tiistai 5. helmikuuta 2019

Nyt kyllä oikeesti...


Nyt kyllä ihan oikeesti, silleen aikuistenkin oikeesti, menee täysin hermo tämän Bloggerin kanssa.
Tuossa välillä oli semmoinenkin ajanjakso, että ihan pysyin kirjautuneena ja pystyin kirjoittelemaan vastauksia kommentteihin. Ilman, että piti jatkuvasti todistella kuinka en ole robotti.

Sitten tuli päivityskäsky käyttämääni selaimeen (Safari). Ja sen jälkeen kaikki on taas pielessä. Sisäänkirjautumiseni katoaa heti kun klikkaan 'näytä blogi' -nappulaa. En myöskään pysty enkä kykene kirjoittamaan läheskään kaikkiin seuraamiini blogeihin kommentteja, siitä syystä, että pitää olla kirjautuneena bloggeriin. ARGGGH!

Lisäksi tämä sangen riisuttu ulkoasu olisi kipeästi päivitystä vailla, mutta en minä uskalla enää mitään muutoksia tehdä koska Blogger toimii niinkuin haluaa.

Kaiken kukkuraksi tuli sähköpostiin tieto, että google+ hommeli loppuu helmikuun aikana eli mitähän ihmettä sekin tarkoittaa suhteessa Bloggeriin?

Nyt ei kyllä millään jaksaisi säätää ja vääntää. Taidan lähteä vähäksi aikaa lumitöihin. Siellä on nyt satanut melkein vuorokauden putkeen ja sääennuste näyttää hiutaleen kuvia koko viikoksi. Että aika kivasti osui taas, Iso-J:n loman ajaksi.

Auringonkukka talviauringossa
PeeÄääs;

neuleen hiha etenee hienosti, sain vihdoin silmukoita tarpeeksi ja koko höskä siirtyi pyöröpuikoille, nyt on nopiaa !

4 kommenttia:

 1. Bloggerin osalta ei kai tapahdu mitään Google+:n poistumisen jälkeen. Sulla ei ole Google+ gadgetteja käytössä, eikä Google+ tykkäyksiä tai mitä hittoja ne nyt onkaan. Joten ihan lepo vain!

  Ja sun blogin sisältö on se tärkein - ei ulkoasu! Keep on, baby!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin pähkäilin, siis tuon google plussan osalta. Toivottavasti blogger myös jotenkin normalisoituu, edes niin, että todella pysyisin sisäänkirjautuneena täällä kommenteissakin.

   Joo, rumat ne vaatteillaan koreilee vai miten se nyt meni? <-- viittaan nyt blogin ulkoasuun :D

   Poista
 2. Ei ole minullakaan ollut google+:aa. Aikoinaan katsoin sitä, mutta en kirjautunut. Joidenkin blogiin ku menee lukemaan, niin näyttää oudolta. Kai he ovat siellä. Sulla voi johtua tuosta selaimesta. En ole tutustunut, miten toimii muilla selaimilla, mulla on firefox ollut pitkään käytössä, on aika outoa käyttää muita, olis opeteltavissa. Vaikka teillä siellä riittää lumitöitä, niin toivottavasti selviää blokkerinkin ongelmat.

  VastaaPoista
 3. Minä luulen, että tämän Applen käyttämän Safari -selaimen takia nyt joku kohta kirraa eikä yhteistyö toimi. Pitäisikin kokeilla ihan piruuttaan firefoxin avulla kirjautumista. Olen vain ollut niin antinörtti, etten ole halunnut asentaa mitään ylimääräistä koneelleni, niiden mukana kun tulee usein myös hankaluuksia.

  Vaihteeksi muuten sataa lunta, voikin taas lähteä jäähdyttelemään päätään ulos lumitöiden pariin kun tämä koodarin leikkiminen kiehuttaa liikaa !

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com