perjantai 7. tammikuuta 2011

Mikä päivä tänään on?


Hei apua oikeesti... tämmöiset viikot saavat kyllä allakat sekaisin ja vähätehoisen nupin humisemaan.
Mun piti oikein pinnistellä tänään täsmentääkseni sijaintiani niin viikolla kuin kellonlyömälläkin. Jotenkin tämän päivän kahdeksan palvelustuntia tuntui kahdeksaltakymmeneltä ja tämä viikko on ihan outo.

Tunnollinen pikku pienyrittäjä kuitenkin on taas täyttänyt veronmaksuvelvoitteensa, siirsin verotilille oikein nätin summan työnantajamaksuja ja alveja. Käyttäkööt viisaasti. Ja pari muutakin lakisääteistä maksua on tällä päivällä vuodeksi eteenpäin kuitattu. Onhan se hölmöä maksaa laskut etupainotteisesti, mutta minun matematiikallani ne on kuitenkin joskus maksettava. Miksei siis samantien?


Huoh, ehkä tämä on virallinen ikääntymisen merkki kun aika menettää tietyllä tasolla merkityksensä muttei hetkestäkään saa kiinni. Kohta lienen yhtä tutkalla kuin Patsymummo.

Kissamummolla sentään on hommat hanskassa ja hanskat jemmassa. Ja mokoma metusalemi nauttii elämästään Äitikullan lellikkinä.

Lunta sataa, sataa ja sittenkin sataa. Nyt osui näköjään sadepilvi tällekin mäelle. Lumitöitä riittää varmasti huomisellekin. Nyt on rotsi tyhjä ja jaksaa vain tuijottaa uuninluukun läpi kauas hiillokseen.


Leppoisaa perjantai-iltaa sinulle... ja hyvää lentomatkaa huomenna lomareissulle lähteville! Nyt olisi Katabeachilla tuttuja jos sinne tieni veisi...

11 kommenttia:

 1. No johan, 15.800 sanoo kävijälaskuri. Tällä menolla on 16000 täynnä tammikuun aikana ja varsakuvia odotellaan kesäkuussa 20000 lukemissa. Pelottavaa!!

  VastaaPoista
 2. Minä se vain jatkan lomailua... ja voi onnen päivää... vanha kakssatanen musta Subarumme pääsee karmeasta alennustilastaan seisomasta hengettömänä hangen alla. Tuttu kaveri kävi sanomassa, että jos korin haluatte kuntoon niin hän vois ottaa sen talliinsa. Ja tää kaveri on todella velho autojen peltien ja maalausten kanssa.

  Toiselle kaverille käydään nakkaamassa Subarun kiuas. Elikkä kone. Tehkööt remonttia siihen - ja kiuas herää eloon entistä ehompana (ja vähemmän öljyä ruikkivana...)

  Voi että - Joulu tulee jälleen! Tykkään niin saamaristi tuosta vanhasta ruosteisesta, mutta ah niin sielukkaasta rallirassista!

  * poistuu pomppien *

  VastaaPoista
 3. Lukaisinkin Titan vehkeitten virittelystä jo toisaalta. Aplodit! Täsmennä vielä, onko tämä viriteltävä versio nyt se pihalla seissyt vai se siellä kasvihuoneen luona?

  Minä vieläkin himmailen sen virkamiesversion tilaamista. Sitä kun yrittää pelata varman päälle ja vältellä pahimpia miinoja.... ja onhan se ihan älytöntä laittaa vuoden tienestit yhteen autoon. Mutku....

  Oi miksi oi miksi?!

  VastaaPoista
 4. Öh.. ei meillä ole kasvihuonetta... Mutta ehkä se lautatapulin päällä ollut harmaa pressukatos oli sulla mielessä. Ja sen vierellä jököttänyt PeltoVolvo 340? PeltoVolvo on nimensä mukaisesti raakki ja lasten lelu.

  Pihalla seisoi upea (lue:ruostunut) Subaru Legacy 200 (tarkoittaa tuo hevosvoimia...) Musta paholainen. Rallirassi, joka hengettömästi vaipui kuoleman kouriin korjauksen puutteessa. Kori lahosi ja sai jäädä seisontaan. Mutta nyt - The Pelti&MaalausVelho sen pyysi talliinsa. OU JEES!

  Minä saan ehkä jo tänä vuonna tien päälle vanhan rakkauteni.... ei ilolla rajaa!!!!

