lauantai 13. syyskuuta 2014

Ei mitään hätää


Täällä on kaikki ihan hyvin. Punnituspäivä oli totinen tunnelmaltaan mutta koska paino oli pysynyt ei estettä koulunkäynnille ole. 

Sitä minä vaan ihmettelen, että omaa läppäriä en saa käsiini muulloin kun aamuyöllä. Silloin yritän toki kuroa univajetta kiinni.

Viime viikkoisen inventaarion mukaan talossa on käytössä 1 pöytäkone, 4 läppäriä, yksi tablettikone ja yksi iPad. Plus neljä älyluuria. Plus X -kappaletta tarpeettomia älyluuria. Silti minun rakas vanha Mac book on aina jossain muussa sylissä kuin omassani. 

Viikkoa hankaloitti myös massiivinen vika dataliikenneyhteyksissä. Mobiilissa samoin, edes tekstiviestit eivät liikkuneet. 

Palaan pian kunhan saan sen läppärin kulmasta pitävän otteen. Ovat pirun sinnikkäitä nuo teinit... 


Ja lopuksi vyölaukkusalihousutrauman purkua. Uusi ohut vyö joka nielee puhelimen joten sitä ei enää tarvitse tunkea salilla treenivaatteiden saumoihin. 
Ihana kapistus, salamannopea toimituskin oli. Varuste.net ansaitsee kukkasen!

8 kommenttia:

 1. Hyvä kuulla. Toivottavasti koulussa ruokaa menee alas edes vähän. Minua katsottiin perään ja järjestettiin oma ruokailumahdollisuus, pääsin jonottamatta syömään etc OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asia pyritään hoitamaan koulussa mahdollisimman diskreetisti. Eli paljon jää hennoille harteille vastuuta sielläkin.

   Poista
  2. Mutta se on hyvä, että koulussa ollaan mukana tässä. Ja että siellä on joku joka tietää ja ymmärtää tilannetta, tietää missä mennään. Se on hankala paikka, syömistä pitäisi valvoa ja sitten kuitenkin tehdä se niin, että oppilas ei häiriinny - ja vielä pahempaa, leimaannu. OP

   Poista
 2. Mukava kuulla positiivisia uutisia ja toivotaan että tilanne siitä kohenee <3
  Niin, ja aikas kivan näköinen tuo sinun uusi juppivyösi ;D
  Kyllä se vyötäisillä kelpaa keikistellä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin toivon!
   Juppivyö, salli mun nauraa. Mutta on se kyllä oikeasti ihan tosi hyvä. Ja niin kauan kun mulla ei ole langattomia kuulokkeita, saan korvanappien piuhan kulkemaan selän kautta. Ihan tosi hyvä juttu sekin. Nimim. noin kymmenet napit riuhtonut punteilla alas...

   Poista
 3. Tuo tuollainen vyö sujahti oitis synttärilahjatoivelistalleni, kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä. On todella kiva vyö. Itsekin sen bongasin naistenlehden pikkusuljusälän seasta. Oitis tilasin ja tykkeen. Ja hyvää synttäriä, milloin se sitten onkaan :D

   Poista
 4. Hello, I´m your new follower. I love your blog and your style.
  This is my blog. Please follow me back: http://redecoratelg.blogspot.com.es/
  Kisses and hugs.

  VastaaPoista

Tip of the day:
Kannattaa tallentaa vaivalla väsätty kommentti ctrl-c komennolla ja mikäli julkaisuvaiheessa tekstisi lehahtaa taivalle, sen voi palauttaa ctrl-v komennolla takaisin.

Ja nyt sitä kommenttia väsäämään. Saa lähettää terveisiäkin!