maanantai 20. maaliskuuta 2017

Kevätpäivän tasausTänään on virallisesti kevään ensimmäinen päivä. Espanjassa kevät alkoi kl. 11.29 ja silloin pitäisi myös munatestin toimia. Joskus olen kokeillut, huonolla menestyksellä. Minulla on nyt vähän erilaiset munahommat menossa, tipu päkistää itseään yksiöstään ulos. Ihan tuossa vieressä on hautomakone ja siellä muutama muna joten aitiopaikalta seuraillaan tätäkin kevään ihmettä.

Uusi viikko alkoi. Maanantain kunniaksi otin kolmituntisen työpöydän setvimisistunnon. Nyt on paperit mapeissa ja muutenkin siellä missä pitääkin. KELAn ruuhkia lisäsin vaatimattomalla kolmen hakemuksen nivaskallani.

Voin kertoa, että olin melkoisen uupunut urakan lopussa. Huomiselle jäi vielä tositemappi. Sen kun punnerran ja omavero.fi -palvelussa teen tarvittavat ilmoitukset, kuulun taas kunnon kansalaisten joukkoon.

Sädekehä loimottaa kirkkaana kuin Jeesuksen otsa, maksoin nimittäin läjän laskujakin reilusti ennen eräpäivää. Kyllä tästä ansiosta pitäisi jo joku ahkeruusmitali saada. Olisipa rahaliikenne tännekin päin yhtä vuolasta kuin täältä pois.

Mikäli tämän päivän säästä mitään voi ennustella, kesällä saadaan aurinkoa ja lunta. Oli pilvistä ja sitten ihan kirkasta. Ja välillä tupsautti kuurollisen lunta, semmoista kevyttä huttua. Kevät on oikukas, todistettavasti.

Viikkoon on mahdutettu yksi pikkuisen pidempi ajoreissu, toivottavasti saan nukuttua hyvin ettei aivan tillintallin tarvitse puuduttavan tylsää matkaa ajella. Muut aktiviteetit pyörittävät meitä kotikaupungissa ja kulmilla.

Jatkan tiputv:n seuraamista.


4 kommenttia:

 1. Alkuvuosi on kiitänyt niin hurjaa tahtia, että vaikea on ymmärtää tämän päiväistä kevätpäivän tasausta. Kuka varasti kalenteristani helmikuun? Huippua, valo lisääntyy varje dag! Täälläkin pitäisi löytää kansiointiin aikaa, tänään pikavisiitti Suomen Turkuun, huomenna Kirkolle, illaksi kotiin ja ke kohti pohjoista! Lomasuunnitelmien osalta paljon avoimia asioita, pienen pieni optio monen asian suhteen! Katsotaan kuinka palikat loksahtelee paikoileen tai sitten ei. Hugs from Nemppa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sulta vietiin Helmikuu? No se on varmaan mennyt siellä Radissonleirityksessä. Toivottavasti kalenterista löytyy edes lomaviikot.

   Halit.

   Poista
 2. Kirjanpito, ilmoitukset ja laskunivaskat - näitä yrittäjyyden asioita ei ole ikävä. Yhtään.

  Toivotetaan lykkyä ja jaksua kuoriutujlle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa kiva laskea helmikuun verot, kokonaista 16,44 jää maksettavaa. Just sopivan armollinen summa.

   Tuossa työpöydän hyllyllä ne päkistää itseään ulos, yksi huutaja on jo, toisessa munassa reikä. Ehkä sieltä vielä kolmas saadaan, muut olivat menneet kesken.

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com