torstai 8. marraskuuta 2018

DaySpa
Keskiviikko on kylpypäivä, pikkulauantai.
Torpan DaySpan ensimmäiseksi vieraaksi valikoitui ihan pärstäkertoimen perusteella Pipana pikkukananen, se kaikkein pienin ja sievin.

Ihan ensimmäiseksi pikkuinen sai luvatun kylvyn. Kylpy oli tällä kertaa osittainen, punaiseksi suttaantunut rintapieli jäi seuraavaan kertaan. Jalkakylpy oli ilmeisen miellyttävä kokemus, Pipana nimittäin kurnutti oikein tyytyväisenä tiskialt... ammeessaan. Lämmin vesi varmaan tuo mieleen muistot ajasta munassa, siellähän sitä kellutaan kuin lapsivedessä konsanaan.

Peräloosterin pesun jälkeen tarjolla oli hellävarainen kuivaus, kynsien tarkistus ja punnitus.
Vaaka asettui näyttämään melkein 400 g eli kyllä tämä pikkuinen mikropoppari on. Mikro -kokoluokitus ei ole virallinen, kunhan on kääpiömpi kääpiö.

Seuraavaksi vuorossa oli luvattua lounasta. Tarjolla oli Paulunsin mysliä sekä jälkiruuaksi tuorekurkkua, ruokajuomaksi vettä ilman vitamiineja. Kaikki maistui oikein hyvin.

Kesken aterian huomio kiinnittyi ikkunalaudalla norkoilevan talitintin esitykseen, tintti antoi palautetta lintulaudan antimien vähyydestä vs. sisätarjoiluihin. Ilmeisesti ns. paremmissa liinapöydissä ruokailijat saavat tottua rahvaan lähentelyyn.


Saman tinttiselkkauksen aikaan toinenkin onnenonkija pyrki lähempään kanssakäymiseen Pipanan kanssa. Onneksi kyseessä oli sangen harmiton Felix.  Lintua eikä kissaa ei vahingoitettu vaikka kissa poistettiinkin ruokailutilasta ns. niska-persaus -otteella.

Hieman törkeämpi tunkeilija oli aina ahnas Elmo joka kyttäsi mysliylijäämää kahvinkeittimen ja veitsitukin siimeksestä. Lähdöt tuli sieltäkin, DaySpassa on armoton portieeri.

Maistuvan lounaan päälle oli mukava pullahtaa päiväunille. Kupu pulleana ei tee mieli juosta ja silloin on päiväunien aika.Tyytyväinen asiakas sai aikansa huilattuaan kotiinkuljetuksen takaisin kanalaan. Tästä kaunokaisesta tulee Torpan DaySpan vakioasiakas.

Pipana ei vielä tiedä, mutta hänelle on sulhanenkin jo valmiiksi katsottu. Jahka kyydit kulkee, sulho saapuu ja sitten aikanaan mikropoppareita on ehkä tarjolla muidenkin iloksi.

Näihin kuviin ja tunnelmiin !

8 kommenttia:

 1. Luksusolot kanasella ♥ On niin kaunis kuin olla ja voi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä bobtail -väriset ovat aivan mahdottoman kauniita, tämä pikkuinen erityisesti. Pipanakin varmasti tummuu sulkasatojen myötä, semmoinen ukkospilvenharmaa on mielestäni kaunein. Mielelläni minä näitä murusia hemmottelen, vähään kananen tyytyy.

   Poista
 2. Todella A-luokan kylpyläloma, jossa seisovan pöydän antimet! Olen melkein kade itsekin :D

  8/30 lusittu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kanakaan motkottanut moitteita, kujerteli vain tyytyväisenä koko matkan sylikyydillä takaisin kanalaan.

   8/30... phuuh, urakka vasta alussa ja nyt jo riittäisi tätä herkkua.

   Poista
 3. Suloinen kuvaus! Kyllä kanasen kelpaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Pipana on synnynnäinen sylikananen, nyt vasta älysin mitä termi oikeasti tarkoittaa.

   Poista
 4. Pestä luhrasit kanasen teijän tiskialtaassa? Tirsk.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin pesin :D
   Totta puhuakseni kylpylän sulkeuduttua ruuttasin altaat täyteen cifiä ja kuurasin kunnolla. Poltin sormenikin kun tuli niin kuumaa vettä :U

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com