sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Torpan sala-asukkaat

Juu, älkää kysykö miksi postaan päiväkirjamerkintää tähän ruokottomaan vuorokauden aikaan. Herätys piippaa luvattoman aikaisin. Ja säkit silmien alla senkun roikkuvat entisestään.

Tänään on tehty pientä sunnuntaiajelua *tyrskii kämmeneen*
Se mitä entisessä elämässä satunnaisilla sunnuntaiajelureissuilla nähtiin, olivat ylihintaisia omakotitaloja eteläisessä Suomessa. Ja tuhannen pommeja täällä Karjalan kunnahilla. Tiedättekös muuten, kun mörskälle, murjulle ja ongelmajätteelle lyö titteliksi Hevostilan voi hintapyyntöön lisätä ihan mitä vaan kehtaa.

Noh, ne kierrokset on nyt tehty ja oma kultahippumme löydetty.
Ohhoh, menipä taas liirumlaarumiksi ;-) Oltiin kuitenkin tänään sunnuntaiajelulla. Ja tehtiin taas löytöjä. Oikeita fyndejä *hihitystä*

Meillä on ihan ehtaan Big Brother -henkeen sala-asukkaita. Hämärää, liian hämärää kuva-aineistoa on muistikortilla mutta en todellakaan ala enää niitä veivaamaan koneelle. Koetetaan huomenna uudelleen.

Ovat ne uudet agentit kuitenkin aika hellusia *huutonauru* Iso-J:n ihq-hanipööt...
Kattilössin kuulumisia päivitän sen verran, että Milton & Winston terhistäytyivät oikein kunnolla, tänään retuuttivat esille kaksi pientä jyrsijävainaata. Lillanpillan-Hönöelli voi mainiosti (syö kuin poni) ja korvatkin näyttävät puhtailta.

Nasse käy ilmeisesti salaa rinkelivarastossa koskapa maha kasvaa. Vai onko kyseessä nyt yh-iskän kotikumpu?

Ja nyt tämä huutonauraja toteaa väsymyksen olevan about kohtalokas joten adidas... Huomiseen!! :-)
Huomennakaan kukaan ei joudu äänestykseen :-)

5 kommenttia:

 1. Piti vielä viettää Torppa-hetki kun on nakutellu Mr. Delliä menestyksellisti ja saanut kuitit järjestykseen. Maltan tuskin odottaa tuota hämärä materiaalia sala-asukkaista...Nemppalassa on villejä arvauksia mutta palataan niihin huomenissa. Nyt höyhensaarille!

  VastaaPoista
 2. Olen kyllä ihan på piha näissä mystisissä viittauksissa. Selvitystä odotetaan kärsivällisesti... :D

  Pohjolaan tyrkkäsi jatkokesää. Aurinko paistaa kuitenkin niin viistosti, että tietää lämpötilasta huolimatta, että kaamos on vastassa.

  VastaaPoista
 3. Hihhih, kärsivällisyys on hyve. Jalostukaa oi ystävät vielä vähän aikaa. Minun pitää ensin ravita perhe, häärätä lautatyttönä raksatyömaalla ja istuttaa n kpl:tta planttuja. Sitten illemmalla, ehkä.

  Hönö-Elli-Lillan vetää kylkimyyryä tuvan lattialla, neiti marssi portaat alas ja tutustuu nyt valtakuntaansa. Varsin ponteva tapaus! Kithen Kirkhasotsat temmeltävät pihalla kiusaamassa pienempiään. Ja Nasse-setä häärää selustassa.

  Tuulalle kiitos unikkolähetyksestä, omat vaihtarisi voit hakea Majakarilta. Voin toki laittaa postiakin.

  VastaaPoista
 4. Ja minä kun vihjeen saatuani kurvasin tuhatta ja sataa tänne tutkimaan Torpan tilannetta...

  No... odotetaan... se jalostaa luonnetta ah niin raadollisesti!

  VastaaPoista
 5. No nyt ON! Salat julki ja silleen ;-)

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com