perjantai 26. kesäkuuta 2015

Lomalomaloma!


Hola!
Täällä sitä kuulkaa ollaan ja köllötellään Hipsaanian (kuuman) auringon alla.
Kaikki sujui matkan osalta mutkattomasti, Norskin pyörät tömähtivät Malagan kenttään puolisen tuntia etuajassa ja talolla oltiin ketterästi tunnin sisään laskeutumisesta.

Perilliset jumittivat lentokentän Victoria's Secret -myymälään toviksi jos toiseksi mutta sekin aika olisi mennyt matkatavararemmillä pakaaseja odottaessa joten kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Iso-J jonotti remmillä, minä myymälän ulkopuolella. Sisään en voinut mennä koska aromien ilotulitus oli jotain pökerryttävää.

Pikainen siivous venähti vähän pidemmäksi mutta onpahan nyt tehty. Pölyä kaikilla pinnoilla sisällä ja ulkona. Ei ole enää.

Kauppareissut olivat taas kerran iloiset, etenkin maksamisen hetkellä. Nelihenkinen perhe ei todellakaan syö eikä juo näin hyvin tällä rahalla kotimaassa. Mutta kun nyt ollaan lomalla viimeinkin, otetaan kaikki ilo irti myös ruokailusta, silkkaa säästöähän se on.

San Juanin aattoilta vietettiin ystäväpariskunnan kanssa lempiravintolassamme ja kyllä meillä hauskaa olikin. Seuraavana päivänä lojuin sängyssä iltpäivään saakka, välillä lueskelin, välillä pelasin  puhelimella ja sitten taas oli nokosten aika.

Iltapäivällä kurvailtiin Mijas Puebloon josta Esikoinen löysi tutusta galleriasta hienon maalauksen. Kokoa tuolla työllä on 40x60 cm ilman kehyksiä. Kotona vasta kehystetään, nyt kulkee hyvin pakattuna ja kelmutettuna kotiin saakka. Mieluinen rippilahjahan tuommoinen on kun saa itse valita.

Muilta osin lomaa on vietetty rennosti ja aikataulutta. Syödään myöhään ja otetaan nyt ainakin alkuun ihan iisisti. Mikäs kiire tässä.

Hasta luego!
10 kommenttia:

 1. Oi jospa oisin saanut olla mukana. Palasin itse lomamatkalta virkistyneenä juhannuksena. Loma oli sekä ruuan että kulttuurin täyttämä, mutta yläkerran kantaja-astujien kuninkaat pitivät huolen, että vajaa viikko lomasta tuntuu siltä, ettei olisi koskaan nukkunut ja olisi loman tarpeessä.

  OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä parasta, tätä lepoa ja lomaa on tarjolla vielä kolme viikkoa ja rapiat päälle.
   Ainoa häiriötekijä on läheisen havupuun latvassa hönkyvä pulu.

   Poista
 2. Buenos tardesta vaan! Ja loistavaa lomaa! :)
  Meikäläinen sulkee kohta toimiston oven perässään viideksi viikoksi ja saat arvata kaksi kertaa kaipaanko sitä ovea ennen loman loppumista.

  Nauttikaa! Relatkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leppoisaa lomaa, tuskin tulee ovea tai työpöytää ikävä.

   Poista
 3. buenas vacaciones con mucho sol!

  VastaaPoista
 4. Hola! Terveisiä kotopuolesta! Voi teitä, ihanaa että olette päässeet ehjinä perille ja saatte vaan nauttia elämästä ja tietysti hyvästä ruoasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvin on syöty ja levätty. Nyt jo välillä kaipaa vähän tekemistä. Tätä sitä marraskuussa kaiholla muistaa.

   Poista
 5. Upea maalaus täynnä energiaa! Tuon katselusta saa voimaa. Tänne sateiseen ja koleaan kotomaahan iloisen aurinkoiset lomarapsat on parasta luettavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se maalaus on todella hieno. Taiteilija ei ole vielä mikään matrikkelitaitelija mutta hänellä on hieno tapa ilmaista liikettä, eläinten ja ihmisten. Hänen flamencotanssijahahmonsa ovat upeita eikä härkäjutuissakaan ole moitteen sijaa vaikka mitä mieltä tahansa härkätaisteluista olisikin.

   Tähän ihanaan joutilaisuuteen voisi tottua, ainakaan vielä aika ei ole käynyt pitkäksi ja paljon kivaa on vielä luvassa.

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com