keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Joskus nyt vaan vastustaa

Kulkijakolli Winston, kuvasi kummipoika MW

Tämä on taas näitä päiviä kun tekisi mieli hiipiä Winstonin lailla varjoihin. Vähän turhan moni asia on tavalla tai toisella levähtänyt auki ja uudelleenharkintaan. En nyt lähde tässä avaamaan isommin, kunhan mainitsen päivän tunnelmista.

Uuden kasvukauden kynnyksellä sitä aina pettyy itseensä. Kun ei olekaan hehkeä, täynnä tarmoa ja intoa. Päin vastoin, ramasee, masentaa ja vtuttaa. Talvi ja kevät vievät niin paljon energiaa (ihan hereilläpysymiseen) että vappuna on takki tyhjä. Ja silloin olisi ehkä parasta paeta vuorille, juosta tunturiin tai jemmata itsensä pusikkoon ja perisuomalaiseen tapaan vetää pää täyteen. Huppu silmille ja päänsisäinen kovalevy buutin kautta uuteen alkuun?

Tyhmältä semmoinenkin tuntuu. Joten ollaan, kärvistellään ja synkistellään. Ei tätä iät kaiket jatku. Ärsytyskynnys on hälytysrajan alapuolella eikä jaksaisi yhtään ylimääräistä nillitystä miltään suunnalta. Ja sitähän kuitenkin riittää. Tekisi mieli tehdä suursiivous, oman elämän inventaario ja panna muistojen mappiin se mikä joskus oli ja mikä ei enää kanna, anna, päde.

Mahla (kuva PW)

Hyvinhän tässä asiat kuitenkin pääsääntöisesti ovat. Joten vastustakoon elämä aikansa, kyllä nämäkin murheet joskus väistyvät. Huhtikuu alkaa olla finaalissa ja vapusta alkaa kevään loppukiri. Sittenpä se onkin jo kesä. Viikon päästä saadaan huusholliin toinenkin, tuikitarpeellinen ajo-oikeuslisenssi ja ainakin perheen logistiset ongelmat helpottavat.

Joo, lupaan, että tämä oli tältä erää viimeinen ruikutuspostaus. Kuvatkin ovat siskolikalta vohkittuja. Nyt ei pysty parempaan. Tsorppa.

Puunaama (kuva PW)

3 kommenttia:

 1. No välil vituttaa, kaikki ja ei mikää. Ku viikon koittaa olla itteksee, huomaa, ettei se kamu nii mulkku ookkaa ja mieli alkaa paraneen.

  VastaaPoista
 2. Lämmin halaus ja rutistus!

  Ei aina mene putkeen... välillä väsymys laskee ärsytyskynnyksen rajan luvattoman herkille lukemille. Uusi päivä toivottavasti tuo uusia näköaloja. Loppuviimein hyvähän se on välililinpäätöksiä tehdä omassa elämässäänkin. Pysähtyä ja pohtia - tarvittaessa kiskaista synkimmät skenaariot ja murheellisimmat näkymät eteen. Silloin voi vain iloisesti yllättyä asioiden lutviutumisesta!

  Hyvin nukutun yön jälkeen voi maailmasta saada miellyttävämmät näkymät... nuku siis hyvin!

  VastaaPoista
 3. Huhuu...? Vappu on tulossa ja pienyrittäjilläkin pitäisi vapaan olla näköpiirissä. Joko simat on käymässä?

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com