keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Ei wörki


Homma on saletti kuin Moskovan baletti. 
Nettiyhteys Torpalta maailmalle on tämän laitteen takia/ansiosta/vuoksi katki, poikki, rikki, jumissa.

Koska olen tuhottoman kiukkuinen ja joudun näpyttelemään tämänkin puhelimella en toista kaikkea kokemaani. 
Olen kuitenkin antanut 'palautetta' operaattorillemme (pian ex) ja nyt aion hautautua sohvanpohjaan sillä vasen niskanpuolisko on yhtä jumissa kuin modeemi. 

Ja kyllä, on reseroitu, on tsekattu piuhat, on buutattu. Ei wörki. 

Ugh. Missä lienetkin. 


7 kommenttia:

 1. Höh. Operaattori saaluvan toimittaa teille uuden modeemin ja korvata muutenkin koska onhan se virallisten asioiden hoitokin jumissa (ja ne tulee sentään heti blogin jälkeen!)
  Koitahan parannella sitä niskaasi. Oletko saanut kylmää vai onko jumiutunut treeneissä tai ei sillä väliä - pääasia että paranee pikaisesti.
  Niin, ja kerrohan koiruuksille sekä muulle Torpan väelle terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä jo antelin... Ilmoitin myös, että voipi siirtyä operaattorin 'palvelulasku' pinkan alimmaiseksi koska milläs maksat nettipankissa ja e-laskuja.

   Huomenna yrittää yksi nettivelho päästä käymään ja toivottavasti hällä on joku kikkakolmonen jolla saadaan yhteys ulkomaailmaan.

   Niskan sivu ja vasen olka on ihan päreinä :(

   Poista
 2. Jospa se sopiva lääkitys helpottaisi... lämpöä, linimettiä ja lasi punaviiniä. Sitten aikavaraus hierojalle. Kyllä pitäis helpottaa. Se punaviinilasi on tarkoitettu siihen ketutukseen :)

  May The Force be with You!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kuoma!
   Epäkäs on ihan epäreilu. Huomenna salin näppityöläinen voipi kopaista. Lämpö ja linimentti auttaa, viini hieman tasoittaa mieltä. Eräs Teini vähän kohotti verenpainetta ja ohimosuonen pingotusta...
   Nyt sitten unta joka on paras rohto.

   Poista
 3. Mäkin olen kiukkuinen. Tosin meillä kyllä yhteydet wörkkii. Muista syistä veetuttaa. Mutta onneks täältä sun Torpalta oon oppinut niinkin hienon nimen tälle syndroomalle kuin Vitutus Maximus ja se on todellakin nyt päällä. Vaikka taidan olla melko pikkusieluinen, kun syitä ajattelee, mutta on se nyt V***U ***TANA ***KELE kun ei voida noudattaa sitä mitä on sovittu. Krääh!

  Joo, olipas rakentava avautuminen...

  Mutta jospa kaikilla olisi huomenna parempi päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Sana on vapaa ja maailmaan meteliä mahtuu! Ja ruma sana on sanottava niinkuin se on!

   Ei toimi netti vieläkään mutta se pirhaman epäreilu epäkäs tykkää lämmöstä. Siispä haudon aina kun voin!

   Poista
 4. Joko pää alkaa kääntyä ja niskat notkistua? Jos pitkään hautoo lämmössä, tulee puolikypsää :D Tai sitten se Well Done.

  Olen viettänyt vapaapäivää kukkapenkkejä siivoillessa. Voi ihanuutta, mitä sieltä punnertaakaan esiin <3 <3 <3 Viikonloppu on töitä, joten pieni hengähdys on vallan ihanaa. Poskia ihan kuumottaa aurinko ja korvissa soi vieläkin hurjassa myötätuulessa viuhtovien joutsenten ja kurkien äänet.

  Miksi ulkona on hurjan paljon hauskempaa siivota kuin sisällä????

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com