keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Kun on flunssa voi vähän leikkiä

-vai miten se nyt meni?
Koettakaa nyt kuitenkin kestää, koetan kikkailla bloggerin hallintatyökalujen kanssa ja niin kauan kun en osaa fiksailla omista valokuvista hienoja bannereita ja muita upeuksia, joudutaan katselemaan näitä kokeiluja.

Lupaan palata kohta ennalleni.


6 kommenttia:

 1. Voi kiesus, nyt pitäisi taas muistaa miten muljautettiin nuo sivupalkin jutut oikealle laidalle, ovat paremmat siellä. Ehkä?

  VastaaPoista
 2. Toteemieläimeni. Hyvin ruokittu.

  OP

  VastaaPoista
 3. Jaat vertaistukea. Minä sentään vain yritin saada päivityksen kuvat haluamaani järjestykseen ja tekstiä kuvien väliin muutenkin kuin kuvatekstinä, mutta eipä vain minun taidoilla onnistunut. Odotan siis lapseni apua.
  Paranehan sinä pian. Ihan vain sen takia, että terveenä on kivempi tehdä juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä käydä kurkkaamassa mitä olet mestaroinut. Ja kiitos vertaistuesta, onneksi en ole yksin tuskailemassa.

   Flunssa alkaisi tuntua jo vähän helpommalta mutta menin sitten tallihommiin ja aitaa korjaamaan ja sitten se lämpö taas lehahti.

   Poista
 4. Ulkoasun räätälöinti on aika syvältä, kun osaaminen ja kekseliäisyys loppuu kesken. Tiedän. Mutta meille kävijöille on tosi hauskaa tulla blogiin, joka muuttaa muotoaan. Tunnemme ponnistelujesi tuskan ihan etänäkin :)

  Muistaakseni bloggerin ulkoasu kohdassa voi ottaa kohteesta kiinni ja raahata se uuteen paikkaan. Kokeile huviksesi valmiita teemojakin - siellä on ihan kivoja. Mun pitäis metsästää uusi teema, joka suo isommat kuvat. Perässä hiihdetään ulkoasupuuhissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla olisi niin selkeä visio miten tuon pitäisi olla mutta kun ei tahdo luonnistua koodailu eikä valmiista pohjista ole vielä löytynyt hyvää. Kokeilu jatkukoon. Eikä kuvaa ilmeisesti saa järkevällä tavalla otsikkoon. Pitää käsitellä Photoshopissa tai jossain ja ladata sitten valmis kuva otsikoksi. Hmph.

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com