torstai 20. syyskuuta 2018

Ärsytys Maximus Kurjimus Surgimus


Tämä tauti ei käy hengen päälle, mutta kyllä se kuulkaa pinnaa kiristää. Sekään tieto, että kohtalotovereita on tälläkin viikolla vaikka miten paljon, ei lohduta yhtään, sääliksi käy jokaista.

Vielä en tiedä minkäniminen bakteeripesäke minua riivaa, mutta antibiootit aloitettiin eilen. Verinäytteitä on tutkittu ja niissä ei mitään kummaa ollut, tulehdusarvot kolminumeroiset.

Kyllähän tämän nielukivun ja muut viheliäiset oireet kestää, ei siinä. Mutta hirmuisesti ärsyttää se, ettei pääse pihalle hommiin ! Kanalian väki tahtoisi pikkuhiljaa sisätiloihin ja omiin porukoihinsa. Kukkapenkeissä olisi paljon kaiveltavaa ja uusia istutettavia olisi vaikka miten paljon.

Etenkin tänään aurinko paistaa liki pilvettömältä taivaalta, kohtuullisen leppeä tuuli puhaltelee ja muutenkin ilma on kuin morsian. Ihan superkesä meillä on ollut ja jokainen kuiva syyspäivä otetaan ilolla vastaan.


Täällä sitä hiihdellään villasukissa ikkunasta toiseen ja haikaillaan ulos, kaunista ja kuivaa syyspäivää ihaillen. Alan jo tajuta miltä sisäkissasta tuntuu, kun se katselee ulkomaailmaa turvallisesti lasin läpi. Yhä paremmin ymmärrän miksi Oscar niin silmät leimuten mulkoilee aina kun ulosjuoksuyritys blokataan.

Lääkäritäti kuitenkin lateli minulle madonluvut liian aikaisesta liikkeellelähdöstä ja käskytti shomasti ljiudentaen pjyhsymjään shishjäljlä ja ljämpimjänä. Daa, pysytään sitten, on se kuitenkin suhteellisen pieni vaiva ja riesa. Eikä kestä ikuisesti.

Jos annettu ja otettu lääke auttaa, luvassa pitäisi olla kohta räänpaisumus. Ja sitten tauti alkaakin olla selätetty. Hyvä niin, mulla olisi niin paljon muutakin tekemistä. Valokuvausinspiraatiokin iski, pitkän tylsän kauden jälkeen. Heti pitäisi päästä testaamaan.

Noh, lyhyestä virsi huono ja silleen, jatkan koppihoidossa ja toivon parasta. Myös kaikille kohtalotovereille.

Huomenna on jo perjantai, iloa viikonloppuusi !
4 kommenttia:

 1. Otan osaa ilmoittautumalla kohtalotoveriksi. Kuvittelin voivani leikata nurmikkoa, vaan lopetin alkuunsa, sillä olo oli kerrassaan kammottava. Pää on täynnä räkää ja nenähanat vihdoin auenneet. Nenäliinakeko senkun kasvaa. Miten sitä kipeänä näkeekään tekemätöntä työtä niin paljon ja miten voikaan sää näyttää parastaan juuri räkäisimpään aikaan.
  Lepoa ja paranemista sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivoi, on kurjaa. Eikä sen tarvitse sinänsä iso vika olla kun se on omassa päässä ja kurkussa, kippeetä tekkee.

   Vino syysaurinko näyttää muuten armottomasti tekemättömät työt myös sisätiloista. Ikkunat minä jo pesin, paljon olisi taas muuta puunattavaa.

   Poista
 2. Voimia taudin selätykseen. Täällä kesti kolme viikkoa, kunnes menin viimein lääkärin pakeille. Puolikuntoisena koitin vetää töissä, mutta kuume nousi aina illalla. Vaan aamulla oli pois, joten koitin sitkeästi jatkaa. Ei ollut viisasta, sillä parin päivän levolla saikulla hellitti viimein. Vaan voi sitä nenäliinojen vuorta, minkä siivosin sitten sängyn ympäriltä! Lentsu on paska podettava, vaan ei se kuolemaksi ole. Vituttaa kyllä syvästi. Paranemisia sinne!

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com