perjantai 6. maaliskuuta 2020

Ajattelusta väsynyt mutta onnellinen




Joku kerkesi tietämättäni painaa viime maanantaina pikakelausnappulaa, koska nyt ollaan jo perjantaissa. Itse en tainnut tällä viikolla kyytiin keretä ensinkään tai sitten putosin kelkasta jo alkumetreillä.

Takana on taas yksi mukava työviikko. Tätä kirjoitan aivot tokkurassa, silmät killissä ja ajattelusta väsyneenä. Samalla kuitenkin ihmeen onnellisena.

Tiedän jo nyt, että tulee olemaan haikea hetki kun luovutan aikanaan kulkulätkäni pois ja kirjaudun Neosta ulos viimeisen kerran. Toivottavasti nuo viimeiset edessä olevat työviikot eivät ihan näin nopeasti kuluisi, tahtoisin nimittäin nauttia matkasta. Ei tunnu päivät työltä ensinkään, huviretki ennemminkin.

Elämäni ensimmäisen katugallupin suoritin riuskassa tuulessa ja märkiä jättihiutaleita naamalta haroen. Olin varmaan aika kamala ja vähintään hirmuisen puistattava näky, koska sain niin nopeasti vastauskiintiön täyteen.

Tällä viikolla saatiin tosiaan nauttia talvestakin -ja sen monenlaisesta kelistä. Pikkupakkanen ja aurinkoiset päivät muuttuivat viikon loppusuoralla myrskytuulten mukana märän ja painavan lumen myräkäksi.

Nyt ollaan taas pakkasen puolella, ihan hintsusti vaan -2°.

Kuvat ovat vuoden takaa, silloin oli lunta ihan tavanomainen määrä.

Kasper vuonna 2019, ei muutosta nykyhetkeen.
Viikolla ehdin koulia luokattoman honteloiksi virahtaneet orvokit ja vihdoin itämään suostuneet 'Hot Lemon' chilit.

Muutama timanttikukkakin oli hengissä, unohdin autuaasti, että ne rassukat asuivat viheliäisissä turveruukuissa ja kuivuivat aivan liian monta kertaa, aivan liian pitkäksi aikaa. Vastedes en ikinä never aldrig kylvä mitään turvekippoihin, ne eivät ole minua varten !

Ensi viikolla olin ajatellut piilottaa multiin seuraavan satsin.
Pitää syynätä siemenvarasto tarkasti ja laittaa ne jonkinlaiseen kylvöjärjestykseen, ettei yksikään unohtuisi. Samettikukkia siellä on ainakin hurjan montaa sorttia, olisiko niiden kylvöaika jo nyt, se pitää selvittää.

Männä viikolla piipahdin pari kertaa netissä ihan ilta-aikaankin kun piti muutama virallisempi asia käydä hoitamassa.

Jotenkin löysin itseni Pionien kodin sivulta ja juuri kuittaamassani ostoskorissa oli 'Candy stripe 357' ja 'Eden's perfume' -pionit. Merkkasin toimitustavaksi noudon Tampereen piha- ja puutarhamessuilta joten sen viikonlopun ohjelma tuli samalla sinetöidyksi.

Ja eksyinhän minä Puutarhurin majan verkkopuotiinkin, palasin Lungo -kastelukannun ennakkotilaus kainalossa. Nämä työviikot käyvät kalliiksi kun iltaisin eksyn tuolla tavoin.

Kun nyt tunnustusten tielle lähdin, kalenteriin on jo merkattu Carmenin ensi-ilta Savonlinnassa heinäkuussa.

Tänä viikonloppunakin on taas Tampereen reissun aika, seuraavaksi pitää uhrata jokunen hetki pakkaamiseen.

Tällä kertaa majatalonamme toimii perinteikäs Hotelli Tammer ja lauantain iltaohjelmassa on leffa. Pöytävaraus pitää muistaa soittaa Guru's kitcheniin ja leffaksi valikoitui edelliskerran Parasitea oletettavasti höttöisempi The Gentlemen. Sunnuntaina olisi tarkoitus piipahtaa ainakin Tallipihalla, edelliskerrasta on suunnilleen viisitoista vuotta.

Sunnuntaina on myös naistenpäivä joten astetta paremmat pullakahvit lienevät ohjelmassa.
Elämässä on hyvyys vikana!

