sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Yhdet polttarit ja ensimmäiset häät

Missä muruseni on?
Nuorta lempeä

Nuoripari on toisensa nähnyt, hyväksi haistanut ja pikkuisen halaillut. Sen pidemmälle ei tänään morsio suostunut. Kihlajaiskahvit juotiin ja ulkoiltiin kauniissa kevätsäässä. Huomenna nuori pari tutustuu lisää, seuraavaksi kokeillaan Kasvistädin pihaa, olisiko se romanttisempi paikka kuin meillä jossa kaksi hurjan kiinnostunutta hevosta pällisteli aidan takaa nuorten ensikohtaamista.

Eilen vietettiin Peetun polttareita. Kuten jo kerroin, sulho haki valmiiksi käryävän sikarin kissanvessasta ja nielaisi sen samantien, hiekkamuruset vain tipahtelivat lattiaan. Voihan se olla, että jos hääpäivänä sulhon kita lemahtaa kissanpskalle, ei morsiokaan ole välttämättä suopeimmalla tuulella.

Peetun seikkailut tyttöjen maailmassa jatkuvat ja raportoin toki asiasta sitten lisää kun on jotain kerrottavaa. Ja mahdollisista pennukoista yritän tietenkin hankkiutua ottamaan pari kuvaa muistoksi.

Kohti uusia seikkailuja

Aamupäivällä kävimme lähiseudulla patikoimassa reilun neljän kilometrin maastoreitin. Hienoja maisemia ja kaunista luontoa, teen siitä reissusta joskus oman päiväkirjamerkinnän. En tiennytkään  muistanutkaan, että tämä meidän kotiseutumme kuuluu Salpausselän harjustoon ja jäät ovat totisesti jyllänneet mielenkiintoisia muotoja näihin kunnaisiin. Hurjia nousuja, kapeita harjanteita ja jyrkkiä laskuja. Sinne mennään kyllä uudestaankin, niin oli paljon nähtävää, kaikille aisteille.

Koko viikonloppu meni pihahommissa, ei paha asia ollenkaan. Mikä mukavinta, kyykkiminen istutusalueiden äärellä näkyy, kerrankin (vain hetken) on siistiä ja putsattua. Selkä ilmoittaa, että kyykkiminen myös tuntuu, eipä ole aikoihin kiukutellutkaan tällä tavoin. Äkkinäinen selkänsä särkee pihahommissa, näin se vaan on.

Sen voin kertoa, että kaura, (juola)vehnä ja vuohenputki ovat talvehtineet perennapenkeissä erinomaisesti. Maa ja myyrät ovat nielaisseet sietämättömän monta pionia ja kolmesta sinivaleunikosta löytyy vain yksi.

Iho kihelmöi auringon ansiosta ja pienoinen raitisilmamyrkytys takaa hyvät yöunet. Sauna kruunasi päivän uurastuksen.

Näillä mennään kohti uutta viikkoa, se on sitten Vappuviikko! Simat taidetaan hakea kaupasta, ellei Äitikulta innostu vielä laittamaan ihan ehtaa tavaraa. Minä en niihin hommiin ryhdy, tulee vaan jotain hiivanmakuista pikakiljua.

Mukavaa viikkoa, missä lienetkin!

Bestmanin kaikenkertova ilme tämänpäivän häistä
8 kommenttia:

 1. Mainiot kuvat ja voi Peetua....pian se on iskä ja raskas vastuu alkaa painamaan sen harteita (mikäli se ehtii sellaista miettimään) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule, koirapojilla se on helppoa kun eivät ne perhehel.. velvoitteet paljoa paina. Ei tarvitse ruokkia eikä kasvattaa.
   Peetukaan ei omiaan tunne vaikka vasiten esiteltäisiin, että tässä on isi ja tässä on perhe.

   Semmoista se on, joillakin.

   Poista
 2. Kyllä tuon bestmannin ilme on mainio.

  VastaaPoista
 3. Mutta on Peetunkin ilme ollut kuvan arvoinen kuvassa 2. Morsian on kaunis ja sulhanen komea, kuten tapoihin kuuluu. OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeitä riittää, jätin tarkoituksella ne tavarantarkistuskuvat julkaisematta, siellä niitä ilmeitä vasta olisikin…

   Poista
 4. Toivottavasti second round bileissä sujuu paremmin Morsmaikun suhteen. Toinen boxerineito kävi viikko sitten sulhasissa Cavan kotimailla ja kai Välimeri tuo sitten tenhovoimaa, koska kaikki oli sujunut moiteettomasti ja nyt odotellaan uutisia Juhannusvauvoista. Tiiviin päivän jälkeen, Hirvi isolla H:lla ja Poliisi isolla P:lla toivat lisäefektiä Nempan ja Valkotassun päivään mutta onni oli tällä kertaa myötäinen Nempalle ja hirvi niiasi edellä olevan auton edessä, kai kompastui ja loikkasi metsään. Poliisi säikytteli Lahden motarilla, joten nyt täällä loungen viinibuffet on enemmän kuin tarpeeseen. Keltainen Paholainen huilaa jo Norwegianin huomassa ja aamulla kuudelta singahdetaan kohti Hispaniaa ja iki-ihanaa Marbellaa. Jihaa, Victor's Beach ja Banus- täältä tullaan:) Torpalla kaikille terkkusia ja Peetulle parempaa n...lykkyä, siis onnea vastakkaisen sukupuolen suhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, nytkö sä jo lähdet? Mun niin piti soittaa monena päivänä mutta aika kiitää. Oikein hyvää matkaa sinne toiseen kotiisi. Me tullaan perässä, muutaman viikon kuluttua :D

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com