perjantai 11. huhtikuuta 2014

Isolla kirkolla


Sinne jäivät Torpalle sontaa mättämään kun minä polkaisin kiesin tulille ja suuntasin kohti etelää. 

Lappeenrannassa tuli pieni paniikki kun en löytänyt autoa. Muutaman minuutin panikoin kunnes hoksasin tutun rekkarin kello kymmenessä. Oli vaikea tunnistaa oma kippo kun se oli pesty. Kiitti vaan Iso-J auton pesusta mutta ei pidä autoa yllättäen pestä, minä tunnen kuranharmaan, en sinistä. 

Kello 20 parkkeerasin Siskolikan pihaan ja nyt on hyvä olla. Kipaistiin reilun vitosen kävelylenkki. 

Yläkuvassa lokkiparvi, ovat saapuneet kesänviettoon. Matkalla näin pellontäydeltä joutsenia mutta oli tiukka ohitustilanne joten en jäänyt kuvaamaan. 

Aamulla on hurjan aikainen herätys. Huoltajanhommat velvoittavat joten olen heti kello 7 Helsingissä. Kello 10 saa pitää peukkuja, ihana ystäväni astelee bikinit säihkyen lasikengissä tuomariston eteen. Pitkä projekti finaalissa. 

Huoltajan tärkeimpiin tehtäviin kuuluu saatella prinsessa lavalle ja avustaa hänet kirkkaimpaan säihkeeseen. Se meinaa Jekkukikkaa, palvelus palveluksesta! Niin monet kisakuviot kurvailin Herra Harmaalla jekunmaku suussa. Oi niitä aikoja...

Tällä mennään, mukavaa viikonloppua, missä lienetkin! 

12 kommenttia:

 1. Hauskaa ja antoisaa reissua! Sitä ajateltiin vetää sitten ns. perseet olalle koko desin pullon voimin * huutonaurua * Tuostahan riittää kahdellekin naiselle....

  Ei haittaa, että meille uteliaille avataan tätä jekkukikkaa vähän tarkemminkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissu on ollut hyvä! Jekku nostaa pikkuisen sykettä. Minäkin otin huikan kun jännitti, yleensä en noita jäykkiä tärpättejä harrasta. Lähes kaikilla kisaajilla oli jotain pumppiviinaa mukana.

   Poista
 2. Pumppiviinaa... jee - uusi termi, jota tulen käyttämään. Aina oppii uutta!

  VastaaPoista
 3. Tätä ei varmaan pitäisi koskaan tunnustaa, mutta mulla oli yhtenä keväänä hevosen karsinan edessä 24pack siideriä. Siitä sitten huikkasin yhden ennen kuin lähdin ratsastamaan ponilla, joka kevätmielellä muljautteli tarhassa silmiään ja laukkaili siellä, ennen kuin hain sen ratsastusta varten. No, se oli vain se yksi laatikko, mutta kyllä ehdin naureskella mun tervehenkiselle harrastukselle ;) Alkoi vain niin janottaa, kun tallin isäntä joi aina olutta siellä iltaisin, niin minäkin sitten kerran oikein virolaista sidukkaa ostin laatikon ja huikkasin yhden ennen ponin selkään menoa. Ehkä rohkaisuryyppy on joskus siinäkin hommassa tarpeen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D
   Tervehenkistä menoa. Mutta hauskaahan sen olla pittää ja kyllä monesti on käynyt mielessä hommata tallin ensiapulaatikkoon konjakkia tai muuta jäykkää tavaraa.

   Poista
 4. Mitä mahtaa sitten olla ne vähemmän alkoholipitoiset? Löysää, lerppua, velttoa??? :D

  VastaaPoista
 5. Mulla on semmoinen mielikuva, että tuo sanonta juontaa Eestin kielestä. Viru valge -nimisestä viinasta myyjät kehuivat, että se on kange tai kanke). Eli vahva. Kankeesta tuli ajan myötä jäykkä :D

  VastaaPoista
 6. Heh! Mulle tuo jäykkä tavara tuo mieleen ihan erilaiset kangit :) Mutta sain ihan hyvät naurut kyllä....

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com