tiistai 27. kesäkuuta 2017

Lomalla viimeinkin (voin ottaa iisimmin)

Muovigourmetia

Päällä pilvien

Harvennushakkuuta tiedossa

Aivot lomalle
Buenas dias!
Olemme saapuneet hyvässä järjestyksessä tänne Pacosin mäelle ja kaikki on oikein mainiosti. Laitan tähän muistiin viimeisen vuorokauden käänteitä, enempää ei nyt oikein jaksa vääntää.
Kunhan saadaan muutama pakollinen homma hoidettua, voidaan kääntää kokonaan loma-asetuksille ja seuraavat viikot (viisi, kehehehe) elellään astetta rennompaa elämää.

Kanadan kunniavieraat tulivat ja päätyivät kyydissämme Espooseen. Oli niin kiva kun heidät meille saimme, kiitos kaikesta.

Juhlat on juhlittu ja kivaa oli. Rentoa ja mukavaa, vailla pönötystä. Päivänsankarin täysiä kymmeniä ei kukaan uskoisi, täyttä terästä vailla ruostetta.

Mökillä paleltiin kaksi päivää (ja yötä) ja tsempattiin sateessa ja kovassa tuulessa toisiamme paremman huomisen varmuudesta.

Iso-J:n auto jätettiin ilman kyyneleisiä jäähyväisiä autokaupan omaisuudeksi, uusi on kuulema Antwerpenissä matkalla Suomeen.

Kenttäkiemuroista selvittiin rutiinilla ja sujuvasti. Kone lähti melkein ajallaan. Lento sujui nätisti ja eväät olivat taattua ylihintaista muovipussisapuskaa. Tilaamani antipastolautanen oli kaikesta nihkeydestään huolimatta yllättävän maistuva. Viiniäkään en sylkenyt pois, oli aivan liian kallista siihen.

Tavarat löytyivät hihnalta ja taksi toi kotiin.

Syötiin lähiravintolassa myöhäinen iltapala ja jatkettiin taloksi käymistä.

Rusina tuli rääkymään nälkäänsä ja sai ruokaa.

Ensimmäinen kauppareissu sai taas kerran hymyn maksajan kasvoille, se on aina riemu kun ostaa perustarvikkeet ja vähän ekstraa ja saa vielä vaihtorahaakin.

Itsepuristettu appelsiinimehu ON aina yhtä hyvää.

Iso-J on pessyt Saharan hiekat ja pölyt pois pihalta ja parvekkeelta, kalusteilta ja laatoilta.

Ja kyllä, aurinko on yhä olemassa!

Kotonakin kuulema kaikki hyvin, Peetu nauttii Jumppa-Annelin masuvahtina ja hevoset leveilevät jättimäisellä laitumellaan rajanaapureille. Leffen edesottamuksista en vielä ole saanut raporttia.

Oikeastaan juuri nyt minulla ei ole mitään lisättävää.
Hasta luego!

🙋

12 kommenttia:

 1. Siistii, noin sitä pitää! :) :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Sopivasti hommia ja vapaata. Taas jaksaa 11 kuukautta kotiarkea kun täällä tankkaa aurinkoenergiaa.

   Poista
 3. Nauttikaahan lomasta!!! Meidän kesalomalainen, 11v,kaivaa toista päivää kuoppia aidan tolpille. Isänsä oli näyttänyt vihreää valoa. Itse on suunnitelmat tehnyt ja ihan fiksulta ne näyttää. Jos ei muuta,niin koirat saa ison tarhan. Tullaan elokuuksi Suomeen, joten sen reissun jälkeen katsellaan kuka tänne muuttaa vai muuttaako kukaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sitä pitää, nuorena kun aloittaa niin paljon ehtii. Mukavaa Suomilomaa teille.

   Poista
 4. Antoisaa ja hyvin ansaittua lomaa! Saitte takuuauringon, mikä on arvostettava asia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa, nyt on hitollisen viileä tuuli. Aurinko toki paistaa mutta tuuli puskee ihan kummallisesta suunnasta, Atlantin tuulet nääs. Tänään vuorossa kampaajakäynti ja sitten pyörähdetään Malagan Ikeassa. Täälläkään ei säästy litteiltä paketeilta.

   Poista
 5. Oikein hyvää lomaa, paljon herkkuja, auringon lämpöä ja lepoa! Nauttikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, juuri näitä elementtejä elämässä juuri nyt onkin.

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com