sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Sir Milton


Maailman Paras Mieliystävä, rakas Veli Milton seurasi Patsyn, Ellin, Winstonin ja monen muun kissaystävän tassunjälkiä sateenkaarisillalle. Tie koitui kohtaloksi.

Liian aikaisin lähti rakas ystävä. Nuku hyvin, elät muistoissamme. Aina.
10 kommenttia:

 1. Veljekset hulluudessa yhdessä taas, oli ensimmäinen ajatus. Jotenkin ei ruudun tältä puolelta koskaan oikein tottunut ajattelemaan Sir Miltonia ilman Veli Winstonia. Levätköön rauhassa molemmat (jos siihen kykenevät).
  Tie koituu monen kissakansalaisen surmaksi, ikävä kyllä. Mutta kissa ei olisi kissa, jos se ei saisi vapaana kulkea, maalla sentään.
  Oivat manttelinperijät ovat kasvamassa yläkerrassa.
  OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ovat taas Veljekset samassa tiimissä. Milton oli vähän puolikas ilman veljeään. Juuri eilen sisareni kysyi vieläkö Milton suree, sanoin, että ei näkyvästi.

   Jotenkin juuri nyt tuntuu, että meillä ei kissat tassuta enää, tuo tie on koitunut niin monen kohtaloksi ennen meitä ja meidän jälkeenkin. Mutta yläkerran jytistävät pikkuhirviöt ovat autuaan tietämättömiä alakerran murheista.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. Nuorimmainen on murheen murtama eikä meillä muilla mene yhtään sen paremmin.

   Poista
 3. Voi Veli Milton kuinka suuren aukon jätitkään jälkeesi...En koskaan unohda kuinka taistelimme tietystä keinutuolista ja sillä olevasta lampaannahkasta. Veli Winston oli varmasti ottamassa sinua vastaan ja nyt olette sen kultaisen pilven reunalla, jossa on niin monta rakasta...niin kaksi- kuin nelijalkaisia. Katselkaa sieltä, tömistelkää silloin tällöin sopivasti, jotta muistot elävät ja varjojen jälkeen olisi taas valoisaa. Sitä voimahalausten määrää ei ole, jonka haluan nyt erityisesti Nuorimmalle Torpaan suuntaan lähettää. Kyynelsilmäinen Nemppa.

  VastaaPoista
 4. Voi itku ;(
  Jaksamista surun keskelle - ei nyt löydy oikein sanoja, sillä vastoinkäymisten määrä on ollut niin vaikea jo jonkin aikaa siellä Torpalla.

  VastaaPoista
 5. Ei.
  Mieli kieltäytyy ymmärtämästä lukemaansa.
  Olen pahoillani puolestanne.

  Hyvää matkaa Sir Miltonille.

  VastaaPoista
 6. If tears could build a stairway
  and memories a lane
  I´d walk right up to heaven
  and bring you home again

  VastaaPoista
 7. Voi miten ikavia uutisia, otan osaa! Oletteko miettineet pikkupoikien turvaksi muita vaihtoehtoja. Jos sisakissaksi totuttaminen ei ole mieleen, ainakin taalla Amerikassa on ulos rakennettuja kissa-aitauksia (hakusanalla "catio" loytyy malleja). Sellainen olisi helppo itsekin rakentaa ja sinne voi rakentaa kiipeilypuita, piilopaikkoja ja muita virikkeita kissoille. Ei tietysti vastaa vapaana vaeltamista, mutta huomattavasti turvallisempi vaihtoehto. Ja pysyy kanat ja muutkin linnut turvassa kissoilta!

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com