torstai 9. elokuuta 2012

On the road again


Terveiset Kouvolasta.
Ollaan tyttöjen reissulla, nyt lähetän terveiset osuuskaupan hotellissa. Suuntana eteläinen osa maatamme, mutta vasta huomenna. Tänään on ehditty torpalta lähdön jälkeen lillua poreammeessa, saunoa ja syötiinkin oikein tukeva iltapala, ihan liinapöytiin päästiin me maalaisetkin. Toki kelpo äitinä toin lapsoset pois tuhkimonhetkellä, kello napsahti puoleen yöhön kun paimensin laumani hissiin.

Torpalle jäivät Ison-J:n huomaan hyvin työskennelleet ratsuoppilaat ja muu karja.
Kuntovalmentaja ei moittinut, eipä me tosin ehditty sitä ruokapäiväkirjaa analysoimaan.
Ohjelma tulee olemaan rankka, mutta maalissa häämöttää symmetrisempi ja toivottavasti toimivampi selkä. Ja jospa vaakakin joskus vaikka vislaisi kannustukset, nykyisen tuskanvinkaisun sijaan.

Erityisen mukavalta tuntui tänään se, kun ventovieras rouva tuli äsken toivottamaan meille mukavaa iltaa ja kiittelemään kauniskäytöksistä lasta. Pälyilin hetken ympärilleni kunnes tajusin, että ruokaravintolan ainoat alaikäiset istuvat pöydässäni, kiitoskiitos, kelpo perilliset.

Kiitos myös Iso-J:lle joka buukkasi  meille tämän välimatkan krouvin ja kiitos kaikille synttärionnittelijoille, niitä on tulvinut sekä facebookin, puhelimen että muiden viestivälineiden kautta.

Huomenna ohjelmassa ensin Hamina. Jos osaamme pyöreästä kaupungista ulos, yritämme Loviisan kautta Porvooseen ja viideksi Vantaalle. Ja illaksi mummolaan Espooseen. Perjantaina Hunksin Mångsin Gårdiin :D

Tälleenstä tänään, täältä tullaan!

PeeÄss: sen verran olen matkailussa taantunut amatööritasolle, että muistin kyllä pakata hammasharjan laturin ja varaharjan. Mutta toki unohdin harjan kotiin. My oh my...

3 kommenttia:

  1. Ihanaa reissua teille! Meillä etelään suunnataan ensi viikolla, serkun häihin tuli kutsu ja tokihan sinne on sännättävä kun kerrankin johonkin (kutsutaan) pääsee. ;)

    VastaaPoista
  2. Mukavaa reissua, toisen kerran sitten tännepäin, toki mieluusti olisin teidät majoittanut. Hirnakalle hieman late mutta sitäkin suuremmat synttärionnittelut. Terkut Perillisille ja kaukoversiona Torpalle Eläinosastolle ja JT:lle!

    VastaaPoista
  3. Ah... elokuu - tietenkin Jellonalle onnittelut (tai osanotto, kute tässä ikäpolvessa tapaa olla...) ja lisää usvaa putkeen vaan! Mä lähden huomenna ihan sikahullulle puutarhaturneelle etelään... tuliaisia olkoon Paljon!

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com