenkin käskyt läpi ja katsottiin vähän mitä osaa ja mitä ei. Osasi kaiken sen, mitä toistaiseksi tarvitsee.

  Tästä on siis oikein hyvä jatkaa harjoituksia. Huomenna kl. 9 seuraava oppitunti.

  Työmaalle kurvasin hevostarvikeliikkeen kautta, yksi ketjunpätkä vain. Mutta sitäkin tärkeämpi ketjunpätkä.

  Eilinen meni vaalitulosta älistellessä, kyllä kohta on jytkyt housuissa jahka yhteistyötä pitäisi yrittää viritellä. Ei sitä pelkällä uholla asioita hoideta. Tämän enempää en päivänpolitiikkaa tässä blogissa kommentoi, ne on muut foorumit jossa siitä jauhetaan.

  Kevät etenee, kohta se menee ihan menojaan ja muuttuu matkalla kesäksi. Lumet alkavat olla aurauskinoksia lukuun ottamatta sulaneita. Ja muhkeita myyränkekoja ilmestyy ompputarhaan aina vain lisää :-(

  Nyt takaisin työntouhuun, sitä onneksi riittää.
  Mukavaa Pääsiäisviikon alkua kaikille ja kaikkialle.

  VastaaPoista
 4. Nemppa on karauttanut Isolle Kirkolle ja takaisin kotiin. Vaalit...niinpä niin... tuloksesta ei sen enempää, olipa todellinen iso jytky, retoriikka ei vain riitä kovin pitkälle...Mukavaa Pääsiäisen odotusta Torpalle, niin kaksi- ja nelijalkaisille!

  VastaaPoista
 5. Ohhoh, Nemppakin on ehtinyt käymään! Monta kertaa olenkin suunnitellut soittavani mutta ajatus pälähtää päähän niin älyttömiin vuorokauden aikoihin että olen jättänyt sikseen ;-)

  Otetaas jonain iltana tavoitteeksi päivittää kuulumiset luurin kautta, joox?

  VastaaPoista
 6. Kevät edistyy hiljallee. Hyytävä tuuli lauhduttaa kovimmakin kevätvillin näillä nurkilla. Villasukat ja toppatakki on edelleen tosi tarpeelliset.

  Onneksi tämä viikko on lyhyempi töiden puolesta - pääsiäinen odottaa kuin palkinto muutaman päivän päässä!

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com