torstai 10. maaliskuuta 2011

Voi meitä poloisia

Heti alkuun terveiset yltiölumisesta Espoosta.
Täällä sitä ollaan ja kohta olisi startattava kohti ostoskeskusten iloja *gnnnh*

Matka meni vallan näppärästi, eihän tuolla isoilla väylillä ole mitään tientukkoja arkipäivinä. Itärallin hengessä päästiin posottamaan ja yhden pysähdyksen taktiikalla tultiin. Lappeenrannan ohituskin sujuu nykyisin ihan yskimättä. Tietyöremppa alkaa olla muisto vain. Ainoa suorastaan silmiä kirveltänyt häiriötekijä oli suoraan syliin helottanut aurinko. Että jaksoikin paistaa. Ja että tämä törppö (viikon teema) jättikin aurinkolasinsa kotiin.

Vanhaan totuttuun tapaan porvoon motarilla alkoi stressitaso kohota ja kehäkolmosella se kilahti tappiin. Turunväylällä olin jo samanlainen psykokilleri kuin ne muutkin. Jos Joensuun liikenteessä autoja ajelevat sarvikuonot ja puusilmät, täällä ratin takaa taitaa löytyä oikeita sotureita. Liikenteeseen mennään sotimaan, tappelemaan ja rynnimään? Ihme asenne *viheltelee täysin viattomana*

Onneksi tänään on hyvinkin väljä aikataulu, kunhan tästä nyt päästäisiin liikenteeseen.
Luin tuolta eilisestä Nempan lisenssinkin olevan ns. katkolla. Kansliapäiviä, niitä taitaa pukata yhdelle sun toiselle paljon ajavalle. Ja just noita ärsyttäviä ns. tyhmiä ja turhia rikkeitä. Iso hali ja paljon myötätuntoa Nempalle.

Myötätuntoisena nyökyttelen myös Majakarin suuntaan jossa lomaviikko ei ole ollut ihan leppoisimmasta päästä. Toivottavasti nyt loppuviikkoa kohti huonojen uutisten hyöky asettuu ja voitte relata koko perhe.

Kotitorpalla Iso-J naukuu hiljaisuutta ja yksinäisyyttä. Kissatkaan eivät elämöi ja koira vaeltaa kuin orpo piru elämäänsä etsimässä.

Kuten huomaatte, kuvia ei ole. Joku poloinen ei nyt millään jaksa arpoa julkaistavaa kuvaa. Saamieni ohjeiden mukaan parasta ja helpointa olisi ajaa tähänkin koneeseen Photoshoppi *lisää tuhkaa*

Nyt sukellus kaupungin sykkeeseen ja ostoskeskusten iloihin! *hmph*

9 kommenttia:

 1. En voi muuta kuin onnitella itseäni kaksin käsin, etten joudu suuremmissa ruuhkissa päivittäin ajelemaan.

  Voisi mennä närvätsalo tältäkin tädiltä. Seitsemän kilometriä mutkaista maalaistietä ja reilu 15 km suoraa tietä piisaavat mulle työmatkaksi.

  En yhtään kadehti teitä pitkiä matkoja ajelevia, en.

  Eli Nempalle myötätuntoisia ajatuksia :)

  Varokaa muuten katoilta tippuvia lumikuormia, naapuritalon katolta räiskähti justiinsa iso satsi painavaa lunta alas. Taisi vähän osua autoihinkin...?

  VastaaPoista
 2. Sinulta kyllä sujuu tuo Lappeenrannan ohitus vähän turhankin hyvin kun et koskaan poikkea matkalla kahvilla :/

  Tänään ei aurinko paista mutta plussan puolella ollaan joten kevät etenee kivasti. Aamulla oli tiet todella jäisiä ja liukkaita kun tallustin töihin, nyt siellä jo rapa roiskuu ja tossu pitää.

  Mäyräkoiran pentukin on nimetty jo uudelleen Pissa-Liisaksi :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos myötätunnosta, se tuli tarpeeseen. Aamulla tillisteltiin Nempan perehdytettävän kanssa hotellin autohallissa Poliisiauton rekisteriä ja pienenä lohtuna on että se on todella kuran peitossa. Rollossa satoi aamulla valkoista uutta lunta, ei turhaan Joulupukki näillä kulmilla asu. Hyvät ostokset, parempi mieli- Nemppa kirmaa nyt kauppakeskukseen ja toivottaa kaikille aurinkoisempia ja mukavampia päiviä, Hirnakalle ja Perillisille mukavaa Ison Kirkon visiittiä, sunnuntaina taas suunta siihen suuntaan.

  VastaaPoista
 4. Pissa-Liisa :D Se pohjatappi kuului kenties lisävarusteisiin?

  Pohjanmaalle rätkähti kymmenisen senttiä märkää lunta. Sanotaan sitä nyt vaikka vanhan surmaksi. Sitä surmaamaan tullenee lisää, mikäli Forecan täsmäsäätä on uskominen.

  Lämpötilat sen sijaan hellivät runsailla plusasteilla. Märkää on tien päällä ja sen vieressä.

