lauantai 3. maaliskuuta 2012

Kiitos


Noin vuorokausi sitten istuimme Areenan lehterillä... enkä palaa entiselleni. En halua. Tunnelma oli jotain täysin käsittämättömän upeaa. Oli vain hetki ja sitten tuli toinen hetki ja vielä vain parempi hetki. Se on sitä flow´ta jota meidän kaikissa elämäntapaoppaissa kuulema käsketään tavoitella.

Ilolla voin kertoa, että jos ken kykenee ja lipun saa haltuunsa, nämä NW:n keikat ovat katsomisen arvoisia. Jopa siinä tapauksessa, ettei heidän musiikistaan pitäisi, enhän minäkään aluksi pitänyt. Paitsi nyt. Eivätkä syyt pitämiseen ole ainoastaan taloudelliset. Kiteen pojat ovat kulkemassa huimaa matkaa ja nyt on saavutettu yksi etappi. Komea virstanpylväs onkin.

Tunnelma Joensuussa on aina kotikentän tunnelma, mutta uskoisin, että maailmaa kiertäneet hampit saavat kannat kattoon ja kansan kierimään mehuissaan muuallakin.

On se vain niin suuri ja hieno. Kiitos.


Taisin jo mainita jossain, että saimme viikonlopun keikkavieraiksi entiset naapurimme Espoosta. Toivat mukanaan ruoka-apua savustetun lohen ja savustetun juuston muodossa. Täällä on eilisestä saakka herkuteltu ja nyt ei oikeastaan muuhun kykene kuin istumaan hiljaa huokaillen tuolin sylissä. Miehet värkkäsivät pihasaunan tulille ja siellä oli soma sulatella kokemuksia.

Tänään ovat hevosvoimatkin päässet töihin, lähinnä aivotyöskentelyn muodossa. Perilliset tekivät hommia, minä ja totaalijymähdyksen kokenut niskani roikuimme aidalla ja ihastelimme yhteistyön toimivuutta.

Huomenna käväistään tutkailemassa lähimaastojen antimia. Ponipoika sai komean punkkari-irokeesin kolmannen keväänsä kunniaksi, todella särmä ja hieno. Ainoa kauneusvirhe ovat massiiviset kolot joita tamma on nakertanut Ponipojan harjaksiin. Eikä niitä paikkaa mikään muu kuin jouhien kasvu ajan myötä. Mutta koska Ponipoika on sekä Erittäin hyvä että Täydellinen, eivät tuommoiset ulkoiset sivuseikat loppujen lopuksi haittaa mitään.


Näihin kuviin ja tunnelmiin.
Kiitos!
"Only the weak are not lonely"

2 kommenttia:

  1. Vasta tänään tajusin, että olisinhan minä saanut kuvausluvan tuonne keikalle mutta kun en hemmettisoikoon älynnyt kysyä. Tyhmä minä, tyhmä!

    VastaaPoista
  2. Silti... kiitti kuvista. Aika paljon kadettaa, mutta siitä huolimatta. Vedän luureja korviin ja tykitä cd:ltä... ja paina taas huomenna kuin eläin töitä. Ja otan het sen jälkeen vastaan viikon loman. Ahh... olen sen tarpeessa!

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com