lauantai 29. joulukuuta 2018

Ihan vaan pikaisesti


Ihan vaan tulin kiittelemään.
Ikinä ei ole yksikään tämän vähäisen päiväkirjan kommentointi per postaus ollut noin valtaisaa. Pitäisi varmaan siirtää Torppa Tampereelle. No vitsi vitsi hei.

Kiitän teistä jokaista kommentoinutta ja omalta osaltanne valtavasti auttanutta. Ihan vieras kaupunki tuntuu nyt tutulta ja helposti lähestyttävältä. Löysin koko kevätkaudelle paljon tekemistä ja näkemistä niihin ajantappajaisiin joita vääjäämättä on monenmonta tuntia edessä. Pelkästään hotellissa kun en jaksa kököttää.

Jos joku kaipaa vaikka koiranpissittäjää alueelle, minä lupaudun oitis. Mikäs olisikaan mukavempaa kuin tallustella vaikkapa Pispalanharjulla pätevän alibin elikkäs hauvelin kanssa. Yksikseen jos siellä notkun ja pällistelen, pääsen äkkiä omituisten hiihtäjien klubiin, sen epäilyttävän tillinhaistelijan seuraksi.

Lisää suosituksia ja ehdotuksia otetaan vastaan, kiitollisena ja aina yhtä ilahtuneena.
Aamulla lähden tyrkkimään kohti mansea, Torpalle palataan vuoden viimeisille tunneille. Jos luoja suo ja tuulet ovat suotuisat.

Kiitos teille ja leppoisaa vuodenvaihdetta ! Älä tähtää raketilla kaveria, omaa silmääsi tai naapurin taloa/tallia/autoa kohti.


8 kommenttia:

 1. Leppoisaa vuodenvaihdetta sinne torpallekin (kun viimein sinne pääset) ja rauhallista uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Huh, ihan jo pelästyin jotain kamalaa tapahtuneen. Onneksi siitä ei ole nyt kyse. Tampereella on tullut vierailtua useaankin otteeseen, mutta aktiivisista kausista on jo vuosia. Niinpä en osaa vinkata juuri mitään, mutta innolla tsekkaan saamistasi vinkeistä ideoita omaan käyttöön.
  Mukavaa vuodenvaihdetta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei syytä huoleen, ihan kunnossa täällä kukutaan vuonna 2019. Ainakin toistaiseksi.

   Tampere oli meille niin hyvä, että ansaitsee vielä yhden postauksen. Ainakin.

   Poista
 3. Muutamia vinkkejä lisää!

  Keskustassa Sokoksen alakerrasta saa hyviä salaatteja - paikan päällä tai mukaan vietäväksi - noin kuudella eurolla. Valikoimassa on aina kymmenisen vaihtoehtoa. Intialainen ravintola Nanda Devi on tosi hyvä!

  Edullista ja siistiä majapaikkaa jos tarvitsee, niin Mangohotelli.

  Elokuvien ystävälle Niagara Kehräsaaressa. Laatutarjonta, ei paikkalippuja eikä popcornin purentaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anonyymi! Kaikki nämä saamani vinkit talletan visusti ja hyödynnän aina tilaisuuden tullen. Intialaisesta ravintolasta minulla olikin vähän kapelo, niiden taso kun vaihtelee ihan hillittömästi.

   Poista
 4. Hyvää alkavaa vuotta Hirnakan torppaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilma, sitä samaa sinne teille !

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com