keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Haluatko miljonääriksi?


Jo riittää autohuoltohommilla mässäily. Kepeät mullat ja näkemiin siihen suuntaan. Nokka kohti uutta!
Nassen nokka näyttää syyskukintoihin ja mikäpä sen somempaa.

Tämä päivä voidaan kirjata torpan aikakirjoihin omalla tavallaan historiallisena.
Minä olen ottanut ratkaisevan loikan, siirtynyt pienyrittäjien sitkeään sakkiin. En tilannut Herra Kiesiltä uutta, naisyrittäjälle soveltuvaa kulkupeliä enkä nostanut investointirahoitusta. Kun ei tarvita.


Enkä kyllä ikinä ole tajunnut niitä kulissidirikoita joilla on maallisen mammonan merkit hommattuna samoin tein kun yrityksen perustamisasiakirjat ovat liikahtaneet maistraatin tiskin yli viranomaiskäsittelyn rattaisiin. Ensimmäinen investointi on rehvakka menopeli uudelle yrittäjälle. Just niin ja mahalaskun pläsähdys soi jo korvissa. Tuommoisia kun harvemmin elämäntyöstä palkitaan ja kunnialeijoniksi kutsutaan.

Noh, ei tässä todellakaan vielä kannata lähipiirin ryhtyä kauppaneuvoskeräykseen, ainakaan minun suhteeni. Joten lepo vaan. Ja peukut pystyyn.

Otsikon kysymys on siis varsin retorinen, mutta ainahan sitä voi itseään yrittää motivoida yhä huimempiin suorituksiin.

Minä motivoidun aivan pian kotisaunan lauteilla. Lykkäsin pari havuklapia sekaan, sitä liekkien rätinää on niin soma kuunnella samalla kun tyhjentää pääparkansa kaikesta päivän aikana kertyneestä hajatiedosta.

Palajan tälle kanavalle jahka ennätän. Päivityksiä ei välttämättä päivittäin tule mutta aina jossain välissä jotain.

Nyt hetkinen Ellin tarjoamaa kaverikissaterapiaa ja sitten saunaan.

Pitäkää jalat lämpiminä ja pää kirkkaana!
Hali!

Peeääääs: kun oli niistä autoista juttua eilen, toissapäivänä ja vähän tänäänkin. Tässä on ihan kiva pikku fiesta jolla näyttäisi ehtivän vaikka aikataulut olisivat vähän tiukemmallakin.

http://www.youtube.com/watch?v=4TshFWSsrn8

Enjoy!

8 kommenttia:

 1. Hieno juttu, Nemppa tarjoaa täyden tukensa kaikessa missä voi, pääasiallisesti ystävänä ja maailman parannuksessa ja muussakin missä vain voi. Great, mielettömästi menestystä ja tsemppiä! Ja jälleen taas kerran oli kiva jutella.Palaillaan viikonloppuna!!

  VastaaPoista
 2. Nyt pitää käyttää Hirnakan blogia törkeästi hyväkseen. Jäin ilman Tuuvan talli 8:ia kun Lappeenrannan lehtipisteistä sitä ei saa jostain syystä eikä Egmontilta pysty enää tilaamaan. Joten kun kuljeskelette lehtipisteen ohi tai käytte kirjakaupassa voisitteko, pliis, kurkata olisiko tuota kyseistä kirjaa myynnissä vielä. Lokakuun lopussa ilmestyy osa 9 ja sen tulen saamaan paikallisesta R-kioskista mutta kasia eivät saaneet enää tilattua. Hirnakalta saa varmaan miun yhtystiedot jos onni potkaisee ja kirja jostain löytyy ja tietysti maksan vähän vaivan palkkaakin. Kyseessä on siis heppa-aiheinen sarjakuvakirja :D mutta kun miulla on ne kaikki muut niin tylsää jos yksi puuttuu.

  VastaaPoista
 3. voi sviddu mie kirjoitin Savulle hienon ja kannustavan viestin. Mutta se katosi jonnekin googlemaailman mustaan aukkoon.... gnnnnh!

  Mie saan sen puuttuvan kirjan sulle, on sattumalta suhteita vielä tallella ;-)

  Palataan asiaan privaatisaN

  Nempalle kiitos tsempistä ja muista se kalenteri updating. Meidän täytyy ehdottomasti pitää oma Business Education Camp jossain kehitysmaassa. Ehdotan Ruotsia ;-)

  VastaaPoista
 4. Onnea. Pelkistetty toivotus, joka pitää sisällään hiton paljon emmootioita.

  Yrittäjän pitää olla hullu, epätodellisen optimistinen, pää pilvissä ja samaan aikaan jalat maassa. Mutta hulluus on paras pätevöitymisen konsti.

  You Can Do It. Luotan Sinuun!

  VastaaPoista
 5. Onnia myös meijän mäjeltä : )

  Yrittänyttä ei laiteta. Tsemiä ja mitä niitä nyt olikaan myös tällä kanavalla !!!!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Hirnakka, sinuun voi aina luottaa. Ollaan yhteyksissä privaatisti, haluan kuulla uusista tuulista teidän mäellä ihan sillain kunnolla :D

  Ihana syyspäivä ulkona, tosi kurjaa kökkiä täällä sisällä. Nauttikaa ketkä ulos pääsette!!

  VastaaPoista
 7. Kiitos teille ihanat naiset kannustuksesta!
  Pian, ihan pian pakkaan mapit, paperit ja muut hilppeet ostoskassiini (!) ja lähden rustaamaan nimiä soppariin sekä inventoimaan. Tapaan myös ainakin yhden tulevan työntekijäni. Kuulostaa oikeasti ihan pirunpirun vaativalta, olla vastuussa niin paljosta.

  Eniten oikeastaan jännittää se, miten arki täällä torpalla sujuukaan. Eli miten saan itse ennakoitua riittävästi tulevia tilanteita.

  Sen näkee kun elää. Ja muistaa pitää silmät auki.

  Kaikkea sitä näkee kun pitää netissäkin silmät auki, löytyi ihan uusi "wanha" blogituttavuuskin. Korrektina en linkitä tänne, vaikka yhteisiä tuttuja löytyykin. Ole rauhassa, pidän salaisuutesi ;-)

  VastaaPoista
 8. Nemppalasta big hugs jännittävänä päivänä, joka nyt jo illassa, olen elänyt mukana kurvaillessani lähikulmilla Sinitassulla alias Poliisiautolla:)... tämä on ollut niitä päiviä jolloin voi todeta * Nemppa on todella väsynyt*... voin vain todeta, että kunpa tietäisitte kuinka kummallisia asioita voi tapahtua...???

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com