maanantai 28. heinäkuuta 2014

Tummat pilvet


Tänään tuli myrsky. Se puhdisti ilmaa. 
Kuva otettu Keskussairaalan osasto 10:n ikkunasta. Osasto 10 on, kuten monet päättelevätkin, lasten osasto.

Toivon uusien, lempeämpien tuulien puhaltavan jatkossa. 

Kiitos ystäville, missä olettekin!

13 kommenttia:

 1. Osastohoito ei ole tappio, vaan mahdollisuus. Itse tässä elämässä on monasti joutunut toteamaan, että ei vain itse pysty vaikuttamaan kaikkiin asioihin. Kantaisin läheisten taakkoja, jos se pystyisi auttamaan. Mutta kun ei se aina auta, vaikka kuinka toivoisin niin.

  Luovuttamalla asioista ja ottamalla vastaan apua, voi saavuttaa paljonkin. Tutkimattomat ovat teinien tunnekuohujen ja -tilojen syyt ja seuraukset. Itse ollaan läpikäyty samankaltaisia asioita aikoinaan, mutta sehän ei tuo helpotusta tai edes ymmärrystä syihin ja seurauksiin. Maailma on vain ihan erilainen nyt kuin silloin. Pelottavalla tavalla erilainen.

  Toivon jaksamista koko Torpan väelle. Tosi rankka välivaihe, josta kyllä apujen kera pääsee eteenpäin. Peukut siis tanaan ja ajatukset kanssanne!

  VastaaPoista
 2. Tita kirjoitti viiisaita ajatuksia.
  Voimia Torpalle, kaikille.
  OP

  VastaaPoista
 3. Varsin vaikuttava myrskyn merkki kuvassa !

  Toivottavasti myrskystä irtosi voimia paranemisprosessiin !

  Kaiken myllerryksen keskellä muistakaa pitää huoli toisistanne, mutta myös itsestänne ! Vanhemmilla, sisaruksilla ja isovanhemmillakin on lupa väsyä, lupa olla hämillään. Ja ennenkaikkea lupa elää ja välillä tehdä myös itselleen terveellisiä ja tärkeitä asioita.

  Lämpöisiä ajatuksia teille kaikille
  VastaaPoista
 4. Elämässä myrskyjä ja myllerryksiä tulee säännöllisen epäsäännöllisesti. Onneksi voi luottaa siihen, että niiden jälkeen taas selkenee. Jaksamista ja kärsivällisyyttä niitä kirkkaampia päiviä odotellessa. <3

  VastaaPoista
 5. Ajatuksin mukana. Toivon sinulle vahvaa, toivorikasta mieltä, jota voit viestittää pelkällä olemuksellasi sille nuorelle, joka tarvitsee nyt paljon pieniä uusia asioita elämänsä rakennusaineiksi.
  Jos kaipaat Luojan käden kosketusta, etsi käsiisi Psalmit ja vahvistu niistä.

  Tämä tilanne, jonka kanssa nyt kamppailette, on henkisesti hyvin voimat vievä ja väsyttävä. Neuvottomuus tulee tunteeksi usein, koska sanat ja teot tuntuvat olevan täysin tehottomia hoitamaan tai korjaamaan toisen tilannetta. Sen ajatuksen olette jo hyväksyneet, että aikaa kuntoutumiseen tarvitaan paljon ja edistysaskeleet ovat hyvin lyhyitä, lähes näkymättömiä. Mutta pidä hyvin vahvana luottamus, että tästäkin selvitään ja entistä vahvempana.
  Kun nuoresi on läpikäynyt tämän elämänvaiheen, hänestä tulee korvaamaton tuki ja apu monelle, joka joutuu läpikäymään samoja kokemuksia.
  Toivotan iloa tähän päivään.

  VastaaPoista
 6. Kuten Tita totesi, osastohoito on ennen kaikkea mahdollisuus ja kokonaisuuden huomioiden nyt paras mahdollinen vaihtoehto kaikkien kannalta. Paljon paljon voimia kaikille, kärsivällisyyttä ja kaikkea istä mikä saattaa tuntua mahdottomalta. Kuomaseni, tiedät I will be always here...

  VastaaPoista
 7. Kyllä nyt Torpalle kaadetaan ihan täyslaidalta... En osaa sanoa mitään, mikä auttaisi tai edes lohduttaisi.
  Mutta sen sanon, että siellä sairaalassa on varmasti hyvät valmiudet toipumisen edistämiselle.
  Olet ajatuksissani kuitenkin.

  VastaaPoista
 8. Tuntuu ihan siltä, että joku tekee tätä tahallaan, tarkoituksellisesti. :(

  VastaaPoista
 9. Voimia ja kaikkea hyvää <3

  VastaaPoista
 10. Kiitos teille kaikille viisaista, lempeistä ja rohkaisevista sanoista. Osastohoito jatkuu. Tie on pitkä mutta uskon tämän kaiken päättyvän hyvin.

  Esikoinen ratsasti tänään Töttiksen, kl 22 on ihan hyvä aika veivata hevosella iltajumppaa. Elämä jatkuu.

  VastaaPoista
 11. Voi anteeksi Hirnakka!
  Luin ensin kissan kohtalon ja vastasin mukamaste siihen.
  Anteeksi Hirnakka!
  Tuo edellä oleva postaus oli tarkoitettu pohdiskeluksia kissaherran poismenolle.  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuula hyvä, en minä tuommoisesta hoksannut pahastua. Jäin nimittäin kommenttisi jälkeen miettimään, että jollakulla on tehokkaat loitsut ja woodoo hallussa ja ilmiselvästi jotain hyvin henkilökohtaista meitä vastaan kun epäonnea tulee ovista ja ikkunoista.

   Kylällä on naapurin tietotoimiston mukaan tyyppejä, jotka keilaavat kissoja tarkoituksella. Puistattavaa, mutta varmasti totta. Onhan niitä haulikoilla räiskijöitä ollut ennenkin, miksei sitten koukkaa pikaista kissan/koirankaatokurvia jos tilaisuus tarjoutuu... :(

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com