maanantai 27. helmikuuta 2017

Hyrr hyrr

Iltaa!

Uusi viikko, ei uusia kujeita, vanhoilla mennään.

Hautomakone hyrähti kolmiviikkoiselle taipaleelleen. Juuei, ei ole järkeä, mutta sen verran ottaa päähän edellisen haudonnan kukkomäärä, että kokeilen vielä.

Tässä meneekin viikot munia käännellessä.

Onneksi on vähän muutakin hommaa ja keväthän etenee kun maaliskuuhun päästään. Nyt taitaa olla lunta luvassa, se ei toki ole mikään yllätys, onhan Iso-J viikon verran reissussa.

Ensi viikko ollaan kuitenkin hiihtolomalla.

Iloa ja valoa viikkoosi!


6 kommenttia:

 1. Nemppala siirtynyt jälleen Kirkolle lempi Radisson-kotiin.Nuha selätettiin, ainakin hetkeksi. Tänään oli mukava illallinen Bokserineitojen Emännän kanssa ja nyt pitäisi vielä rutistaa pikkuisen Mr. Dellin parissa. Hope kukkopojat löytävät kodin muualta kuin laadukkaasta valurautapadasta kera punaviinin ja hautomakone hyristelisi toivottuja tuloksia. Torpalle mukavaa hiihtolomaa ja JT:lle turvallisia kilometrejä. Yritys päästä huudeillenne on kova:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvähyvä kun nuhavaiva ei jäänyt pesimään.
   Me ei vielä tällä viikolla olla lomalla, ensi viikolla vasta.

   Yritetään nähdä pian!

   Poista
 2. Lunta tupruttaa täälläkin jo hyvää kyytiä. Teille aina sattuu nuo pyryt JT:n reissupäiviin. Sillä miehellä on hyvä diili yläkertaan!

  Onnea haudontakoneen hurinaan. Toivottavasti kanasia ilmiintyy. Se on niin tuurissaan.

  Remontti etenee pirun lyhyin askelin. Hoksasin että pirtin seinät pitää pestä soodalla ennen maalausta. Siinä meni päivä, kun ensin soodalla pestään ja kahdesti huuhdotaan. Sitten paklataan löytyneet runtut ja johonkin rakoon piti akryylimassaakin tursottaa. Vanhan talon pikku erikoisuuksia, kuten revenneen pinkopahvin paikkausta tapetilla maalin alle. Tämä on persoonallinen talo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisitpa nähnyt tämän aamun pyryn! Iso-J taatusti järjesti tämänkin lumikaaoksen. Mulla on kuitenkin paremmat välit alakertaan, lyhyempi lähempänä :D

   Välillä jo naurattaa tuo hautomakoneen hurina tuossa konttuurissa, siinähän puskee tipusia. Kuitenkin joudun myymään kukot alihintaan ja ostamaan kalliilla kanat. Sama homma taimikasvatuksessa.

   Vanhat talot ovat <3

   Poista
  2. Tuo viimeinen vertaus oli tosi osuva! Ajattelin silti (kaikesta kokemuksesta huolimatta) yrittää tomaatintaimia. Ehkä tänä vuonna onnistuu *huutonaurua*

   Poista
  3. Minä en kyllä yhtään taimimultalaatikkoa kotiin tuo, korkeintaan kasvihuoneessa voi taas jotain yritellä. Kyllä varma o näin!

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com