perjantai 30. marraskuuta 2018

Pienet sille 30/30


No sepäs kävi sukkelasti. Meinaan marraskuun kolmekymmentä päivää.
Tässä ollaan jo ihan maalisuoralla pinkomassa kohti joulukuuta, iloa ja valoa ja kaikkea kivaa.

Torpan pöytä sai juhlan kunniaksi ylleen uuden liinan, huikean kauniin Svaneforsin riikinkukkokankaan. Lankesin sitä minäkin Black Fridayn houkutuksiin ja tämän kankaan nähdessäni olin aivan myyty. Onneksi on iso tila jossa kangas ei kilpaile huomiosta, vaan saa loistaa upeuttaan ihan vapaasti. Jouluksi otan sen pois, silloin on tuvassakin ahdasta.

Elmo koeponnisti sekä liinan, että sen suojelukseksi varatut tabletit, onneksi tabletti kelpasi makuualustaksi sillä veikkaan, että sametista on hitollisen työlästä nyhtää kissankarvoja irti.


Ensimmäiseen adventtiin valmistaudun ihan huolella -ja rauhassa. Iso-J ja Perikunta ovat nimittäin matkalla entiseen kotikaupunkiin. Rouva Anoppi täyttää pyöreitä kymmeniä ja juhlat pidetään lauantaina. Minä olin porukasta ainoa jolla on voimassaoleva b-lausunto ja siksi jäin kotivahdiksi.

Aionkin siivoilla huone kerrallaan rauhassa ja tunteella. Tänään lupasin itselleni vapaaillan, pizzaa ja jäätelöä. Siivous, ajattelen sitä huomenna.Tässä on sopiva väli lesoilla yhdellä ihanalla black friday -löydöllä, tuommoisen pahuksen painavan kristallivadin bongasin paikallisen realisointikeskuksen nettijulkaisusta. Tiistaina se oli minun! Ja hinta ei köyhänkään lompsaa pahasti rokottanut. Vähänkö näyttää joulutortut hienolta kun ne tuommoiselta tarjoilee.

Nyt käännän Netflixin tarjonnan esille, kaivan ison purkin jäätelöä pakkasesta ja keskityn ihan vaan nauttimaan marraskuun parhaista puolista (= kahdesta viimeisestä tunnista).

Leppoisaa loppuiltaa !


4 kommenttia:

 1. Ajeltiin teijän ohi tännään aamuhämärissä ja kauniisti lamput loistivat puissa. Mitä siitä jos on painava tuo vati, upea on herkuilla täyttee. Nautinnollisia hetkiä kotmiehenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulla, liukkaalla tiellä lipsuitte Torpan ohi. Minä nukuin autuaasti rokuliin, eiliset jäätelö-överit ja Netflixmaratoni nukuttivat huolella. Otto vähän viistoon katsoi kun raahustin talliin törkeän myöhässä.

   Kotomiehen rauhaiselo on muisto vain, perhe laskeutui tontille ja taas mennään...

   Poista
 2. Voi juma - taas tänä vuonna selätettiin mörkö nimeltä marraskuu! Pisteet siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä se kuule marraskuu nyt kyyristelee kaiken kivan takana :D

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com