lauantai 25. maaliskuuta 2017

Talvesta kesäänTalviajan viimeinen aamu, huomenna herätään kesäaikaan.
Toistan itseäni jos mainitsen mielipiteeni tästä kellojen räpläämisestä. Otettaisiin vaan kesäaika pysyvään käyttöön ja sillä hyvä.

Kivaa se kuitenkin on, että nyt on takana jo kevätpäivän tasaus ja huomenna alkaa virallisesti kesäaika. Kunhan saavat vielä maanteille kesänopeusrajoitukset niin elämä on taas mallillaan. Kesärenkaita ei näillä leveyksillä laita autoonsa hullukaan, ainakaan semmoinen jonka pitää ajaa päivittäin. Vasta vappuna alkaa olla siinä hommassa järkeä.

Eilen kävin korjauttamassa tuulilasista nastaniskemän. Osumaa ottanutta kohtaa tuulilasti tuskin huomaa, hyvää työtä tekivät ja kyllä vaan tuulilasivakuutus kannattaa ottaa. Pikkuisen valitteli kiireitään korjaamon heppu, pomokin oli sopivasti lomansa ajoittanut juuri kiireisimpään aikaan. Meinasi kuitenkin pistää korjaamon ovet säppiin viideltä, liki tauotta oli painanut hommia aamusta saakka.

Tälle viikonlopulle ei ole mitään kummempaa toimintasuunnitelmaa. Kanala pitäisi siivota ja hevosten pyhäkoulu pidetään huomenna, kenttä on vähän kökköisessä kunnossa mutta muutakaan ei nyt tarjolla ole. Esikoinen ja Otto tosin kävivät käppäilemässä teitä pitkin. Minä ja Ponimies jäätiin huolestuneina odottelemaan. Ponimies kiljui perään, minä en.

Leffe sai Iso-J:ltä tuliaisiksi urosvyön, se on semmoinen turkoosi joustava kangas. Leffellä on nyt sininen vyö koivennostossa eikä se mikään ansio ole.

Pöydänjalka ja halkovasu ovat pysyneet kuivina, vyö ei. Niitä pitää varmaan hommata useampi kunnes koira oppii, ettei pissi pitkään lahkeessa lämmitä.

Tämmöistä tänään, tervetuloa kesäaika!

4 kommenttia:

 1. Ihana kuva, ajatukset siirtyy väistämättä Appelsiinipuu-aukiolle, lienee muuri Vanhasta kaupungista...tänään Nemppalassa autoiltiin, 8h 45 min yhden pysähdyksen taktiikalla. Redsy taivalsi halki tuulen, kollega väisti kaatuvan kuusen niukasti...nyt pit stop kotona ja aamulla Kirkolle! Voi Leif, tuliainen ei liene kovin mieluinen...! Yritetään löytää sopiva ilta kuulumisten päivitykselle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista mistä kuvan nappasin, saattaa olla Olverastakin.

   Onneksi olet päässyt ehjänä perille. Pysy tarkkana jatkossakin.

   Poista
 2. Ihan uusi tuttavuus tuo urosvyö. Leffe siis opettelee housuun pissimistä :D Riesansa kaikilla, meille odotetaan neitikoiraa, jolloin riesana on juoksut. Pöksyt silloinkin laitetaan jalkaan.

  Kellon siirtelyistä 100% samaa mieltä. Turhaa ja tympeää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tuota suharia paljoa näytä haittaavan vyö. Ihan samalla tavalla heiluu ja höseltää kuin ennenkin. Peetu saa aina russelihalvauksen kun jotain pantaa isompaa puetaan päälle.

   On ollut vaikea maanantai.

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com