lauantai 6. joulukuuta 2014

Hyvä olla


Olo on kuin Oscarilla. Vatsani vieressä köllin ja saunaan menoa odottelen. Telkussa kansa kättelee Presidenttiparia ja meillä myös on armoton raati kommentoimassa. Tänä vuonna huomio on kiinnittynyt upeisiin kampauksiin joihin on ihan selkeästi panostettu. Mutta myös varttuneiden rouvien hihattomuus jaksaa hämmästyttää. Kun ne hihat saisi varmaan ihan sopuhintaan kun kolttua tilataan.


Onneksi ei tarvitse linnassa jonottaa vaan on ihan vapaan maan kansalaisen oikeus löhniä sohvanpohjassa ja mäkättää. 

Päivä on ollut ihana. Aamupäivällä kurvailin hiljaisia teitä kaupunkiin ja osallistuin elämäni ensimmäiseen Body Attack -rääkkiin. Hurjaa mutta huippua. Penikkatauti iski ensin vasempaan koipeen ja sitten oikea lähti kerähypyssä alta. Mutta vielä kykenin etenemään ja osallistuin puoliteholla loppuhuipennukseen. Sitten tuli pikkuinen breikki, sai vaihtaa kuivat ja lämpimät vaatteet päälle ja tallustella villasukilla Body Balanceen. Siellä totesin loppurentoutuksessa kyyneleitä valuvan korviini, olo oli niin hyvä, avoin ja rauhallinen. Tuli niin tarpeeseen.

Sama hyvä euforia on jatkunut koko illan. Kyllä hyvät ohjaajat, heidän energiansa ja osallistumisensa aitous on jotain niin hienoa, ettei siinä muuta voi kun antaa itsekin kaikkensa. Ja hypätä vielä pari burpee-kerähyppysarjaa lisää.


Elastisen itsenäisyysräppi veti kyllä pinnat kotiin, meillä alkaa olla näitä kansakunnan  virallisia toivevävyjä ilahduttavan paljon. Kiitos tästä.

Eiköhän tämä 97. Itsenäisen maamme juhlapäivä ole hyvä päättää saunaan? Koivuvastaa emme älynneet iltaa varten varata, mutta kyllä sauna hoitaa lihakset rennoiksi ja olon hyväksi ilman vastomistakin. 

Sitä ennen on vielä tallikäynnin aika. Neiti Suomenpienhevonen saa ylimääräisen varrasleipärinkelin eikä osattomaksi jää norjalainen hangarounderikaan. 

Lumi on antanut kauniin, pehmeän, puhtaan ja ääntävaimentavan kerroksen ja kuorruttanut pihapuut. Meillä on nyt oikein nättiä ja tunnelmallista. Iso-J laitteli vähän lisää valoja pihaan.

Näihin kuviin ja tunnelmiin, rauhallista itsenäisyyspäivän iltaa sinulle, missä lienetkin! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com