sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

2015 Rippilapsi vm-2000

Juhlien jälkeen

Milleniumbaby on ripitetty ja konfirmoitu, ensimmäinen ehtoollinen nautittu ja juhlat tärkeiden ihmisten kanssa juhlittu.

Kiitos kaikille jotka pääsitte paikalle, kiitos teille jotka muistitte rippilasta muuta kautta.
Silmähikeä puski silmäkulmasta ja sydän meinasi pakahtua ylpeydestä kun oma, aikoinaan sinisenä karjunut milleniumvauvani seisoi albassaan alttarilla.

On se ihana.

On meillä myös ihana perhe, suku ja ystävät. Kummit ja serkut, täti ja isotädit, kaikki ihanat ja tärkeät ihmiset.

Nyt ei päässä heilahda muuta kuin ajatus omasta tyynystä. Hieno päivä takana. Illalla kävimme vielä venymässä Nuorimmaisen kanssa ja se rentoutus tuli tarpeeseen, kilpahaukottelu kotimatkalla meinasi lonksauttaa leuat sijoiltaan.

Lempeää maanantaita, missä viikkosi aloitatkin!

8 kommenttia:

 1. Nyt on ikimuistoiset juhlat juhlittu ja lepo ansaittu! Nenä kohti arkiviikkoa ja Juhannuksen lähestymistä. Olkoon kelit vähän suotuisammat... tämä viikonloppu meni sadetta pidellessä täällä Pohjanmaalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli vallan vauhdikas viikonloppu, tänään tuntui niin oudolta kun arki taas alkoi ja molemmat perilliset rehkivät kesätöissä.

   Kylmää ja tuulista on sääennuste, vasta kahden viikon päästä lämpenee, huomattavasti ;-)

   Poista
 2. Arki on koittanut Nemppalassa:) Oli tosi kiva nähdä, kotimatka meni nopeasti ja Seniorin piirakat pelastivat kotiinpaluun. Odotan jo kovasti Hispanian lentoa, pitkän aikavälin ennusteet eivät nyt superkesää ennusta, ajatukset karkaa Paseo Maritimolle ja Nuorimman kanssa teimme suunnitelmia...hih. Hän on huipputarkka huiviassistentti ja loistavaa seuraa, samoin kuin oli Päivän Sankaritarkin. Poiketkaa SRL:n sivulla äänestämässä iki-ihanaa Matadoria kaikkien aikojen Kouluhevoseksi, jookos <3, voi antaa kolme ääntä ja onhan siellä Valegro ja Totillaskin. Ihmepojan aika on sitten tulevaisuudessa:) P.S huolehdithan Kummikoirasta jos the Sulhanen pörheltää testosteroni-huuruissa. Ihana oli nähdä Teitä kaikkia ja käyn useamminkin. Hugs from Nemppa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin kuomaseni, oli todella ihana nähdä, vaikkakin vähän hätäiseen.
   Perkasin tänään kuvia... Meistä on pari hauskaa! Hispaniassa lissee.

   Poista
 3. Onnea Millenium-babylle ja äiteelle!
  Niin ne vuodet menee ja ennen kuin huomaatkaan, niin sulla alkaa postausten sarja jossa sä pohdit hääjärjestelyjä ja kun häistä on selvitty, niin sitten onkin vuorossa töhnämönkerö-postaukset :D
  Ajatteles! Sinä ja pieni käärö punttisalilla! Siinä ois aihetta pitempäänkin kuvasarjaan ja niin...tokihan niitä treenikuvia voi muutenkin laittaa koska siihen taitaa mennä tovi ennen kuin sä pääset lapsenlapses kans puntille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin ne lapset vanhettuu. Äidit ei.
   Töhkömönkeröpostauksia saa toivottavasti odottaa vielä sen kymmenen vuotta, vähintään.

   Treenikuvia odottele samoin, ei ole kovin kuvauksellista mun punttailut, todellakaan. Onneksi perikunta on kuvauksellisempaa väkeä, 340 kuvaa juhlista esivalikoitu. Poistoon menivät vain ne, joissa heillä silmät kiinni. Mun kädet on kotelomekossa kuin joulukinkut, hupsistaperkele ;-)

   Poista
  2. Lihasta siellä käsivarsissa, lihasta ystäväni. Ja olkoon muoti vähän armollisempi tulevaisuudessa. Tässä on mennyt pari vuotta, että sovituskopissa puseroihin/takkeihin/hihallisiin en ole saanut survottua omia hauiksiani... ja hartiatkin on olleet muotia leveämmät. Mikä hiton luudanvarsilookki... tämä vaatii lisää kangasta vaatteisiin!

   Poista
  3. Joo, se lihas kyllä saisi erottua vähän nätimmin, turhan paljon on pehmeetä päällä vielä.

   Mekkojen sovitus oli yhtä tuskaa, milloin kiristi hartia, milloin rinta.

   Onneksi löytyi mekko joka on edes jostain kulmasta katsoen ok, otin niitä sitten kaksi samoin tein.

   Mekkojuhlat edessä ensi lauantaina, sitten se on lepo ja relax.

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com