lauantai 4. kesäkuuta 2011

Onnitteluiden aika


Kesäauringon lämpimät onnittelut kaikille teille joilla alkoi kesäloma. Yhtä lämpimät onnittelut valmistuneille. Ja erityisen lämpimät onnittelut valkolakin saaneille, erityisesti Danille!
Hyvin tehty!

Kesäinen päivä näyttää kauneimmat puolensa. Ilma on täynnä omenapuiden kukkien tuoksua, pihlajan väkevänmakeaa tuoksua, syreenin viehkoa tuoksua, hevosenhajua, lampaanhajua, surinaa, pörinää, sirkutusta, kotkotusta. Elli naukuu kotiarestissaan ikkunaprinsessan haikeita säveliä, kollit venyttelevät auringossa.

Hevoset löntystelevät laitumella ja huiskuttelevat kärpäsiä kauemmas.

Idylli! Lapsuuden kesä!

4 kommenttia:

 1. Mmmmmh, olipa mukava nojailutuokio tamman kanssa. Nyt on hyvä lähteä piipahtamaan töissä. Iso-J lähti hakemaan puutavaraa hevosten lankkutarhan rakennusta varten.

  Tänään on ohjelmassa lampaiden väliaikaiskodin loppusiivous toisella tallilla ja pitäisi koettaa ennättää Lillaniakin moikkaamaan. Nyt kun lähtee, pysyy aikataulussa. Toivottavasti.

  VastaaPoista
 2. Onnea ipanoille kesälaitumien avautumisesta! Teillähän riittääkin puuhaa lapsille eläinkaartin huoltamisessa ihan tosisssaan koko kesäksi.

  Montako bäbättiä seniorikansalaisen laumassa on - onko ne noita harmaksia kans?

  VastaaPoista
 3. Aikataulu ei ihan pysynyt lapasessa vaikka yritin. Oli nääs niin kuuma, että heitin lapaset veks ja samalla meni hienosti pläänätty aikataulu. Lillanpillan sai hölskyvän nahkariimun päähänsä ja sen päälle kunnon irtojuoksutukset mammantahtiin. Tammamamma päästeli häntä tötteröllä ja penska perässä.

  Tita, Äitikullan laumassa on 3 bäbättiä. Toistaiseksi ei yhtään Kainuun harmasta vaan Suomenlampaita. Mutta jos hyvin käy, Poika-Putte vaihtuu harmastyttöön.

  Tänään pääsi maahan eka jykevä kulmatolppa tulevasta lankkutarhasta. Harri-serkku kairasi maata kiinaan saakka ja nyt seisoo kulmapaalu tukevasti peruskalliossa. Siitä tulee niiiin hyvä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos onnitteluista, välitin lapsoselle : )

  Juhlat onnistuivat kaikin puolin oivallisesti. Vieraita kävi se puolisen sataa niin kuin oli ajateltu. Tarjottavaa piisasi ja kelikin suosi.

  Hieno päivä. Kertakaikkiaan.

  Nyt kuvarumbaa toisaalle. Otin jokusen räpsyn...

  Tänään pitää täälläkin paneutua eläinkatraan hoitoon eilistä paremmin. Toisaalta, mikä nuilla tuolla laitumella on ollessa. Syövät, juovat ja makaavat : )

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com