torstai 6. elokuuta 2015

Koerarallia


Koira nimeltä Kermit temmelsi pihaan ja Torpan Koerapojat saivat ihmetellä kaupunkilaista. Tai noh... ehkä se oli Kermit joka ihmetteli näitä meidän härveleitä.

Kermit on vielä ihan pikkuinen pentu, isona hänestä tulee (vasikankokoinen) suursnautseri. On kuin varsa, pelkkää jalkaa ja uteliasta mieltä koko pötkylä.

Peetu tuli ekana tutkimaan vierasta. Ei rentoa hetkeä minuuttiakaan, tiukkaa tuijotusta, jäykin jaloin pompahtelua ja tuimaa äkseerausta, se oli Peetun anti tälle koiralapselle.

Sitten tuli Nasse joka on Torpan virallinen Seuramies. Haistelua, nuuhkimista ja sitten lopuksi kunnon rallikyydit vieraalle. Kermitparka sotkeutui omiin koipiinsa Nassen muuvien vauhdissa mutta hauskaa näytti olevan. Nasse ainakin nautti kun sai pienempänä ja ketterämpänä jallittaa isompaansa ja ainakin kolmen rallikierroksen mitalla jätti Kermitiä.

Lopuksi Torpan nättipoika Leffe pääsi liehumaan ison mustan rinnalla. Jänskätti ja vähän arveluttikin mutta kyllä Lefakin lopulta vähän näytti liehuvaa liikehdintäänsä. Joka hevostermein on erittäin matkaavoittava ja ilmava.


Hassupentu sai liikuntaa ja koiraseuraa ja ihan hyvähän se on välillä sekoittaa tämän meidänkin trion pakkaa. Kyllä Nasse on ehdoton kingi, ei siitä pääse yli eikä ympäri. Äijäkoira on aina päällikkö ja niin on hyvä.

Peetu pyrkyri haluaa kalifiksi kalifin paikalle kuin Ahmed Ahne konsanaan. Ja Liehuva Leffe keskittyy olemaan rakastettava, suloinen ja söpö. Mokoma karvamato joka rakastaa ruokaa ja hakee aina tilaisuuden tullen lämpimäiset kissanvessastakin. Silloin eivät söpöt spanielin silmät auta vaan täytyy teljetä koira suunraikastimien kanssa vähäksi aikaa jäähylle.

Kermitillä on kova kasvuvauhti päällä ja kuten kuvista näkyy, utelias kaveri tunkee naamansa jopa maalaushommiin. Kohta se on iso rontti joka iskee päänsä ruokapöydälle ja ottaa tiukan katsekontaktin. Kermitillä on kaverina isoveli Remo joka on todella kunnioitettavan kokoinen ja näköinen epeli.

Mutta niinvain tuonkin lauman pomo on pikkuinen valkoinen pallero, Romeo.
Mukavaa illanjatkoa, missä tassutteletkin!

2 kommenttia:

 1. Ihan eläimellistä menoa! Pohjanmaa kuittaa harvinaisen aurinkoisen päivän. Eilen oli puutarhavieraita tihkusateessa. Mikään ei ole puutarhassa edukseen (vesiheinää ei lasketa..) joten esittely oli enempi nolostelua.

  Kolmen päivän hevostenhoitovuoro kuitataan onnistuneesti suoritetuksi. Tuli taas verestettyä paskanluonnit ja heinäpaalipainit. Helpolla pääsee hevoseton!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän se, älypäät vauhdissa.

   Viimeiseen lauseesi yhdyn syvään huokaisten, hevoset tulevat kohta kotiin ja tähän yhtälöön pitäisi taas sovitella 'pari muuttujaa'.

   Heinäkin menee etsimiseksi, täytyy varmaan johonkin esikuivattuun versioon ja ylivuotiseen kehitellä joku toimiva yhdistelmä.

   Poista

Tip of the day:
Kannattaa tallentaa vaivalla väsätty kommentti ctrl-c komennolla ja mikäli julkaisuvaiheessa tekstisi lehahtaa taivalle, sen voi palauttaa ctrl-v komennolla takaisin.

Ja nyt sitä kommenttia väsäämään. Saa lähettää terveisiäkin!