Oikein leppoisaa viikonloppua ja hyvää naistenpäivää, missä lienetkin !

Felix vuonna 2018, ei muutosta nykyhetkeen.





13 kommenttia:

  1. Mukavaa viikonloppua ja naistenpäivää myös sinulle. 😊😊

    VastaaPoista
  2. Suvi, nuo hanget ovat vuoden takaa, nyt hädin tuskin kymmenen senttiä lunta.

    VastaaPoista
  3. Toteeemieläimeni näyttää elämisen mallia viikonloppuun. Vuoden 2018 malli pätee yhä.

    Kauniita kuvia sinulla tässä ja edellisessä postauksessa.

    Hyvää viikonloppua

    OP

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toteemieläin oli tänään omatoimisesti maistellut Iso-J:n ostamaa ryynimakkaraa, ihan kunnon pätkä oli kadonnut kun rikos huomattiin. Kissa on maannut tyytyväisenä keinutuolissaan useita tunteja, ilmeisesti rikos oli kannattava.

      Poista
  4. Kivoja kuulumisia ♡ Minusta tuntui myös, että tämä viikko kului tosi nopeasti! Hyvää naistenpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tarja, huimaa vauhtia viikot nyt harppovat eteenpäin.

      Poista
  5. Ei ihme, että viikkosi kului yhtenä vilauksena, kun olet ollut noin aikaansaapa. Onnellisuutesi välittyi tästä postauksesta niin hyvin, että hymy huulillani istun lukemassa tekstiä toistamiseen. Todella hienoa, että saa tehdä sellaista työstä, josta nauttii ja jonne menee joka aamu odotuksia täynnä.
    Erinomaisia hankintoja kaikki tyynni. Niin pionit, kastelukannu kuin upea oopperaelämys kesällä Savonlinnassa.
    Mukavia hetkiä tulevalle Tampere-reissulle ja kivaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Between, on niin mukava vaihe elämässä juuri nyt.

      Tampereella oli todella mukavaa, taas kerran. Ajomatka on kieltämättä rasittava, onneksi valoisan aika lisääntyy nyt nopeasti.

      Poista
  6. ihanan aurinkoinen postaus ja miten kivalta tuo lausahduksesi, elämässä on hyvyys sikana, kuulostikin! luin myös edelliset postauksesi, mukavaa luettavaa niissäkin. mekin ollaan menossa koko porukalla parin viikon päästä kuuntelemaan The Lord of the Rings and the Hobbit-konserttia. eilen kävin ihastuttavassa Tommi Toijan Omia kuvia-näyttelyssä.
    hyvää naistenpäivää Sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, että hyvä mieleni välittyy. Elämässä tosiaan on nyt asiat kohdillaan, huomisestahan kukaan ei tiedä.
      Tuo konsertti on varmasti vaikuttava elämys!
      Lupasin itse lisätä kulttuurikokemuksiani, nollasta kun aloitin niin hommahan etenee joutuisasti. Ooppera on ollut listoilla kauan. Pari musikaalia on myös listalla, kiva kun on odotettavissa jotain.
      Mukavaa keväistä viikkoa sinullekin !

      Poista
  7. Carmen on huikea aina ja uudestaan ja ensi-illassa voi kuulla ja tuntea aidon jännityksen ja kuhinan Linnassa. Carmen on vain ehdoton suosikkini ja voin mennä sinne aina uudelleen ja uudelleen. Kiva oli kahvitella pikaisesti ja voi olla, että hurautan lähiaikoina Karjalan kunnaille autoasioissa, eh, en onneksi itselleni, heh! Työasioitakin on listalla, joten mikä sen mukavampaa, jos pääsen kulmille taas useamminkin. Nyt Isolla KIrkolla ja huomenna länteen. Vielä monta puuhaa ennen reissua. Pitänee kokeilla taas sallisiko kommentoida iPadilla. Hugs from Nemppa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa mainiota, että nyt on tämäkin elämys kalenterissa odottamassa. Olavinlinna lienee ainoa oikea paikka, odotukset ovat korkealla.

      Oli ihana nähdä edes pikaisesti, hyvää matkaa ja ihanaa pallojahtilomaa Pallorcalle.

      Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com