torstai 21. syyskuuta 2017

Torissa tavataan

1-2-3 myyty!
Tori.fi se on vallan mainio nopean toiminnan kauppapaikka, eikä tämä ole millään lailla mikään mainos. Ihan vaan mainostan myyjänä ja ostajana maan mainiointa kauppapaikkaa.

Olen minä käyttänyt Huuto.nettiä, Facebookin kirppisryhmiä ja varmaan jotain muitakin. Hevoskamoissa Facebookin kohdennetut ryhmät ovat hyviä, olen tehnyt ongelmattomia kauppoja niin satuloista kuin loimistakin. Ja Töttis lähti vanhan kunnon Hevostalli.netin myyntipalstan kautta, Otto löytyi FB:n hevoskaupparyhmästä.

Tänä syksynä on myyty Iso-J:n isotädin jäämistön viimeisiä kappaleita, osa on mennyt kotikaupungin nettikirppisryhmissä, osa Tori.fi:n kautta. Tykkään torimeiningistä. Sieltä tulee sähköpostiin viesti; saako tulla katsomaan? Seuraavana päivänä pihaan pörähtää setä joka katsoo myyntiartikkelin, tinkii kympin, maksaa ja vie pois. Ei mitään av, yv, mitat, historia, kysyn mieheltä, vapautan, haista itte -venkuilua.

Pari päivää sitten lähti tuoli ja rahi, tänään tuoli ja vähän myöhemmin iltapäivällä uuteen kotiin siirtyi yksi joutilas jääkaappi. Torissa pitää olla valmis vähän tinkimään ja nopeisiin käänteisiin.

Mukavinta on tavata ihmisiä. Tänään pihaan ajoi pariskunta jonka mies vaikutti hämärästi tutulta. Kun siinä jutusteltiin, rouvastakin tuli jotain muistivälähdyksiä. Tehtiin kaupat ja kiiteltiin puolin ja toisin. Sitten kun olivat lähteneet, tarkistin miehen nimen. Ja klik, sieltä se tuli. Ukko oli edesmennen isäni kavereita. Tai siis 99%:sti on sama mies. Laitoin hänelle sähköpostia ja kysyin asiasta.

Viimeksi olen hänet nähnyt joskus kuusivuotiaana.

Tänään on päivälleen 17 vuotta siitä kun isä kuoli, saappaat jalassa omilla maillaan kesken puukauppojen teon. Huomenna olisi hänen syntymäpäivänsä. Jännä oli tänään nähdä yksi isän pitkäaikaisimmista ja eittämättä parhaista kavereista juuri nyt kun isä on käynyt mielessä useamman kerran.

Mene sinäkin torille, koskaan ei voi tietää kuka tulee vastaan!


PeeÄäs:
sain aamulla sähköpostia, kyllä kyseessä sama ihminen oli. Hän oli aivan ällistynyt, että muistin heidät niin pitkän ajan takaa. Tuli hyvä mieli jotenkin siitä tapaamisesta.
6 kommenttia:

 1. Viimeinen kuva on kaunis helmipihlaja. Ruskan värit rientävät sinnekin puolelle Suomea.

  Meilläkin on ylijäämäroinaa, joten pitänee tutustua tori.fi palveluun. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etenkin kun laitat sinne auttavasi kyytimisessä niin kama kyllä kiertää. Käy ihmeessä katsomassa (en edelleenkään saa provikkaa tästä kehumisesta).

   Helmipihlaja on ihana <3

   Poista
 2. Torista löysin viimeksi puusohvan ja pirtin kattoon viimein vuosia etsimäni lampun lasikuvut. Olipa hyvä teksti, juuri tuo asioiden loksahtelu kohdikkain on jännittävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vähän semmoinen sivusto, ettei kannata muitten kiireitten pinteessä sinne klikkautua, aikaa ja kahvia kuluu.

   Kiitos puumerkistä!

   Poista
 3. Mä olen hakenut vain yhden ilmaisroinan torin kautta, hauska reissu se oli sekin :)

  Sen sijaan kaveri antaa/myy siellä tavaraa useinkin ja oikeesti, kaikki lähtee viimeistään seuraavana päivänä ja hakijoistakin on ollut paljon iloa monellakin tapaa :) -Marra

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä se just parhaimmillaan onkin, käypäinen tavara löytää aina paikkansa, hinta pitää olla kohdillaan ja turha vatulointi jää pois.

   Toisen roska on toisen aarre jne. Eilen minulle soitti mies ja tarjosi vanhaa työmaaparakkia kanalan aihioksi, hänen pitäisi siitä hankkiutua eroon ennen lumia ja kuulema ykköskympeissä on hinta. No jos se on siirtokuntoinen eikä ole käytetty nylkykoppina niin kaipa sen voi tänne kuskata ensi kevään projektiksi.

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com