perjantai 30. lokakuuta 2015

Kuha

Uusia kuvakulmia

Olen onnistunut väistelemään kaikenlaisia selfie, belfie, meitsie, lärvie ja mitä niitä nyt on -haasteita mutta nyt lähdin mukaan. Toki haluan oman poikkitaiteellisen kuvakulmani tuoda näihin peruspönötystekohymyjuttuihin. Ainainen vastarannankiiski. Eikun kuha, viikon kala. Selitän myöhemmin.

Niinpä minulla on tänään kekrin kunniaksi ylivuotista satoa lasissa ja villasukat jalassa. Mitään Halloweenhömppää ei ole tiedossa, edes kaupungin rietoihin ei jaksettu hinautua, vaikka itse Siltsu olisi kulmilla. Kotona on hyvä. Marraskuussa juostaan humpilla senkin edestä, ensin Espoossa Kiteen hipit riehuvat Barona -areenalla ja seuraavana iltana vähän eri tunnelmissa kotikaupungin konserttisalissa, Äitikulta sai Loirin konserttiin liput ja kuski pääsee siivellä.

Nuorimmainen on kaverillaan yökylässä. Aiempi yökyläilysuunnitelma kariutui eilisen vanhempainillan jälkeiseen keskusteluun jossa selvisi, että tyttöjen leffailtaa ei ole ketään aikuista valvomassa. Siellä on ilmeisesti ollut joku Plan B osalla tytöistä, meidän juniori oli autuaan tietämätön (?) siitä, ettei aikuisia ole koko yönä paikalla.

No, ne bileet sitten peruutettiin noin puolen tunnin kuluttua siitä, kun olin tullut vanhempainillasta kotiin ja kertonut, että yöksi ei jäädä, yhdeksältä haen kotiin ja puhallutan kaikki paikallaolijat.

Huomenna on vuorossa jumppaa, peruutin siitäkin jo yhden varaukseni, sillä tämän päivän rytkyttelyissä otti penikkatauti kintuissa kipeää. Suoranaisesti en nauttinut roiman rinta-olkatreenin ja yliajalle menneen lankutuksen jälkeen Body Attackin superaerobisesta juoksemisesta ja punnerruksista. Hikihän se vanhalle tuli ja happi meinasi loppua. Periksi ei voinut antaa koska edessäni jumppasi Esikoinen, viimeisen TET-päivänsä fiilistelyissä.


Nyt iltatallin kautta könkäten yöorsille.
Autonvaihto siirtyi sujuvasti ensi viikkoon, siinä ei ollutkaan talvirenkaat alla ja lämppärilaitekin pitää asentaa. Ehkä minä jo ensi viikolla saan polkaista tulille upouuden hopianuoleni. Kuvia on, mutta pitää ensin käsitellä vähän (rekkari piiloon).

Ai niin se kuha... no nyt on koko sosiaalinen media täynnä ihan tyhmiä kuhajuttuja. Osa on jopa nerokkaita, enin osa silkkaa kuraa. Tälle hymähdin. Leppoisaa iltaa, missä lienetkin.
6 kommenttia:

 1. Oikein asiallinen näkökulma perjantain fiiliksiin! Mulla menee raadollisemmin täytekakkua tehden ja leipomuksia leipoen. Viikonloppu juhlitaan enempi ja vähempi Kuopuksen synttäreitä. Eipä tässä ole koko "kesänä" leivotukaan. Ihan taitojen verestelyksi menee, epäonnistumiset peitellään kermavaahdolla.

  Leppoisaa viikonloppua Torpalle ja kaikille lukijoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kakkukeisarinna yli muiden. Pakko pyrkiä kuokkimaan että edes yhden maistiaisen saa.

   Poista
  2. Hyvää siitä tuli, mustikoita ja tyrnejä päällä. Aivan aatelia makuyhdistelmät vanilijaiseen kermaan. Huomenna toinen kattaus vieraita vaihtamalla.

   Poista
  3. Voi mahoton kun yritän mielikuvissa tuntea kakun maun, pakko olla tosi hyvää!

   Poista
 2. Varo, ettet huku siihen punaviiniin, kun on molemmat ilma-aukot jo nesteessä ;)

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com