tiistai 16. elokuuta 2016

Uusinta

No niin. 
Kemikaalien avulla nukuin tauotta 23-06 joka on omanlaisensa saavutus.
Esivalmistelut on tehty, nyt on tämä odottelu ja esiläääkkeiden otto. Sen jälkeen petiretkelle sairaalan syövereihin ja siitä asiantuntijat jatkavat. 
Heille työrauhaa ja vakaata kättä toivottelen.

Jospa kaikki menisi niinkuin pitää ja lopputulos olisi kestävä. Ja jospa verisuonistoni olisi jekkuilematta tällä kertaa. Asetu aneurysma!!!

Kiitos teille kaikille myötäelämisestä, on ollut pikkuisen helpompi tämä odotteluaika sen ansiosta!

16 kommenttia:

 1. Tsemppiä!
  Toivottavasti pääset palaamaan arkeen mahdollisimman pian. Arki - joskus niin tappaavan tylsää, mutta turvallista!

  VastaaPoista
 2. Viesti Hirkakalta, että hengissä on ja kaikki osat liikkuu! Olin ihan vähällä soitella illalla Iso-J:lle, että mitä kuuluu... Oli kuitenkin sellainen luottavainen olo, että hyvin se on mennyt. No onneksi on kaikki hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno uutinen!! Tätä onkin jo ehditty odottaa. :)

   Poista
  2. Iso-J oli aikeissa soittaa, hyviä uutisia kun on kiva jakaa.

   Tästä on hyvä jatkaa!

   Poista
 3. Terkkuja Savon Hiltonista! Toimenpide oli mennyt mallikkaasti ja heräsin tähän maailmaan tiistaina puolen päivän jälkeen. En ollut millään uskonut, että olen Suomessa, sen sijaan olin kiitellyt hoitohenkilökunnan kielitaitoa kun sujuvaa suomea puhuivat. Minä nähkääs olin Malagan sairaalassa.

  Ekat 24 kriittisintä tuntia olin tehovalvomoyksikössä, enimmäkseen nukuin.
  Valveillaoloaikani vietin heiluttelemallla varpaita ja sormia, ne todellakin liikahtelivat toiveeni mukaisesti: 'liikahta varpas' -ja varpas liikahti.

  Nyt köllöttelen jo osastolla ja koetan pysytellä hereillä iltakiertoon asti.

  Kaikki hyvin so far.
  Kiitos kaikille teille jotka olette blogin, viestien ja muiden kanavien kautta tsempittäneet. Tuli tarpeeseen ja oli tehokasta. Kiitos <3

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti pääset kotiutumaan pian - lasareetissa makaaminen käy työstä.

  Ja olit oikeassa - kas vain - se toinen tipu muistuttaa jo isäänsä. Elviksen perkele on päässyt ns. vetämään välistä. Tipu siipien perusteella on kukko, joten sillä ei taida olla tulevaisuutta tässä laumassa. Yksi muna yritti 2 vrk, mutta ei jaksanut kuoriutua ja alkoi haista. Poistin kompostiin, kun emokin sen pyöritti pesän kauimpaan nurkkaan. Seuraavassa munassa on jo säröä. Ehkä huomenna näemme, kuinka ahkerana Elvis on ollutkaan...

  Toipumista ja rentoa otetta kotiin paluuseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ole yllätys se, että Elvis viriilinä poikana pyrkii osingoille. Meillä on varmaan harakatkin yhden sukupolven ajalta kiharasulkaisia, Vappupilli polki kaikki kaksijalkaiset, tikapuista lähtien.

   Laitostuminen alkaa nopeasti, muuten jo pyrkisin kotiin mutta vihlova päänsärky korvan/hammasjuurten ja kallonpohjan tienoilla pitää nöyränä pillerivaraston liepeillä.

   Yritetään kyllä!

   Poista
  2. Kolmoishermo se siellä ilmoittaa, että vierestä rassattiin. Toivon tehokkaita pillereitä!

   Poista
  3. Viitoshermosta puhui neurokirurgi, ihan sama, kipeä on. Kipulääke tuo ällöttävän kuvotuksen mutta sekin on parempi kuin tuo hermosärky. Kyllä kai tämä asettuu aikanaan. Siihen saakka imeskelen limenlohkoja (ilman sol -olutta) ja koetan välillä huojua pystyasennossakin. Koirapojat hoitaa huolella <3

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com