tiistai 17. helmikuuta 2015

Vielä siitä ystävyydestä


Ehkä tämä kuva kertoo enemmän kuin pystyn kirjaimin selostamaan. Siinä se on, ystävyys ja luottamus eikä edes vadelmavenekarkkeja ole rukkasessa. Onni on hevosen kokoinen ystävä.

Ihmepoika voi hyvin ja on entisellään, rento ja kiva kaveri. Näytti toki tarhakaverilleen, ettei hänen ihmistensä luokse ole tuleminen tai tunkeminen ja tammavarsa väisti nätisti. Jännä oli nähdä miten antoi kaverinsa ensin meitä haistella ja sitten ajeli kauemmas, että varmasti saisi jakamattoman huomiomme.

Osasipa vielä kääntää ahterinsa minulle sanoen 'tuosta takajalkojen välistä nyt sitä rapsutusta sitten', se on meidän yhteinen juttu ollut ihan Ihmepojan varsa-ajoista asti. Pitääkin valistaa tallilaisia, että muistavat karvanlähdön muututtua totiseksi hakea heinäharavan ja raapia ponin persausta, siitä poni tykkää.

Meille tuli todella hyvä mieli jälleennäkemisestä enkä usko, että Ihmepoikakaan harmittelee yllätysvieraita. Nyt on ruunalla hyvä.

Palataan taas!
Kuka muu muka??


8 kommenttia:

 1. Suloisia kuvia! Tiedän tuon tunteen eläimen/eläinten kanssa... <3 Mukavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna. Eläimet ovat niin vilpittömiä, eivät ne mitään vaadi ystävyytensä hinnaksi. Paitsi ehkä meidän tamma jolla on erittäin paha vadelmaveveaddiktio ;-)

   Poista
 2. Maailman pitäisi mennä just noin - rakkaudella ja ystävyydellä <3

  VastaaPoista
 3. Asian vierestä vielä.... katselin oliskohan ollut eilen vai toissapäivänä crossfit'in suomenmestaruuskisoja ja täytyy sanoa että kunnioitukseni lajia kohtaan kasvoi. Ei muuten ole mitkään paskakuntoisen kinkerit ne kisat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, crossfit on rankka laji, täytyy tosi monipuolisesti treenata sekä lihasta että hapenottokykyä, ponnistusvoimaa ja kestävyyttä. Ja ties mitä muuta. En ole vielä cf treeneihin uskaltanut.

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com