tiistai 7. syyskuuta 2010

Saalistaja-Elli


Noh, kävikö selväksi? The Elli on metsästäjä, hiirtenpyytäjäin sukua. Kunniaksi kerrassaan Majakarin kissahäjyille.

Jotenkin on niin väsähtänyt fiilis, ettei tästä taida tämän kummempaa päiväkirjamerkintää irrota. Ei väkisin eikä varsinkaan väsyttämällä.

Päivä oli pitkä -ja äärimmäisen antoisa. Kolmen tunnin laskelmien analysoinnit ja pähkäilyt olivat veivät mammasta mehut, kirjaimellisesti. Auton lasissa komeillut parkkisakko ei siihen päälle mieltä suoraneisesti ylentänyt.

Mutta nytpä on laskelmani lausunnolla ja ootellaan. Kun ei oikein muuta vielä voi.

Huomenna muita hommia ja sadonkorjuuta yrttimaalla.
Palaillaan!

5 kommenttia:

 1. Välillä elämä vain vie mehut. Sitten elpaannutaan... Milloinkas se viikonloppu taas tulee pelastamaan meidät?

  MiltonWinston näyttää jättiläiselle Ellin rinnalla... mutta Elli ei näytä aseettomalta!

  VastaaPoista
 2. Huhhuijaa, Ellillä on upeat käpälät voisi melkein sanoa lapiot, Nemppa toteaa tämän kunniaksi Majakarin jaloille sinisille. Alkaa melkein hirvittää viikonlopun vierailu.. tiivis päivä, jossa paljon aikaansaatua asiaa mutta aika paljon surunsekaisia tuntemuksia, joskin helpottuneita. Kerron sitten Torpalla. Nemppa alkaa pakata ja suuntaa kohti Pohjois-Karjalaa, joskin Tampereen kautta ja verkkarit jalkaan vasta perjantakina.

  VastaaPoista
 3. Huomenta! Vähänkö nukutti. En ollut kartalla edes silloin, kun Iso-J häippäsi reissulleen puoli viiden pintaan. Elpaantuminen edistyy oikein hyvin. Tälle päivälle on jo kaikenlaista suunnitelmaa mutta EI YHTÄÄN kalenterimerkintää joten vapaalla aikataululla mennään.

  Aamun askelmerkkejä määrää neljä hyvin vaativaa silmäparia, kaikki neljä tassuttajaa pörräävät kintuissa vatsat kuristen muistuttamassa kuinka tärkeää on lemmikkieläinten säännöllinen ruokinta.

  Viides tassuttaja, Justiina, käy aamuyöllä tyhjentämässä murokupit, nälkähän se tulee nukkuvallekin kissalle.

  Joten ensin evästä tassulössille ja vasta sitten kysellään mitä perillisille maistuisi. Näin se vaan menee, first things first.

  Elli on todellakin varsinainen Handu pumpulla -kissa, on handuissa kokoa. Pinkki leluhiiri on melko rähjääntyneen näköinen. Hittiä tuli oikealta ja vasemmalta.

  Kahvitasapainon kalibrointi kesken, tarkkaa puuhaa, pitää mennä!

  Ajelkaa varovasti ja käyttäkää päivänne hyvin.

  VastaaPoista
 4. "Kahvitasapainon kalibrointi kesken, tarkkaa puuhaa" - siinäpä se on taas tarkasti ilmaistu. Ja irtos päivän eka nauru!

  Mulla on vapaata pitkästä aikaa, joten nukuin sujuvasti 11 asti. Välillä heräsin laittamaan lapset kouluun, mutta sujahdin sitten takaisin lakanoiden väliin. Teki hyvää. Ja kun nyt on tuo kahvitasapainokin kalibroitu, niin mikäs tässä!

  VastaaPoista
 5. No sepä se ;-) Vielä kun saisi ravintotasapainon johonkin balanssiin. Nyt sitä tankkaa enemmän kuin kuluttaa.

  Hieno aurinkoinen ja lämmin, tyyni päivä. Aivan ihana syyspäivä.

  Silkkikanaset pihtaavat munia mutta touhuavat muuten oikein tyytyväisinä. Ilahtuivat kaalinpäästä ja nokkivat ainakin kohteliaisuudesta. Pikkuinen tipitti on ihan huippu *pusihali*

  Nyt pihalle!

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com