maanantai 31. maaliskuuta 2014

Paperinmakuinen päivä

Å

Kiva lasku, just miun maun mukkaan! 
Viikonloppu mennä huiskahti ja samassa hötäkässä Iso-J luiskahti kakkukahvien jälkeen reissuun. 

Sunnuntaina käytin Esikoisen koirayhdistyksen kokouksessa ja hän pokkasi Peetun voittaman Vuoden 2013 Nouseva Tähti -kiertopalkinnon ynnä muistopalkinnon, kunniakirjan ja keväänkeltaisen ruusun.

Iltapäivällä uudelleen koira-areenalle. Peetu sai vähän treenata agilityä, Esikoinen kokeili koipensa kestävyyttä ja minä otin yli 600 ruutua kuvia. 

Meillä oli kuvaustalkoot, pikkukoira toisensa jälkeen kipaisi pöydälle Pönötyskuviin. 

Ja olen ennenkin todennut, helpompi kuvata kopallinen kirppuja kuin muutama russeli. Onneksi lähes jokaisesta saatiin jonkinlainen kuva.

Toivottavasti saadaan lähiviikkoina lisää koiria kameran eteen. Hauskaa puuhaa se on mutta pari tuntia kuvaamista tietää vähintään samaa aikaa kuvien perkaamisessa. 

Eilen illalla olin ihan dööd koska tyhmä kellojen siirtely näpisti päivästä tunnin. Ihan kuin niitä ennenkään olisi tarpeeksi ollut.Tänään onkin ollut sekä kahden kaupunkikäynnin päivä, että paperityöilta. Valitettavasti en saa paperiliiton palkkaa vaikka sormet karrella pläräsin mappeja, poimin laskutuksen kannalta oleellisia lukuja, laskin ja tein yhteenvetoja.

Kävi mielessä, että ehkä nekin kaikki tiedot olisi syytä taltioida jollain systeemillä koneelle. Toisaalta, niin on usein nähty koneiden hajoaminen ja koottu tiedot uudestaan. Ei ole mieltä ylentävää hommaa sekään.

No nyt on kuitenkin tilastot päiväntasalle saatettu ja kuukauden tienestit laskutusta vaille kuitattu. 

Esikoinen kipaisi tänään Töttiksen selkään ja hyvin näytti lonkka kestävän. Poni S. terrorisoi ratsastusta kaiken nokkeluutensa tarmolla. Töttis oli kuitenkin niin työteliäs, ettei piitannut nuorisorikollisen häiriköinnistä. 

Sydäntä lämmitti nähdä Esikoinen ja Töttis yhdessä. 

Päivän urheilusuoritus omalta osaltani oli tunnin selkäsauna kuntosalin malliin. 

Ja ahkeruus palkittiin hyvällä ruualla. Ja ihanihan pikkuisella purkillisella pashaa. 

Mukavaa viikon jatkoa, missä kuljetkin! 

6 kommenttia:

 1. Paperityöt on pakollisia, mutta ihan syvältä. Minä yritän toisinaan houkutella itseäni niihin puuhiin valkoviinilasillisella. Joskus se toimiikin...

  Kevät jumittaa jossain, mutta tänään sain mukavasti kulotettua ja haravoitua. Kyllä tämä joskus lämpenee, kasvihuoneessa on päivisin yli +20. Siellä voi käydä vähän istuksimassa tuulensuojassa.

  Onnea Iso-J:lle meidänkin porukan puolesta!

  VastaaPoista
 2. Hmmmm, joskus motivoin itseäni pyykkihuoltoon valkkarilasillisella. Nykyisin Äitikulta hakee meidän pyykkikopan. Pitäiskö Seniorikansalainen puhalluttaa ennen ja jälkeen silityksen?

  Kasvihuonekuume on täällä kova, mistä vain ottaisi aikaa pystytystalkoisiin?

  Kylmä päivä oli meillä mutta ei sentään lunta satanut.

  VastaaPoista
 3. Hienoja juttuja vaikka oletkin joutunut raatamaan paprujen kanssa mutta se on nainen semmoinen juttu että jos laitat vielä yhdenkin ruokakuvan niin teidän ruokapöydässä istuu ylimääräinen tyyppi ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on se #instagram -tauti joka pistää noita ruokakuvia napsimaan #dailyfood

   :D

   Poista
 4. Mies löysi mun kasvihuonekuumeeseen helpon ja edullisen ratkaisun. Eihän tämä ihan sellainen ole mitä itse suunnittelin, mutta ainaski tällä alkuun pääsis, PVC putkista kehikko ja siihen muovit päälle. Tarvittiin tähän vahän puutavaraakin ja teräsputkea, jolla nuo muoviputket pysyy maassa. Ja aikoo sen vielä toteuttaakin tänä keväänä. Minä kyllä mietin jo kaikkia muita mahdollisia väliaikaisratkaisuja vaikka kyllähän tämän yks suomalainen nainenkin saa pystyyn. Meillä vaihteeksi kuivaa ja aurinkoista, joten painelen takas pihalle lapion varteen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelpo ratkaisu varmasti tuokin innovaatio, kunhan saa vain tuuletuksen toimimaan, läpiveto olisi varmaan tehokkain.

   Täällä on vielä pakkasöitä, just aamulla ihastelin rutikuivaa tallipihaa, ei rapaa eikä kuraa missään.

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com