perjantai 23. kesäkuuta 2017

Juhannus 2017


Puhelin on punainen. Se on kaunis ja siinä on riittävästi muistia. Osa hinnasta menee hiv-tutkimukseen. Homma kunnossa.

Ponit kuskattiin tänään kesäleiritykseen. Ne menivät ensin tarkkailuun pihatarhaan (jumalattoman kokoinen mäkitarha) ja siitä sitten siirtyvät metsälaitumeen ruunaporukkaan. Jos eivät sopeudu, saavat oman lohkon. Homma kunnossa.
Pääsin istumaan auton sikaosastolle eli takimmaiselle penkkiriville. Kerrankin oli auton koko penkkikapasiteetti käytössä. Auto lähtee vaihtoon parin palvelusvuoden ja 108000 kilometrin jälkeen. Sekin homma kunnossa. Torpalla Kunniavieraat pääsivät pihahommiin. Kitkemissormia kuulema syyhytti ja meiltä löytyy siihen vaivaan työmaata. Kyytiä saivat vuohenputket ja muut roinat. Julmasti levinnyt kanadanvuokko koki massiivisen harvennuksen, samoin kävi parille muulle turhan elinvoimaiselle kasville, värikurjenpolvi on yksi kurituksen kohteista.

Nyt näyttää paljon paremmalle. Homma kunnossa.Pihapuuhien lomassa syötiin hyvin, ruoka kulki grilliparilan kautta ja maistui kaikille. Ruuan jälkeen pihaurakointi jatkui. Pikkuisen maisema muuttui ja silmä haki turhaan hevosia horisontista.
Nyt on oikeastaan ihan järkevä aika hankkiutua yöpuulle, huomenna pitäisi pakata ja hoitaa loput rästiasiat ennenkuin siirrytään etelän suuntaan.
Tältä päivältä homma kunnossa.

Leppoisaa Juhannusyötä!


10 kommenttia:

 1. Teillä alkaa loma-asetukset hakea uomaansa. Hyvin organisoitu on yli puoleksi tehtyä. Sulla on homma hyvin hanskattuna. Iloista menoa kohti Hispaniaa ja lomaa. Nauttikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan sinivalkoisin siivin irtaudutaan kotomaan kamarasta, korkkaan miniskumpan ja todellakin nautin edessä olevien viikkojen annista. Siihen saakka painetaan perinteisellä tyylillä, sata lasissa.

   Poista
 2. Olipa teillä tehoporukka syyhyävien sormien kanssa, se on mukavaa! Meilläkin kävi kummityttö jeesaamassa :D :D. Nuo teidän ponit ovat upeita! Meilläkin on tuossa naapurissa viisi, heillä tytär ratsastaa kai maajoukkueessa. Heidän ponit ovat aika karkailevaa sakkia, meilläkin joskus käyvät omin lupinensa kylässä.

  Vai vaihdat sinä maisemaa lämpöisempään suuntaan! Siellä varmaan tarkenee keveämmässä asustuksessa. Oikein hyvää ja antoisaa matkaa, niin ja onnea uuden luurin johdosta!

  Ihanaa Juhannuksen jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt oli tehonäpit kitkemässä, Kanadan tädillä oli paljon patoutunutta kitkemisintoa.

   Pionien kukinta alkaa kotona olla parhaimmillaan tällä ja ensi viikolla, minä ihmettelen mitä tehdä villiintyneelle bougainvillealle, harvennusleikkausta vaativalle sitruunapuulle ja kuihtuvalle appelsiinipuulle. Ruusupenkkejä en uskalla vilkaista ainakaan tänään.

   Nyt oon niiiin lomalla.

   Poista
 3. Leppoisaa Lentoa ja aurinkoisia päiviä! Lämpöä on ainakin luvassa, Malaga +33 oli ennuste tänään. Kaada lasillinen cava minunkin puolestani, pian nähdään<3 P.S Titalle paljon Onnea ihanan Koiravauvan johdosta, toivottavasti Hurrikaani-neitonen kotiutuu hyvin ja tuo paljon koiramaista iloa perheeseenne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurrikaani Rieko on kuvina ruusublogissa. Löytyy tuosta oikeasta palkista linkkinä. Meillä on matot kääritty pois ja kengät nostettu hattuhyllylle. Ja otettu pirun paljon kuvia sarjatulella. Jossain kuvassa näkyy myös koira!

   Poista
  2. Nemppa, nyt on varmasti jo aikaa soitella, kotona oli yhtä kiitoa loppuajat.

   Poista
  3. Titalle onnea Naperosta, pitääpä käydä kuvat stalkkaamassa.
   Ja helteiset terkut täältä lämmöstä.

   Poista
 4. Det passar bra. Ajattelinkin että on varmasti hurjasti hommaa ja touhua sekä Huippuvieraiden visiitin ja Eläinosaston lomasijoittelun tiimoilta. Soitellaan sopivana ehtoona. Täällä jahdtaan palloja, odotellaan lomaa ja parannellaan urheiluvammoja. Terkkusia kaikille ja lähetä meille säkillinen aurinkoa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelit aivan oikein.
   Yritän löyhytellä kuumia tuulia sinnekin, toivottavasti pääsevät perille!

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com