keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Välivitsi


Laitoinpa eilen sports trackerin päälle kun ryhdyin kolahommiin. 

Vallan veikeä syherö syntyi ja jopa kilometrikin taivalta taittui. 

Ei mulla muuta, leppoisaa iltaa, missä lienetkin!

12 kommenttia:

 1. Taidat olla vielä kolaamassa, kun kuvassa ei näy kohtaa lopetus ;D;D

  Vallulla riittää siis todellakin viihdykettä, milloin on kaunarikuviot ja millon torpan emäntä kolailee pitkin pihoja. Rapsut omalle kullalle sinne naapurikylään, ei käy aika Vallulla pitkäksi, ei.

  VastaaPoista
 2. Lopetus oli ST:n edellisellä sivulla, tuossa on reitti ja muu data.

  Vallu katsoo lähinnä säälivästi kun temmellän pihalla. Aina se kyllä höristää korviaan kun kuulee äänen ja leipäpalan toivossa norkoilee portilla.

  Kerron terveiset ja rapsuttelen!

  VastaaPoista
 3. Uusi mustetesti. Mitä näet kuvassa? Poltettu kalorimäärä on yllättävän korkea.
  .
  OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelottavan tarkasti avaruudesta näkee...
   En suoralta kädeltä usko tuohon kalorimäärään, mutta voihan se kai olla kun kaikki nostot ja kierrot huomioisi. Aika vauhdilla minä kipitin nämä etu- ja takapihan alueet.

   Poista
 4. :D
  Tämä oli hauska juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua ainakin huvitti, pitää joskus kokeilla kauppareissulla :D

   Poista
 5. Kaikkea ne keksiikin... mulla on osuuskunnan älyluuri nyt kontollani, kun on kaupanhoitovuorokin. Osaan jo vähän käyttää sitä! Mutta luovutan ilman ikävää sen taas seuraavalle kaupanhoitajalle! Ja mitään apseja en lataa..

  Lisää lunta tännekin. Nyt ja tulevaisuudessa. Onneksi on Ursus, joka "kolaa" pihan ja tulotien. Kiva oli muuten tuosta trackerin kartasta nähdä sun kierrokset. Mulla kun on autenttinen kuva päässäni teidän tiluksen kartasta. Hyvin olet kiertänyt kanalaa ja pihasaunaa myöten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä muuta, kaikkea ne. Ja todellakin hassua, että mun reitti on sateliitin mukaan tuohon piirretty. Tai niin minä ainakin kuvittelen, miten ne paikannustiedot muuten noin tarkasti olisivat? Appsillehan annetaan lupa käyttää sijaintitietoja. Isoveli todellakin valvoo :D Edes saunan taakse ei voi piiloutua.

   Lunta tuli männä yönä taas uudet 5 cm, tietää ankaraa kolaamista jahka pääsen kaupungilta. Toivottavasti ehdin ennen auraa, saan siinä tapauksessa lykkiä lumet auran reitille. Meillä se aura ei ihan oven eteen pääse ja varoo myös salavia etteivät särkyisi. On tosin sanottu hänelle, että ne vaan riehaantuvat jos niitä vähän kurittaa. Noi pihapolut ovat viheliäisiä kolattavia, matka on pitkä ja juoksuhauta jo niin syvä, ettei täyttä kolallista nosta penkalle särkemättä selkäänsä.

   Poista
  2. Jep, aura oli käynyt poissaollessani. Luvassa raskasta rehkimistä.

   Poista
 6. Nemppalassa huilaillaan ortoosi kädessä jo toista viikkoa. Käden kuvat olivat todella hyvät tällä viikolla mutta sairaslomaa siitä huolimatta helmikuun lopulle. Ensin ajatus oli täysin katastrofaalinen mutta rauhalliseen elämän menoon oppii aika nopeasti. Pitkä aamiainen, HS, Eurosport, Maxin talviurheilutarjonta...pari tuntia Mr. Dellin kanssa puuhastelua ts. töitä, sitten onkin aika jälleen levähtää. Yhden pidemmän kävelylenkin olen testaillut mutta cyclingiin en ole vielä tohtinut mennä. Ehkäpä jo huomenissa. Soitellaan Kuomaseni pian:) p.s Tuulikummun blogi on viihdyttänyt myös ja Yrttiaikaakin kurkistelin. Pitäisiköhän tilata Tyyyneyttä sairasloman ajaksi verkkokaupasta ja ehkä joitain aineenvaihduntaa stimuloivaa:) Tita, vinkit ovat tervetulleita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen Tyyneyden tippoja ja Sielunrauhaa, arvaapa meneekö niitä teinien kanssa?

   Minä olen vakaasti sitä mieltä, että tuo käsihomma on osa isompaa kokonaisuutta. Sun on nyt vaan aika pysähtyä ja lepuuttaa. Käsi ei ole nyt se main point vaan sun oma lepääminen. Käsi on vain väline saada sut huilaamaan. Onneksi se on kosahtanut siististi ja paranee ennalleen.

   Soittelemme!

   Poista
  2. Toveri Hirnu jo latoi tiskiin stressaantuneen ja puoliksi palaneen tropit. Teiniangstiin sopivat yhtä hyvin kuin vaihdevuosien riivinrautaankin. Yleensä kun vituttaa, ahdistaa, väsyttää ja stressi vie unet sekä mielenrauhan.

   Lepoa Nempalle, ota ilo irti siitä mistä se lähtee! Eipähän tarvi juosta pää kolmantena jalkana pitstopista toiseen.

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com