maanantai 13. syyskuuta 2010

Tekstiteeveestä tuttu

Tänään mennään kuvamateriaalin puuttuessa tälleen karummin tekstiteeveen formaatissa. Saisipa silleen uutistyyliin sen flow:n tuohon alareunaan ;-)

Niin että mitkä ne opiskelijaelämän ilot nyt olikaan?
Koko päivän istuin montunpohjalla kuulemassa viisaita ja valistavia sanoja yrityselämän iloista ja kiroista. Vanhan Kerubikuppilan henki leijaili vahvana montussa ja yritin hahmottaa statustani.

Jotenkin vain maltaanlemuiset iloiset illat valtasivat mielen... oi niitä aikoja!
Paljon on kuitenkin vettä virrannut Pielisjoessakin ja täällä sitä sitten paluumuuttaja pistää elämänsä kurssia uusiksi. Kerubin montussa. Ironiaa?

Vanhan kunnon ajopuuteorian vankkumattomana kannattajana tiedän, että virta vie ja päämäärä on tuntematon. Nyt ollaan matkalla ja siitä ilo irti.

Kotitorpalla elämä yllättäen jatkuu vaikken olekaan hallinnoimassa kaikkea 24/7. Outoa. Ja niin huojentavaa. Sitä vaan pitää itseään niin korvaamattomana, pitää vissiin lykätä taas sormi vesilasiin ja katsoa tapahtuuko il miracolo eli ei...

Ilta on ollut ihanan rauhallinen. Sadesää ja pimeys pitävät ihmiskurjan tuvan lämmössä ja lykkäämässä halkoa uuniin. Kissat melskaavat entiseen tahtiin ja Nasse, tuo mainio koirakansalainen tuoksuu talkilta. Ihana puhdas ja raikas terrierimme. Ei enää lemahda kesähiki tai muukaan juusto vaan minkkiöljyshampoolla pesty turkki. Iso-J vielä föönasi (oikeesti) koiran kuivaksi ja kuohkeaksi ja ilmeisesti töhäytti talkkiä hännänaluseen (oikeesti).

Ja kiitos vielä kerran kaikille kannustavista kommenteistanne. Paljon olen saanut teiltä palautetta, evästystä ja kannustusta, niin livenä kuin viesteissäkin. Tällä mennään ja katsotaan mihin päädytään. Sinihiusmummoksi Floridaan? No way, torpan wanhana armona aion pysyä, toivottavasti yritystoiminnan myötä äveriäämpänä *ehhehheh-spedenaurua*

Arvelin todellakin tarjota itselleni työsuhde-etuna jäsenyyden paikalliselle kuntokeitaalle. Onko se sitten LadyLine (kuulostaa risteilijältä) vai joku muu, on vielä harkinnassa. Jos ihan kymppikortilla aloittaisin. Juttagee -tavoitteet eivät ole pinnalla, kunhan nyt pystyisi kävelemään kolme korttelinväliä puuskuttamatta.

Sitä ja montaa muutakin asiaa yritellessä.
Kuvitettu esitys ehkä jo huomenna. Katellaan.

2 kommenttia:

  1. Ou mai gaad... talkkia uroksen kepeksille?!? No - toivottavasti Nasse viihtyy uudessa raikkaassa ja parfymoidussa kuosissaan. Menee kostoksi kierimään ensimmäisessä löytämässään kanan- tai killinläjässä... ehkä vanhat lampaanpapapatkin käy?

    No nyt on retvakka matka alkanut. Yrittäjyys ei ole ollenkaan paskempi vaihtoehto, mutta Hirnakka sen perhepiiristään tietää kyllä. Asioilla on puolensa. Muuta en itse ikävöi, kuin palkallisia lomia. Ja lomaltapaluurahoja. No tietenkin se maksettu eläke myös... mutta plussia on kyllä paljon. Ja hermorakenne venyy, venyy, venyy... pienistä ei murehdita, isoissa piisaa tarpeeksi pähkylöimistä. Ja paperityöt sucks!

    Päivä täysi, kuitataan nautinnolla eletyksi ja mallikkaasti suoritetuksi.

    VastaaPoista
  2. Nemppa kirjoitti eilen pitkään ja hartaasti ja kaikki meni sfääreihin. Nyt laukkuun heitetty varusteita, pitänee nukkua muutama tunti. Kello soi 04:00, taksi tulee 5:10 ja kone suuntaa kohti Arlandaa ysin jälkeen ja sitten p...iitkä lento yli Atlannin. Jos Nemppa vaikenee viikoksi, olen päätynyt Afrikkaan, kuten puhelimessa uumoilimme. Next week back home. superhugs Torpalle ja kaikille lukijoille toivottavasti aurinkoista ja mutta jos ei, muuten mukavaa syyskuun viikkoa!

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com