perjantai 26. elokuuta 2016

Kituviikon perjantai

Kintut on tasan
Tulihan se sieltä, perjantai nimittäin.
On ollut Kituviikko, ihan kirjaimellisesti. Kun on jo tottunut oman auton tuomaan liikkumisen vapauteen ja aikatauluista riippumattomuuteen, tämä autoton sairausloma on yhtä hiton koppikomennusta. Sääkin on ollut asteikolla 0-10 jotain 3- koska lähes joka päivä on satanut, enemmän tai vähemmän.

Aika on käynyt pitkäksi ja päivät ovat olleet melko tylsiä.
Toki olen käpsehtinyt pihalla ja tallissa muka tekemässä jotain.

Saatiin me jotain aikaankin, Perikunnan kanssa videoitiin Töttistä eestä ja takaa, vietiin nähkääs termi 'jalat on kuvattu' aivan uudelle tasolle, me videoitiin ne! Ei tarvitse olla ostajan kummoinenkaan meedio nähdäkseen, että kopukalla on neljä jalkaa, kaksi paria edessä ja kaksi takana. Jalat alkavat mahan alta ja loppuvat lattiaan. Jos haluaa pikkumaisuuttaan tarkemmin kuvailla, sopii tulla trailerin kanssa pihaan ja ajaa vaikka Vermoon niitä molekyylitasolle saakka läpivalaisemaan. Omalla ajallaan ja omalla rahallaan.

Ensi viikolla astetta osaavampi ratsastaja tulee kurvailemaan Töttiksen ja samalla myös Ponimiehen, pahimmat ruohohöyryt (pitkäksi venähtäneestä laidunlomasta) pitää tuuletella pois. Siitä se on kiva se Ponimies, ettei sillä laidunloma ja sitä seurannut rokotusvapaa vaikuta päänuppiin, ei puhalla villlit tuulet korvienvälyksessä enempää kuin normaalistikaan. Ehkä pikkaisen pontevammin nousee jalka.

Keskiviikko oli oikeasti kiva päivä, eräs ystävätär tuli kahvittelemaan ja useampi tuntihan siinä vierähti. Oli kauheesti kivaa.
Torstainakin oli kiva aamu, ystävä S tuli kaupungista vasiten käymään koiranruokatehtaalla ja minäkin sain samalla keikalla pakkaseen lihaevästä jätkille.

Tänään onkin ollut perjantain kunniaksi aurinkoinen päivä... ja kun tarkemmin nyt ajattelen, eihän tämä viikko nyt ole ollut ollenkaan tylsä.

Illalla Siskolikka ja toistaiseksi epälukuinen joukko nuoria ja varttuneempia miehiä kurvaa Torpalle, hirmuisen kivaa siis tiedossa viikonlopuksikin.

Kalenteri täyttyy kivaa tahtia, kohta on pakko puhallella Hopianuolen avaimista pölyt pois. Kunhan nyt saan ensin vieroitettua loputkin kipulääkkeet pois. Tänään on niidenkin osalta ollut helpompi päivä. Se on matalapaine ja vesisade jotka selkeästi lisäävät v-tutuksen tasoa ja sitä kautta nostavat kipuja. Heti kun on lämmintä ja valoisaa, ei särje eikä jomota. Ettei nyt vaan olisi jotain psykologista hommaa tässäkin?

Kivaa viikonloppua!
Kuva: Taidevandalismi

2 kommenttia:

 1. Miten noin sutjakat kintut voi kannattaa noin isoa ruhoa, hevosella siis...
  Noi taidevandalismin jutut aiheuttavat säännöllisesti naurunremakoita täällä.
  OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä onkin totinen ihme! Yleensä ne on jalat ja/suolisto joka prakaa.

   Taidevandalismi on yksi parhaista!

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com