tiistai 22. heinäkuuta 2014

Ja taas me aidataan

Kesän makein helminauha

Eipä mulla muuta kuin terveisiä kaikille helteeltä. Paahdekin tuolla huiskutelee ja Aurinko myös.
Minä ja Nuorimmainen lähdemme tallaamaan peltoon aitauskamppeiden kanssa. Sitä saa taas melko tarkkana olla käytettävissä olevien keppien ja nauhan kanssa, niiden riittävyyden arviointi suhteessa aidattavaan alaan on melko haastavaa. Mutta joka kerta on aitaushomma tehty ja hevoset saaneet vihreänsä.

Huomenna ne tulevat kotiin, Torpan Ratsut.
En ole vielä varma tuodaanko ratsain vai kopilla, riippuu niin monesta asiasta. Selvinnee sekin aikanaan.

Esikoinen on tyhjentänyt tallin pesua varten ja seuraavaksi olisi syytä ottaa käsiin taltta ja höylä, ainakin kuokka, että Poni Sörsselssonin talviöiden improvisoinnit tallin valkealta seinältä saadaan pois.
Valkoinen maali peittää sen mikä jää jäljelle painepesurin käsittelystä.

Palataan taas!
Mukavaa päivää, missä lienetkin!

Takapihan Tavernan keitaalla12 kommenttia:

 1. On todellakin hellettä nyt,,Sitä taretaan,mut ei valiteta,aina jostain me tosin valitetaan,talvella kylymää siitäkin pitää.....

  +33 lämmintä täällä,aurinko armas paistaa komeesti :)
  Kesäistä viikkoa sinulle tämän helteen seasta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, en todellakaan valita. Kaikki lämpö on Luojan antia ja siitä olen kiitollinen. Talvella on kokonaan toinen juttu, nyt jo kauhulla ajattelen lokakuuta joka häälyy tuolla jossain taustalla, vain muutaman kalenterinlehden käännön päässä. Hrrrh.

   Poista
 2. No tapahtu jotain, mut uusiksi. Sulle linkki hevosten helpotukseksi
  https://www.youtube.com/watch?v=b3FnM5SH1uk&feature=youtu.be

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kiitos. Tuo näkyi naamakirjassakin. Pitää kokeilla, kaikki tarvittavat löytyvätkin kotoa. Jos toimii, heitän voltin. Takaperin.

   Poista
 3. Eipä käy kateeksi koska tiedän mitä helvettiä aidanteko on tällä helteellä. Itse sain nauttia auringonpaisteesta hirsitalon seinällä - luonnollisesti ilman tuulenvirettäkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se nyt niin paha rasti ollut. Pikkuinen ala aidattiin ja kokemus on jo luonut hyvän arviointisilmän. Pari nauhaliitintä puuttuu joten jatkuu huomenna. Käyn illalla niittämässä tarhan aidanalusen, siellä on niin pitkä pöhheikkö jotta sähkö ei kierrä kunnolla alalangassa.

   Otin katsos laiskuuttani rosvoliitännän talvitarhan langoista :D Ei tarttee paimenta siirrellä mihinkään. Onneksi tuli aikanaan hommattua riittävän tehokas värkki.

   Sinähän olet ollut kuin tupajäärä lämpimällä hirsiseinustalla :D

   Poista
  2. Vai sitä harrastetaan rosvoliittimien käyttöä!
   Mahtaa olla sun autosikin sähköpiuhat sellainen viidakko että sen ymmärtäminen vaatii...hmmm...korkeamman asteen koulutusta :D

   Poista
  3. No totta hitossa. Katsos itseltään kun pöllii niin eihän sitä synniksi lasketa :D

   Auton piuhoihin olisi kiva värkätä semmoinen mutka, jotta saan siniset läikkävalot etumaskin takaa välkkymään. Ei tämän kaupungin liikenteessä tilaa saa ellei sitä ota.

   *äläkä saata minua kiusaukseen*

   Poista
  4. :D :D Tuumasta toimeen koska sä olet sen verran kiireinen naaras että sulle ne läikkävalot olis ihan omiaan!

   Poista
 4. Lähipäivinä, todnäk huomenna karautan Pohjois-Karjalaan jonkin kolopallokentän kautta agendalla Nuorelle Herralle repun hankinta Kummitustädin toimesta ja kurvaan ainakin mutkan Torpan pihaan:) ylläripyllärinä:)))) Palaillaan sitten tarkemmin kaikkiin detaljeihin. Pe illalla iki-ihana Carmen Savonlinnassa Maailiman Parhaan sisaren kanssa, jälleen Carmen piinaa Escamilloa ja lopulta Don Joselta palaa käämi mutta tarina on aina yhtä ihku aarioista puhumattakaan. Taitaa olla Nempan kolmas Carmen Savonlinnassa ja olisiko kuudes tai seitsemäs muutoin. Hugs from Nemppa:)

  VastaaPoista
 5. Plans have made. Nemppa laskeutuu tänään iltayöstä pallojahdin jälkeen noin 23:00 Joenkaupunkiin vakiomajataloon ja suuntaa Kareliaan aamuksi 9:30, tiiaika varattu, sitten reppuostoksille ja huomenna voisi humputella Joenkaupungissa illalla hyvän ruuan ja oopperaan latautumisen merkeissä tai katsoa Eliittikisoja:), Saisikos Kuoma iltalomaa tyttöjen illalle?
  Nyt lego-ostoksille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, eilinen meni puihin mutta eihän me tästä lannistuta. Aina voi tehdä uudet suunitelmat, entistä jalostuneemmat.

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com