lauantai 3. kesäkuuta 2017

Ei taas mennyt niinkuin Strömsössa


Juu ei ole nyt tämä kevät yhtään kiva. Minä kiukkuan sisätiloissa ja poden nielutulehdusta, tonsilliittia eli entisvanhaan puhuttiin angiinasta. Iso-J:n bakteeri hyppäsi minun eikä se tullessaan ollut yhtään rauhoittunut. Nielu ja imusolmukkeet turposivat tunnissa ja siitä saakka pelkkä nieleminen on ollut tuskaa, puhumisesta puhumattakaan. Tänään menin päivystykseen ja kun pikatesti osoitti tulehduksen eipä siinä tarvinnut enempää tutkia, lääkäri sähkötti apteekkiin V-Pen mega -kuurin.

Turha kai mainita, että hommaa olisi ulkona aivan kauheasti, jopa erittäin mieluisia askareita. Nyt on kuitenkin pakko (gnnnh!!) ottaa pari päivää rauhallisesti sillä niitä viheliäisiä jälkitauteja en todellakaan tarvitse. Toisaalta tämä lämpö-kuume-alilämpö -sahaaminen vie tehokkaasti voimat.

Säät eivät nyt kesäkuun alkupäivinä ole suosineet tippaakaan. On saatu lunta, on ollut hallaa ja kaikkea siltä väliltä. Räntääkin satoi muutaman kerran.

Tänään Perikunnan Nuorempi sai peruskoulun päättötodistuksen kiitettävillä arvosanoilla ja  perjantaina maakunnan lapsoset lauloivat HulaHulaa Laulurinteellä Suomen suven avauksessa. Hyytävässä tuulessa ja vesisateessa. Lauloivat ne Karjalaisten laulunkin. Tästä HulaHulasta kohosi pienoinen myrsky teekuppeihin mutta tenavat lauloivat ja tanssivat iki-ihanan Robinin kanssa eikä kai kenenkään nuttura sitten sen enempää kiristänyt.

Perikunnan Vanhempi on ahertanut autotallissa puomien maalauksen merkeissä. Tulee siistiä ja hyvää jälkeä. Valittiin väreiksi valkoinen, sininen, punainen ja musta sekä tehosteena muutamissa hopea. Siinä on värit hevosten alkuperämaiden lipuista, Suomen ja Karjalan värit.

Nyt päätän tämän turhautuneen päiväkirjamerkinnän ja menen mököttämään peiton alle. Ihan tyhmää.

Parempaa huomista !

Hyvällä mallilla

PeeÄäs: Siskolikka kipitti tänään Tukholman maratonin. Aikaa en tiedä mutta maaliin on päässyt. Hyvin se vetää, mun sisko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com