  Sitten, ihan pienellä kirjaimilla tämän tähän lykkään... kun Maestro saa oman autonsa... no tää Subaru on kyllä oikeesti Maestron... tien päälle, niin se ei pienistä välitä. Niin kuin uudesta perheen jäsenestä... bordercolliesta...

  Aikoinaan tämä Subaru hankittiin samalla reissulla kuin Tinna-issikka. Se oli silloin ikäänkuin "hintana" toisen issikan hankinnalle. Ajattelin sumeilematta käyttää tätä samaa madonreikää... Jos se on kerran toiminut, miksei voisi kokeilla samaa? Juu - onnistuu se... :D

  VastaaPoista
 5. Hiphei Titan konsteille :-D Mainiomainio!

  Eipä siinä sitten muuta kuin tiedustelet yhtä aikaa peltipajan hommien etenemistä ja toisaalta bc:n pentulaatikon tapahtumia. Jännää ja kivaa luvassa molemmille.

  Töissä ollaan ja munalasti on mukana. Satu T tietää tulla hakemaan.
  Poliisilla on joku kujjuuni hukassa, miehissä hakevat. Nyt on kyllä kahvipaussin paikka kun actiontoimintaa pukkaa...

  Ai joo, hädin tuskin pakkasen puolella meitin mittari. Lunta pukkaa!

  VastaaPoista
 6. Olen kyllä aina ollut sitä mieltä että Titalaan kuuluu ainakin yksi bordercollie!! Nyt olet taas menossa oikeille raiteille :D
  Meillä olis kans keväällä elvytettävä yksi Toyota Land Cruiser tuolta hangen alta. Ja Eira lopettaa sen himmailun ja ostaa sen auton kun mieli tekee ja tarvetta on. Kyllä te sen maksettua saatte, johonkin se raha menee kuitenkin. ajattele että olet jo maksanut ainakin käsirahan kun olet ollut , mitäs puoltoista vuottako, polttamatta.

  Kai se on kauppaan mentävä ja sitten jos sais vietyä koirat metsään riehumaan. Keli suosii kun pakkanen laski täälläkin lähelle nollaa.

  VastaaPoista
 7. Kuulesie Tita kun Savu yllyttää ;-)
  Ja kyllä leuka loksahti kun tajusin todellakin minkä helevetillisen rahatupon olisin pössytellyt taivaan tuuliin ja iilimanpilluuseen (hihhhiih) jos olisin koko ajan kessutellut.

  Sen verran vieläkin himmailen, että odottelin kirjanpitäjältä katsausta päättyneeseen vuoteen, johan mulla alkaa eka kvartaali olla takana.. huissiii!

  Tänään pitäisi töiden jälkeen rientää pää kolmantena kiiturina vaikka minne. Kiirettä tietää!

  VastaaPoista
 8. Eikäkun siis minähän pääsenkin nyt hatkan teille, Iso-J tulee apupojaksi... Jiihaa! *pitäiskö kurvata autokaupan kautta....*

  VastaaPoista
 9. Hirnakka - aina niistä kieseistä pääsee myymällä erikseen jos tilanne radikaalisti muuttuu. Nyt sinä sitä nelivetoa tarvit. Kaupoille vain, hus hus... :D

  Mulla vielä kaksi päivää lomaa ja kalenteri näyttäisi senkin jälkeen armolliselta.

  VastaaPoista
 10. No nyt sitä on saatu. Vesisadetta. Ihan maahan asti : (

  Ei tykkää ei.

  Noh, kyllähän talvikelistä päästiin nauttimaan pari kuukautta ennen kuin vesisade tuli pilaamaan kauniin maiseman ja tekemään tiet puuroksi.

  Hevosrintamalta pari uutuutta: pikku Monsteri rantautuu kotikonnuille ensi lauantaina ja Mini Me muuttaa tuohon naapuriin suokin kaveriksi : )))))

  Molemmat muutokset ovat NIIN hyviä ! Ai laik.

  Innolla jään vartoomaan Titalan borderi-uutisia ! Kyllä teille yksi aadeehoodee koirulainen mahtuu : )

  VastaaPoista
 11. Joko Hirnakka on opetellut hernekeiton tekemisen leivinuunissa? Siitä kun ei ruoanlaitto enää helpommaksi mene...

  Tänään meillä syötiin viimeinen joulukinkun potkapuoli hernekeiton höystönä. Hyvää!

  Ja heitti sitten vesikelit. Lunta on vajaat 40 cm. Ja arki alkaa lapsilla huomenna.

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com