lauantai 12. maaliskuuta 2011

Jos et sä toimi....

... niin multahan menee hermot... Lauantaiaamun ratoksi olen venyttänyt oman mukavuusalueeni rajoja ja loikannut useammankin kerran sinne missä sitä oppimista tapahtuu. Ja testannut hermorakenteeni venyvyyttä tämän kuvieni resize -projektin kanssa.


Ja Ta-ta-ta-daaaa.... kuva tuli. Kokoa noin 600 x 400. Minä NIIN tein sen. Tästä on hyvä jatkaa.

Kahvitasapaino alkaa olla huolella ja asiaankuuluvalla hartaudella kalibroitu optimaaliselle tasolle. Aamulla olisin saanut nukkua pitkään vailla velvoitteita. Mutta iso talo on äänekäs, mitä vieraampi sitä äänekkäämpi. Kotona olisin uinaillut kuin possu mutta tämän majapaikan rapinat ja kohinat ovat todella äänekkäitä. Joten pling, herään tikkana 06.49.

Hesari lojuu vaativan oloisena pöydällä. Ehkä mä sen nyt lukaisen kun kerran on tyrkyllä. Sitten voisikin karauttaa länttä päin. Yksi syy siihen, että pitää päästä autoon on se, että puhelin vinkuu lataustarvetta eikä mulla ole muuta laturia kuin autopiuha.

Toivottavasti mulla on illalla palattuani runsain mitoin vinkeää materiaalia Laama Agilitystä. Jatkan kuvaharjoituksia myöhemmin.

Japanian uutiset ovat hyvin pelottavia mutta eihän niille voi täältä mitään tehdä. Toivotaan, ettei enää mitään kauheampaa katastrofia tapahtuisi :-/

Vi hörs!

3 kommenttia:

 1. No nih! Hyvinhän se kuvan pienentäminen onnistui! Tuolla konstilla säästää kallisarvosta tilaa blogissaan ja pidentää siis sen käyttöikää!

  Pohjanmaalla on huikea auringonpaiste, pari pakkasastetta ja keväiset fiilikset. Ihan erilaiset kuin eilisessä räntäsateessa...

  VastaaPoista
 2. Laama-agility kilpistyi kahden vetreän tädin aurinkoiseen ratsastustuokioon : )

  Kyllä meillä on kärsivällinen hevonen ; )

  Kiitos Hirnu, että piipahdit. Oli OIKEIN mukavaa : ))))

  VastaaPoista
 3. Hahhaaa, nyt pukkaa uutta päivitystä kun on pari kuvaa.... en tosin jaksanut kutistaa kuin kaksi, on niin tuskaisen hiasta hommoo ;-)

  Oottakaas vähän kun mie pläjäytän etusivun uusiks

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com