sunnuntai 2. joulukuuta 2018

Ensimmäinen Adventti 2018


Sukkelasti sujahdettiin ja mukavasti muljahdettiin marraskuusta joulukuuhun, ihan hetkessä kohosi mielialakin piirun verran paremmalle kantille.

Asettelin neljä adventin ajan kynttilää (steariinia, tietenkin) kirpparilöydölleni ja ripottelin sekaan vähän koristeita (halvalla, Lidlistä). Nyt alkaa minun jouluni.

Paljoa en joulutunnelmaan tarvitse, muutama hyasintti erilaisiin astioihin, paljon kynttilöitä ja siinä se.  No okei, laita tietysti Ison Kattauksen aattona ja rääppiäiset Tapanina. On meillä kuusi joo ja lahjat lahjattomille ja saunat sun muut. Sekä nonstoppina pöhisevä glögipata.

Iso-J rönsyilee pihalla jouluvalojensa kanssa ja niin on hyvä.

Tästä se alkaa, vuoden viimeinen kuukausi kaikkine iloineen.

Leppoisaa adventin aikaa, missä lienetkin !9 kommenttia:

 1. Adventtiaika avattu Nemppalassakin! Perjantaina maisteltiin mustikka-laventeliglögiä, hyvää oli. Lauantaina hoideltiin askareita ja tänään viritettiin parveketta, siinähän sitä jo onkin. Kaikki mainitsemasi tekee Joulun, kynttilät, kuusi, glögi, hyvä ruoka ja ehkä pikkuiset paketit. Kuinka Eläinosastolla pyyhkii? Hugs from Nemppa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt onkin joutuisat ajat kun joulu hyökyy päälle ja kaikki tekemättömät työt samoin. Onneksi voi aina välillä hengähtää glögikupposen ääressä ja puhaltaa pahimpia paineita pois.

   Eläinosasto voi hyvin ja paksusti, laitan päivitystä lähiaikoina.
   Halit.

   Poista
 2. Kauniilta näyttää. Suloista adventin aikaa Hirnakan torppaan!

  VastaaPoista
 3. Glögikausi on tälläkin korkattu. Muutoin ei ole vielä Joulu mielessä juuri pyörähtänyt, vaikka viisasta olisi varautua etukäteen hyvästikin. Kaamos sai sievästi valkoista huntua kirkastukseksi, mistä olen kovin iloinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, lunta tuli meillekin maanpeitteeksi ja kyllähän se ihmeesti kirkastaa maisemaa. Lisääkin on luvassa jahka tästä pakkasesta nyt lauhtuu.
   Pikkuisen ahdistaa kaikki tehtävät ja hoidettavat asiat, niitä on aika paljon. Onneksi saan ruuanlaittoon apuja Perikunnalta.

   Poista
 4. Meilläkin on glökipullo jo aukastu. Ei jokapäivä lipitetä ja tien kyllä omasta mehustakin sitä joskus lisukkeihen kanssa. Toivottavasti ei vettä tule ja sulata tuota kaunista puhasta lunta. Ja tie piäkallokellii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pliukasta on kylänraitilla, saapi ihan ajatuksella rattia pyörittää. Nyt on minulle riittävästi lunta, enempää ei tarvita.

   Poista
 5. Me otimme joulukuun vastaannpioareita leipomalla ja pitämällä joululaulutoivekonsertti-perheillan Glögiä kuluu ja kynttilät loistaa. Nuita kuivattuja appelsiineja tekisi mieli tehdä.

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com