sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Oli kiva tavata, KonMari


Konmaritin eteisen sinisen kaapin, enkä turhaan!

Roskikseen päätyi muutama pussukallinen (lajiteltuna toki), Iso-J:n työhuoneeseen tarkempaan syyniin pari kassillista roinaa ja jäi kaappiinkin jotain. Jäljelle jäävien tavaroiden pitäisi aidon konmarilaisen ajattelutavan mukaan tuottaa omistajalleen iloa. Ihan tätä ajatusta en tällä kertaa tavoittanut kaikkien säästettyjen kohdalla. Mutta ehkä joskus saavutan tuon konmarilaisuuden lakipisteen. Kyllä täällä siivottavia kaappeja riittää kirkastumiseen saakka !

Cittarissa oli sopivasti kausivalot hyvässä alessa ja kätevänä tyttönä valaisin kaapin ihan ilman sähkömiehiä ja virityksiä.

Saa nähdä kuinka kauan nuo kaksi laatikkoa kaapin vasemmalla puolella ovat tuossa lattialla, eppäillä soppii josko ne jouluksi siitä katoaisivat.Semmoinen pikku rojekti. Tuli hyvä mieli ja nythän noita kaapin ovia aukoo ilokseen. Parasta oli huomata suunnattoman runsas tyhjä tila, mahtuu taas kirpparifyndejä muutaman vuoden ajan. Minulla on myös jokin hämärä muistikuva siitä, että jossain varastojen jemmoissa on vielä monta laatikollista 'sitä sun tätä', tähän kaappiin tarkoitettua tavaraa. Kun vain muistaisin missä ja mitä.

Onnesta vinossa
Nyt on syytä aloittaa pyhäillan erikoinen eli Nelosluokan siivoushurrikaani. Iso-J on laskeutunut Helsinki-Vantaalle ja lähestyy vääjäämättä Torpan ilmatilaa. Onneksi saan aivan pian Perikunnan avuksi. Pelkästään tuon kaapin siivoamisella ei passaa jäädä leijumaan. Villakoiria räksyttää nurkissa kokonainen lauma ja lattialla on runsain mitoin eri kokoisten käpälien jälkiä, pahuksen tyhmä tumma laminaatti paljastaa kaiken.

Lopuksi vielä semmoinen juttu jotta Perikunnan nuorin solmi tänään elämänsä toisen sponsorisopimuksen. Mainoskuvaukset oli tänään ja kuvia löytyy ainakin sosiaalisen median kanavilta. On se epeli. Eilen möi pöydän tyhjäksi promokeikalla.

Leppoisaa pyhäiltaa sinulle, täällä valssataan kohta imurin ja mopin kanssa!

Ps. 18/30

4 kommenttia:

 1. Upea lopputulos, jonka nuo valot viimeistelevät sitten vimpan päälle! Kuopukselle myös kosolti onnea ja onnistumisia! Ura on auki taivasta myöten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyä näi o. Itse ainakin tykkään että kivahan siitä tuli. Kätsyjä nuo ajastinvalot.

   Poista
 2. Upea! Tuollainen lopputulos kannustaa varmasti jatkamaan harjoituksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Huomasin Iso-J:n kiikuttaneen takaisin kaappiin jotain rihkamaa, suutuin. Harjoitukset jatkuu, kohta on edessä jouluinen tuvan kaappien siivous. En toki aio jouluani viettää kaapeissa, ne on vaan pakko siivota, että kaikki joululeivonnassa ja ruuanlaitossa tarvittavat jutut tulee inventoitua ajoissa ja ovat vieläpä löydettävissä kun on ns. Momentum

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com