maanantai 22. syyskuuta 2014

Mother Nature


Nyt oikeesti, Mother Nature, please go home. You are drunk!!!

Ei mulla muuta. Grrrrrr!

14 kommenttia:

 1. Auts, Nemppalandiassa vielä sade ropisee ikkunaan vaikka aamun juoksulenkillä oli varsin myrskyisät tunnelmat. Huomenna illalla pitäisi luentojen jälkeen kääntää Valkotassun keula kohti Isoa Kirkkoa mutta jos lumi maassa käännyn sinivalkoisten siipien puoleen, lentää sitten tai ei, we'll see. Huhhuh, syksy vain säikyttelee mutta aika topakasti täytyy todeta. Terkkusia kaikille Torpalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kyllä todettava, että talvi todellakin yllätti meidät.

   Poista
 2. Ei herranpieksut!
  Ja sanon tämän myös edellisen postauksen kukon takaosakuvaa muistellen. Sillä on todella persoonallinen look.

  Jos täällä etelässä olisi tänään herätty inhan valkoiseen maisemaan, olisin ehkä jäänyt kotiin pitämään saldovapaata. Meidän suunnan julkiset kulkupelit ovat nimittäin lakossa ja piti tulla pyörällä töihin. Tuolla rautatientorilla oli iloinen kuhina töihin menossa olevia kansalaisia, poliiseja ja ilmeisesti lakkovahteja ja ehkäpä jopa anarkisteja.

  Sulakoon tuo kuorrutus teiltä nopsasti!

  t. Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herran pieksut ja lyytin lapaset vai miten se meni? Just niin. Epäuskosta epätoivoon.

   Ne ovat kyllä hirveitä ne pääkaupunkiseudun liikennettä rampauttavat lakot. Muistan ainakin yhden lakon, onneksi silloin pystyin kulkemaan fillarilla.

   En oikein ole varma, vaikuttaako lakko todellakin niihin jotka asioista päättävät, niinkuin nyt tässäkin tapauksessa. Eivätköhän ne päättäjät asu arvoalueilla kävelymatkan päässä hallintopaikoiltaan tai ainakin heillä on firman/viraston autoetu. Parhaimmila omat kuljettajat. Siinä saavat metrokulkijat ihan keskenään manata lakkoa, päättäjät eivät suorista vaikutuksista tiedä mitään.

   Poista
 3. Oi helvetti soikoon.
  Täällä Itä-Suomen pohjois osassa sentään vain ripsii ja sekin on jo liikaa.Tänne se on tulossa matkalla Kainuuseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se soi! Ärräpäillä säestettiin.
   Toivottavasti teille ei ihan niin pahalla raivolla iske.

   Poista
 4. Kasvihuoneeseen heitin pakkasvahdin hehkumaan, enkä ole uskaltanut käydä vielä katsomassa kuinka siellä on käynyt. First Killing Frost on kuitenkin vieraillut täälläkin. Ilman lumisadetta tosin. Kyllä tää vielä lämpenee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotanhan kun näet tämän päivän kuvat... ei tiedä itkisikö vai nauraisi. Minä en osannut päättää joten kiroilin.

   Poista
 5. Huhhuh, Mother Nature sitten halaa Karjalan kunnaita oikein ponnella, hurjia olivat uutiskuvat. Nemppalassakin sateli räntää iltapäivällä sillä seurauksella, että Tassu sai upouudet kesäkengät syyssateiden varalle ja niin me kiisimme Isolle Kirkolle. Toivotaan aurinkoa Karjalan kunnaille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepjep, Mother Nature sai itkupotkuraivarit tässä meidän kohdalla.

   Poista
 6. Vahinkojen saldo? Yksi omenapuu ja salava... mitä muuta oli tarjolla? Lähetetään reklamaatiota kahtena kappaleena yläkertaan. Tee sää lomakkeet, mä sitten allekirjoitan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotahan kun pääsen julkaisemaan... olen tirkistellyt vahinkoja vain toisella silmällä, koko kauheus paljastuu vasta kun tuo lumi lopulisesti sulaa.

   Poista

Tip of the day:
Kannattaa tallentaa vaivalla väsätty kommentti ctrl-c komennolla ja mikäli julkaisuvaiheessa tekstisi lehahtaa taivalle, sen voi palauttaa ctrl-v komennolla takaisin.

Ja nyt sitä kommenttia väsäämään. Saa lähettää terveisiäkin!