lauantai 11. lokakuuta 2014

Vaihteeksi täällä


Terkut täältä Isolta Kirkolta. Illalla oltiin perillä, tällä kertaa kummitädin luona Pohjois-Haagassa. 

Kuten tapoihin kuuluu, mukana oli kolme laatikollista siipikarjaa. Ne jäivät matkalla kyydistä. Omistani en luopunut vaan ihan vaan rahtireiskana toimin.

Tänään käydään juhlimassa Siskonpojan täysi-ikäisyyttä ja piipahdetaan tarkastamassa Anopin uusi keittiö.

Huomenna olisi aikomus piipahtaa pikaisesti Länsiväylän toisessa päässä ja hankkiutua ajoissa risteilyalukseen, suuntana Tukholma. 

Kotiin jäivät Nuorimmainen ja Iso-J, ensiksimainittu kera valtavan surun. 

Ehkä jo ensi kerralla hänkin pääsee mukaan. 

Täälläkin on Herra Koira, Alpo.

Mukavaa päivää, missä lienetkin!
6 kommenttia:

 1. No mutta, meillä on juuri viikonlopun yli kylässä Alpon lajitoveri :) Tosi outoa, kun meillä on nyt hetken aikaa koira joka nukkuu sängyssä vieressä ja istuu sohvalla. Ja tulee koko ajan syliin kun voi. Mutta on se niin suloinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villakoirat ovat kyllä fiksuja. Alpokin keskustelee emäntänsä kanssa ja heillä on sopimuksia. Silloin kun emäntä lähtee 'kauppaan', Alpo ei pääse mukaan. Muussa tapauksessa pääsee. Ja hyvin on tarkat ajat milloin Alpo saa mitäkin herkkua. Puolilta päivin tulee pieni pala poronselkää rouskuteltavaksi. Ja aamuyöllä kolmen maissa Alpo pyytää päästä sänkyyn. Pitää nostaa, ei hyppää.

   Poista
 2. Mukavaa reissua!!!! Heitä huolet taaksesi ja vietä tovi nauttien vaihtuvista maisemista ja rakkaista ihmisistä! Lohdutusta kuopukselle... jospa kannustimena olis "ensi kerta".

  Sateen ja hämäräntuhnuinen Pohjanmaa kuittaa levollisen sunnuntain valkosipulipenkin käännössä. Eilisen saunaillan katumusharjoituksissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kivaa oli. Ensi kerralla mennään valkoisella laivalla.

   Poista
 3. Ihanaa Tukholman matkaa! Tukholma on vain niin huippu ja ymmärrän kyllä että Nuorimmaista harmittaa ja rajusti mutta ehkä perempi näin. Terkuuja kaikille Nemppalasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Piti todellakin käydä Stureplanilla kääntymässä että pääsin kartalle. En nimittäin muista milloin viimeksi olen rantautunut Tukholmaan Vikingin terminaalin kautta. Viimeiset reissut on tultu lentäen. Oli siellä kivaa.

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com