  Pitäkäähän pissapojat täynnä autossa! Savulle en uskalla toivottaa mitään enempää tällä saralla :)

  VastaaPoista
 5. Pisuli <3
  Savu, kyllä mie jarruttelen teidän kulmilla heti kun semmoiseen stoppiin on tilaisuus. Itsehän minä törppöyttäni laadin aikataulut aina niin ahtaiksi, ettei matkalla malta stopata. Lupaan korjata tapani.

  Eilen oli piiitkä ja antoisa päivä. Paplu oli päivän bonus ja olipa mukava updeittaa kuulumiset. Onnea matkaan sinne Ypäjälle!
  Perilliset kävivät hevostelemassa Vihdin puolella ja nuorempi on nyt tutustunut askellajiin nimeltä laukka. Kuulema ihan helmee...

  Tänään on ohjelmassa vielä ainakin yksi hevostarvikemyymälä ja kierros Tapiolan tarjontaan tutustumassa. Iltapäivällä hajasijoitan perilliset eri puolille kaupunkia ja luikahdan itse länteen.

  Sää ei nyt oikein suosi, märkää valkeaa sataa sakeasti. Onneksi ostin eilen upouudet Hunterit ja niihin villapohjalliset. Ei kastu tassut. Eikä palele.

  Nyt tien päälle. Toivottavasti ei tule rapsuja. Ovat lisänneet niitä kameratolppia kehällekin :-(

  VastaaPoista
 6. Tuli sitä. Lunta lisää. Paljon. Siltikään emme pääse kilpailemaan etelän lumilukemien kanssa. Mutta on sitä piisalle asti, lisääkin kuulemma luvataan - nyt ei lumen määrässä pihdata!

  Leppoisaa perjantaita itse kullekin, Hirnakka muistaa viedä terveiseni lännen matameille!!!

  VastaaPoista
 7. Lieneeköhän siellä nyt etelän rouwilla munat kourissa?

  Kevät julistetaan virallisesti alkaneeksi. Tein meinaa ekat kylvöt. Ihan vain perennoja kun kaverit oli lähettäneet mulle siemeniä. En mä kyllä osaa niitä kasvattaa, mutta onhan se yritys tämäkin... Multaa on kynsien alla, enkä heti raaski niitä kaivella poiskaan :D

  VastaaPoista
 8. Kyllä kyllä, etelän rouwat saivat osuutensa arvokuljetuksestani. Ja muistin toivoakseni kertoa terveiset? Aika sai taas kerran siivet ;-)
  Kovin oli pliukkaaksi jäätynyt Kyrkkiksellä Länärille johtava ramppi, sukkana sujahdin alas, onneksi liikennettä ei juurikaan ollut eikä tarvinnut äkkijarrutuksia tehdä. Silloin olisi heilahdettu penkkaan. Inhaa, kovin inhaa.

  Minulla on vielä se yksi kennostollnen toimitettavana, pitää huomenissa tyrkätä tekstaria. En ihan vauhdissa kehtaisi heittää, tulee huttua. Ja munista on siis puhe. Vaikka tuli toi liikennekatsaus tähän väliin.

  Japaniasta kuuluu niin kurjia, että ei olisi ollut väliksi :-(
  Inhimillisen kärsimyksen pahinta laatua lienee epätietoisuus läheisten tilanteesta.

  KimS:lle kiitti vinkistä, koetan perehtyä gimp-kuvioihin kunhan nämä lomakiireet hellittävät ja pääsee töihin huilaamaan.
  Ja Titan kylvöksille luen etäloitsut, hieno homma. Minä se vaan ostelin joriinin juurakoita Äitikullalle, hoivailkoon hän kun on joutilaampi.

  VastaaPoista
 9. Terveisiä Ypäjältä ja Loviisasta! Matkalla kotiin, pimeässä ja vähän jäisilläkin teillä ajellessa pohdittiin että joku voisi siirtää koko Ypäjän vähän lähemmäksi tänne meille päin. Kun kuitenkin meiltäkin tallilta sinne kuljetaan vähintään se kerran kuukaudessa, niin olis kiva kun ei olis yli kolmen tunnin matkaa suuntaansa. Vaan kukas sen sieltä siirtäis?
  Ihan ei ollut rusettisadetta tällä kertaa, enempi sillai surullinen ja äärettömästi itseensä pettynyt nuori ratsastaja...:-( Ensi kerralla sitten toivottavasti. Mutta meikä pääsi katsomaan taas niitä aivan IHANIA poneja radallaan. Tää tahtoo oman upean kouluponin!!!!
  Hirnakalle tuhannet kiitokset ja halaukset kanssa - oli aivan ihana nähdä näin pitkän tauon jälkeen!! Pitää jatkossa pitää hiukka lyhyempiä välejä, kun muuten tulee niin paljon kerrottavaa ja updateerattavaa yhdelle kertaa. Ja perillisillekin terkkuja - hienosti jaksoivat tätien jorinoita istua kuuntelemassa :-)

  Kun näin myöhään saapuu kotiin ei osaa heti nukkua, vaikka väsyttäisikin aika perusteellisesti. Hetkeksi sohvalle koneen kanssa ja pieni lasillinen lageria niin eiköhän pian uni maistu. Huomenna olisi muuttoon lliittyvää pakkauspuuhaa tiedossa Tapiloassa, prinsessamme taivutusmuotoa käyttäen. Tapiolaan tie siis vie.
  Se olis moro ja gu'natt!

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com